Слънчицето весело напича, а Юнчето навън щастливо тича!

• 35 724
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
С малко закъснение-много здраве на вас и всичките ви близки!!!
Деси,прекрасна новина!  bouquetНе се тревожи за нищо-наслади се спокойно на бременността си,защото ей сега ще се извъртят 9месеца!

Ани,да ви е жив и здрав Ивко!Ще погледна снимчиците във фейса.(Ама неуморни сте-и дневно и вечерно парти-да ви завиди човек на енергията  Hug)

Ани2,честито и на теб!  bouquetЗдраве,късмет и любов ти желая,и прекрасни емоции с близките ти хора! Hug

Аз също имах хубави емоции около празниците(както много от вас  Laughing).Най-малката ми племенничка стана на годинка и я кръщавахме(аз изпуснах тази част,защото не бях разбрала правилно в коя църква е #Crazy),но пък участвах активно във веселата част-спретнахме страхотно парти в градината към сладкарницата ни.
Кръщенето на Жожо също мина страхотно-по време на церемонията беше много сериозен,порева малко,докато го мокреха,накрая целуна кръста,духна свещичката и каза край.. Heart EyesВремето беше благосклонно и въпреки прогнозата бяхме в градината и си изкарахме чудесно с родата(за щастие успях да убедя ММ да каним само най близките ни хора,че сватба не ми се правеше този път).Ама се поизморих от емоции! Crazy(Нищо-дай боже всекиму такива!

# 526
Здравейте.
Сякаш съм знаела да вляза във форума...

Деси, честито. Всичко ще бъде наред. Съдбата си знае работата. Аз през цялото време се молех да не ми стане нещо, защото няма кой да ми гледа Нико. Момичетата ще кажат- носех го, гледахме се абсолютно сами и онзи горе беше благосклонен към мен. Така ще бъде и с теб. Всичко ще е наред, ще имаш прекрасна и лека бременност.   bouquet

Августа, радвам се, че и ти се разписваш... Кога ще посетиш някоя от срещите?

Ние сме добре. Бяхме в Копривщица за празниците. Прекарахме много добре като изключим дъжда и падането по лице на Нико. Simple Smile Първата вечер бяха влезли крадци и откраднали лаптопа на един приятел, но за щастие- там се знаят и се намери Simple Smile
Нико пак е в бебешкия пубертет. Положението е страшно, но по-лошо е, че Борисче напоследък не иска да е дори с баща си и постоянно ме търси. Вчера се опитах да изляза за час и през цялото време е плакал...
Гледам говорили сте за колелетата- Нико май е дребничък, защото всички са му високи (от тези дървените без помощни гуми), единственото, което може да кара е едно българско "Люси байк", но самото дърво скърца.  Rolling Eyes
Този месец сме рожденици с Явор... ние ще празнуваме в клуб и се моля само да са ми здрави тази година, че миналата такъв рожден ден изкара... ooooh!
Другата хубава новина е, че Нико също е приет на ясла. Събирам документи днес и  се надявам утре да го запиша. Лошото е, че не съм променила адреса на местоработата ми в профила му и се водя в Триадица, а този адрес е сменен. Така или иначе не получавам бонус точка, защото живея в община Изгрев, но....надявам се да не ми направят проблем...

Ставам, че Борисче плаче. Целувам ви и ще гледам да чета по-редовно..

# 527
ЧРД на патерици на Ивко и на Ани2 Simple Smile

Десиии, страхотна новина. Дано успееш да махнеш лошите мисли от главата си и да прекараш една чудесна бременност!

Зверче, добре, че се е оправил Крисчо бързичко, защото напълно размирам как си се притеснила!

Ваче, много полезна информация даде за болките в корема, защото и аз съм се чудила  Hug

Чин, честито за ДГ. Добре, че писа да ме подсетиш да събирам документите и аз, че срокът си тече...

Ние пък точно по празниците с Камен двамата се разболяхме с хрема и болки в гърлото. Засега поне не се е предало на бебето. Аз вече съм добре, а Камен има съвсем малко сополи останали, но да не бързам да се радвам, че днес чух на Бойко нослето да хърка. Добре, че точно утре му се пада консултацията и педи ще го прегледа обстойно. Ще й предложа да отложим ваксините за всеки случай.

# 528
Благодаря Ви момичета, много сте мили.

Започвам да си налагам да мисля по-позитивно. Трудно ми е, защото с предната бременност не трябваше да ставам от леглото и сега като съм на разходка изпитвам вина. Сякаш правя нещо престъпно, все си мисля, че трябва да лежа. Добре, че на работа не ми остава време да мисля. На 14-ти ще ми е първия преглед, дано чуя хубави новини.

