Съпруги, чиито мъже пътуват по море-30

• 64 813
  • 645
  •   1
Отговори
# 570

Добро утро момичета! Hug
Как сте?Аз доизпивам кафето и след това ще действам по набелязаните задачки.
На всички Hug

# 571
Мари, благодаря за кафето! Спазвам менюто за деня, щото имам завършена школа по висш артистизъм  Laughing нищо,че  стоя като идиот съвсем сама от време на време  Wink  и  щракам с пръсти и  се правя на много щастлива  Laughing   Laughing   Laughing

# 572
И аз съм наоколо, но много задачки тия дни и рядко се включвам  Flutter. От днес съм в отбора на червенокоските, не точно червено де, а само нюанс. Много се харесах  Flutter
От снощи тук вилнеят бури и урагани и тока спира често, като на дискотека сме  Laughing
Мари и кафенце си взех и фреш сутринта  Hug. Сега метнах и едно чайче  Peace
Приятен ден на всички  Hug

# 573
Здравейте,морски Принцеси!
Мари,не забравяш да ни сервираш кафе,благодаря  bouquetАз тези дни не пия ,но  му чувствам аромата.
Кой изпратил,кой ще посреща,ние още чакаме дата.Умуват къде ще е най-евтино за компанията.
Приятен съботен ден,наслаждавайте се на последните слънчеви есенни дни! newsm08

# 574
Момичета, както знаете днес помъдрявам, почерпете се за мое здраве  Hug

Скрит текст:

# 575

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРИЙЧЕ!
С пожелания за здраве,щастие,любов и много усмивки.
Весел празник!

# 576

Марийче  newsm59   Благодаря, както винаги много оригинална  Wink  страхотна почерпка  Laughing

# 577
# 578

Честит Рожден Ден,помъдряло Марийче!
Благодаря за почерпката smile3503

# 579
  • Варна
Здравейте дами Simple Smile
Аз все още не съм законна съпруга на моят моряк, но скоро време и това ще стане!Направих група във фейсбук, където можем да споделяме разни неща, ако желаете! Казва се "Корабни съпруги" , заповядайте!

# 580
Добро утро дами!
Лула, пожелавам ти скоро официално да си сред редиците на моряшките съпруги, ма то сега май доста млади двойки са загърбили традициите  Thinking  . Поздравления, за намеренията ви.
Да ти кажа преди време имаше доста ентусиазирани и направиха такава групичка,
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004851672088&fref=ts   , ма като гледам активността и там каква  Mr. Green  Момичета вече спряха да споделят,то  много агенти, много сиирджии  Joy   Joy   Joy  , е всеки си има причина, та затова настъпи такава тишина и тука  Wink
Хубав ден от мен  Hug

# 581
  • Варна
Благодаря Веси!

Да, ние сме малки и ни предстоят още много неща.Те първа ще живеем под 1 покрив макар и да сме заедно вече 8 години.Надявам се и след някоя друга година да си имам компания вкъщи и да ми се налага да пиша и по другите теми за "мамите" във форума Grinning Да сме живи и здрави вярвам, че всичко ще си дойде на мястото когато му е писано!

# 582
Добро утро и успешна нова седмица на всички!

Мисля, че в тия времена трябва да си припомним Иван Вазов, всеки както иска така да го разбира  Wink

"Отмъщение зверско, но оправдаемо и от бога, и от съвестта. Кръвожадност, но добра черта. Българинът пет века е бил овца - звяр да бъде е по-добре. Човеците уважават пръча повече отколкото козата, кучето - повече от пръча, кръволочния тигър - повече от вълка и мечката, и плътоядния сокол - повече от кокошката, която му дава превъзходна гозба. Защо? Защото олицетворяват силата, която е правото и св...ободата... Философията нека процъфтява; природата остая, каквато си е. Христос е казал: ако те плеснат от една страна, дай и другата. Това е божествено и се покланям. По обичам Мойсея, който дума: зъб за зъб, око за око! Това е естествено и го следвам. Ето жестокия, свещения принцип, на който трябва да положим борбата си с тираните... Да имаш милост към немилостивите е така подло, както да я очакваш от тях..."

Иван Вазов, "Под игото"

# 583
  • Варна
Поздрав от мен с една разкошна балада Simple Smile
http://vbox7.com/play:3a853d60

# 584
МАРИЙЧЕ,макар и със доволно много закъснение искам да ти пожелая за дните след рожденния ти ден ДА СИ ВИНАГИ С ХОРАТА,КОИТО ОБИЧАШ!!!

Тази сутрин ще сложа кафенцето малко късно,ама всеки да си го изпие когато му дойде времето!!

Аз изчезнах за малко от темата,ама бях с доста емоции в къщи и едва успявах да прочета публикациите из пощите си,за да съм в час и да отговоря на най-належащите!Бях отново в семинарен отрязък.Много е интересно,забелязала съм четеш,четеш някаква литература или усвояваш някакво знание и започваш да циклиш по темата и ти идва много.Спираш,защото ти е писнало и си казваш ....май се олях.После идва период в който всичко уляга исе намества и......пак наново те хваща крастата на следващата тема!!Та сега съм в периода на улягане,след като ме беше хванал периода на няколко семинара с теми дето са ми много интересни!! Единия от тях е ИНСАЙТ семинар.Препоръчвам ви го,ако не сте се докосвали до него!!!
Добре дошла_Lulla_.Пожелавам ти да продължите с твоята любима половинка живота си и да се умножите колкото и когато искате.Наистина за всичко си има време и то си идва!!Благодаря за хубавата музика.
Веси,този цитат го приемам за момента относно реакцията на народа срещу тези,на които позволихме всичко това да се случи.Няма друг начин освен този.Те се оляха,но не са виновни те!Не е виновен този дето изяжда баницата,а тоя дето му я дава.Ще стане много философско,ама ще продължа с това,че на първо място трябва да се променим ние,за да се промени и управата ни и света около нас.Не е никак лесно,амаааа е възможно.Стига да го поискаме ние,всеки персонално за себе си!Всички сме затънали в една ужасна кал в която са ни вкарали умишлено.И ако не успеем да видим това и да се извадим оттам,т.е всеки да поеме отговорността за себе си да се извади,нищо няма да се случи,само ще си приказваме както досега. newsm78
Стига толкова социален разговор,минавам на морския!! smile3503Тази вечер малкия морски,тати Любо го изпращаме да заминава.Слава Богу полета е само един от Истанбул до Мозамбик,дано всичко е ок и да пристигнат по живо,по здраво!
Аз спирам до тук,чеееее голяма приказка написах вече!

Общи условия

Активация на акаунт