Иначе май не разказах за празниците. Ходихме си на Варна. Аз гледах да си стоя повече в къщи, а баба и дядо поеха разходките. Е успях да стигна до морето и до зоологическата, но толкова. Йоана си направи първата баня - изкъпа се с дрехите в морето и беше голям рев на тръгване от там. Много я обича тази вода. Сега съжалявам, че нямах с какво да я снимам как шляпа в 11 градусовата вода.

# 529
  • София
Привет  Simple Smile

Деска, честито, прекрасна новина! Много се радвам за теб! Лека и спокойна бременност ти желая! Наистина мисли позитивно, защото хората са казали, че бременност с бременност не си прилича. Майка ми с брат ми цялата бременност е била в болница, той и по-рано се е родил, а с мен никакви проблеми не е имала.

Августа, честити християнчета!

Ваче, мерси за инфото за коремните болки, дано да бягат далеч, но човек трябва да знае.

Чин, честито за яслата.

Шуши, бързо оздравяване на всички ви.

Радвам се, че всички добре са изкарали празниците, и ние така, поскитахме, починахме, една ергенска вечер в Трявна изкарахме с приятелска двойка. И от утре пак ремонт  Crazy

Лека вечер от мен  Simple Smile

# 530
Деска, честито милааааа!!!! След първият преглед ще се успокоиш, според мен. Ще стискаме палци и ще чакаме новините  Praynig Hug

И аз не пиша вече  Thinking

А и рядко чета  Blush

Много целувки на всички пращаме и не сме ви забравили  Naughty

За зрънчовците: Лично пред мен едно дете получи преплитане на червата от Зайо-то Sad

Емо ще ходи в 38-ясла в Кремиковци! 20 минути ще пътуваме от нас, но поне няма да има задръствания и светофари. Позната ми е директорката и още две жени, които работят там. Те ми предложиха в последният момент да го запиша, защото има реален шанс да го приемат и така и стана, по каналният ред си влезна и съм доволна. Имайки предвид, че Никола в момента не е на трудов договор и бяхме с 7 точки на първо желание, никога нямаше да ни приемат, на близкото ни място. Иначе яслата е страхотна, обновена, в полите на Стара Планина и децата са малко и се гледат от много жени. Ще видим само как ще стане  с оставянето на Емил сутрин, ще пада кански рев, сигурна съм.    С Родителският кооператив не стана нищо.
 https://www.facebook.com/neli.jasla?fref=ts

За сега чао от нас, пак ще ви следя Simple Smile

# 531
Ире, такива интересни неща що ги пишеш с ситен шрифт, изкьорих се докато те прочета!  Grinning

Чин, честит прием на Нико в ясла!

Августа, да са ти живи и здрави християнчетата!

# 532
Роси, сложна работа е кооператива Sad и ние се опитахме да направим в квартала, защото към момента нямаме близък кооп, но все още всичко е на етап организация в една ФБ група и толкоз. Няма дори помещение, нито учителки. Много труд иска и бавничко става. Засега залагам на държавната ДГ, колкото и да ми е неприятно.

# 533
За кооператива - ние сме минали по този път, ако мога да помагам с нещо питайте.
Нашето си е център за работа с деца, но предполагам, че повечето неща се покриват

# 534
Здравейте!
Деска,само така!Те разходките са си полезни и задължителни,когато всичко си върви нормално!;-) Браво на Йоанка!11градуса ми се вижда....бббррррр,ужасно студено! Grinning

Чинче,честито за яслата.Събирай и подавай(и аз утре ще съм така).А за срещата-ако знаеш откога се каня...Обаче май се разболявам от вчера и ако не се разболеят и останалите ще се вкл.другата или по-другата седмица. Peace

Мейдънли,позаредили сте батериите,сега дерзайте с ремонта. Wink

Това с кооперативите си е трудна работа.До нас в центъра има един и ги познавам-то някой от родителите трябва да си "работи"почти само това. Confused
Майче,как се казваше центъра?Как сте,работите ли сега?

Роси,звучи ми много добре това,което разказваш за  детската в Кремиковци.Дано му хареса на Емо и да ходи с желание детето! Hug

Момичета,и аз съм на вълна РД вече. CrazyГледам тортички и се чудя какви точно да им направя,чудя се къде да е,какво да е...Жожо иска с Том и Джери,а кака му с феи(тази година ще ги празнуваме заедно,нали са в два поредни дни).Ако някой се чуди къде да си поръча торта-пробвайте и нашите.Много са ни вкусни и различни.Време за реклама... Joy

Спомняте ли си как си мислехме да си организираме среща миналата година по това време? Heart Eyes Ееее... Crazy А сега нищо не споменаваме...Жалко,че не успяхме! Hug

# 535
  • София
Вчера дребното 2 пъти си е казало, че му се ака и е акал на гърнето Mr. Green Но вечерта пак в памперса Laughing
Явно обаче има някакви бактерии ли не знам, като ака в памперса, дори и за мин 5 да се забавя да го преобуя и му става яко червено, така даже като новороден не се е подсичал newsm78 Чудя се вече с какво да го мажа newsm78 Явно го и сърби, снощи в банята се скъса да се чеше и вика Мамо боли ooooh!

Аз хич не обичам торта и някакси не съм ентусиазирана каква торта ще има за р.д. Даже не знам дали просто няма да направя чийзкейк, поне с чиста съвест да му дам и на него да си яде Mr. Green

Августа, като ти липсваме, идвай на срещичките ни, ние всяка сряда се виждаме Hug

ей от кога го написах това и забравих да го постна #Crazy

# 536
Здавейте,
аз пък съм вече в настроение за РД -вчера си купих рокля,поръчах и на рожденничката ,заведението живот и здраве другата седмица ще го уговорим и така лека полека си вървим по организацията! Laughing
Сега обувки за мен и нея ,иии ММ да го стегнем ,тортата знаем каква ще е ,прическите ни са ясни ,тъй че за всичко мислим Laughing Само да сме живи и здрави!
Зверче,браво на детето ,че си е казало! И Дара е на ситни пъпчици ,но явно вече и спарва памперса,не е готова грам за махане ,но юни ще го хвърляме ,та напикава се или не ,поне няма да й спарва!
Всички ви е обхванала яслената треска ,а на мен още 1г. ще ми е спокойно ....от другата направо за градина ще ни обхванат тези чувства!
Хубав ден ,мамчета!

# 537
  • софия
Здравейте момичета,
Минавам на бързо да чисття, Дескааааааааа, много се радвам , стискам палци и ви целувам с Йо Hug
Ние сме добре, готвим се за море на 21 заминаваме за Гърция после аз ще се връщам на работа и ми е криво, заела съм са да правя основно почистване на къщата #Crazy и нямам време за нищо.
Хубав ден  Heart Eyes

# 538
Здравейте,момичета.

Цвети,браво,моренце вече.Хубаво да си изкарате.
Августа,честити християнчета. Hug
Честито на ясленчетата!

Мен пък ми е рано за рд да се вълнувам,всичко в последния момент,да ми е "спокойничко" : ).Тортата я поръчваме за 2мин,той си обича колите,камионите,тракторите и т.н. така че тематична ще е.
Тази година нямаме никакви планове за лятото отсега... всичко в движение.Иска ми се да кръстим малкото,но няма да е на рд,защото ще изчакаме майчето да си дойде по-късно,ще видим..
ММ ми пък ще започва едно обучение,което ще е може би 2 месеца,та и почивките не са ясни.Дано да може да си вземе отпуска,пък когато ще да е.
От няколко дни Марто е без памперс,казва за всичко,така че се случи много по-различно от представите ми.
Аз сега ставам  Crazy ,мъжете бяха навън от 8ч и се прибраха преди малко,ядоха и заспаха.Кеф голям,отивам да пия кафе.

Хубав ден. Hug

# 539
Шуши, бях се много запалила за кооператива, но това не е шега работа, нито толкова лесна за изпълнение. Аз първото си разочарование изпитах, когато се разтърсих за къща с двор. Просто няма нищо хубаво на нормална цена, а да забия детето в апартамент по цял ден, няма как да стане.

ПаО, еййй, да ти завиди човек направо Simple Smile Браво на Марти! И ние сме без памперс от известно време, но с акането нещо не ни се получава. Ходи и ака някъде и после обвинява кака си или баща си, че те са го свършили!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Иначе го изпишквам навсякъде където реша, пишка прав и държи пацата, даже вчера го заварих как си беше свалил гащите и пишкаше в саксията на балкона  Laughing Laughing Имам и снимки.

Вчера бихме последната ваксина, не знам дали е от нея, но е толкова кисел, че не се издържа  Tired Tired Само сестра му го оправя!

И да се оплача, на Теа и предстои операция и на двата крака заради късо ахилесово сухожилие, началото на месеца единият крак, догодина другия.  Cry Cry Cry  Провал на ваканцията

Общи условия

Активация на акаунт