Режимът на д-р Папе - или "Да отслабнем докато спим" - 4 част

• 119 884
  • 586
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте mimi_msm и  rainy...  Hug Hug
И аз съм тук Simple Smile Малко ми е притеснено , че в събота пак ще имаме излизане и как ще се справя със алкохола и хапването ... Последния път така се опиянчих и угоих , че после цяла седмица си чистих плюса от едно кило и нещо ... И да ви кажа под секрет и ми се пие ,и ми се живее , и ми се хапва  Joy Joy Joy Замислям една стратегия да хапна и аз по - късно на обяд , за да може по - малко да ям вечерта , а за алкохола като се познавам май ще си попиина  Crazy хихихи ... Знам , че трябва да се променя и че без жертви няма да стане иначе ще си стоя все така като кила  Sad
Закуска : 4 бисквити + кафе+сметана
Обяд: Домати + тон + маслини +2 залъка хляб + 3 бисквити + 3 сушени сливи +няколко ореха +кафе със сметана
Вечеря: салата домати и краставици + котидж сирене
Да в петък ще видим какво се случва Simple Smile Мойта цел е мин . 1,5 кг. на месец и макс. колкото дойде все е добре дошло  Grinning

10 дни без шоколад  newsm44 Следваща цел ще бъде да намаля сладкото по обяд или един ден със сладко и един ден без ... То по-принцип не може всеки ден десерти , но ако не си хапна нещо по -обед после ми се дояжда вечер ...
Сладки сънища Simple Smile

# 241
  • София

Отчет..
З: Кафе
О: Макронена салата с повече пресни зеленчуци
В. Не съм решила, сигурно рибка и салата.

# 242
Здравейте  Hug
За днес : Закуска - 2 филийки със масло +3 сурови бонбона
Обяд : Равиоли с месо + патладжан + 5,6 сурови бонбони + кафе със сметана
Вечеря : салата , краставица , домат , орехи , скариди + бира

# 243
  • София

Мия  Shocked Shocked Shocked С това отслабваш ли? Наистина ... възможно ли е? егати кефа  Mr. Green

# 244
Отслабвам ама бавно ... А и аз гоня 1кг. 1,5кг на месец ... Ям много мазно това което виждам от менюто си ... Днес съм +500гр . ..Почвам да се стягам , защото до 19 трябва да съм мин. 77, 4кг . А сутринта бях 78,9кг . Задържам вода , защото като се меря преди обяд съм още по-малко ... За сега съм свалила сигурни 1,400кг . Това от 1 месец и половина и много сантиметри ... От талията имам почти 10см. свалени от ханша 7см. Хайде почвам да се стягам ...Днес почти няма да ям сладко .. Ще почна да ям плод за обяд вместо някакъв десерт ...
Закуска: 4 бисквити + кафе със сметана ; Обяд и вечеря имам пълнени патладжани със домати месо и малко пармезан ... За обяд ще гледам да хапна едно кисело малко 125гр. със сладко или ще ида да си купя подове ...
Купих си книгата . Днес ще отида да си я взема ... И ще видя може и да бъркам някъде в менютата... Тая седмица знам , че ядох малко повече мазно и с тия десерти всеки ден ooooh! не е хубаво ... А инче в ю тюб има няколко клипчета и като ги гледах как ядат те си ядат и големи порции , но имат да свалят и повече кила от нас ... Повечето са с 30,50 и даже имаше една жена с 90кг . Тя била 180 и сега е наполовина .. Така , че за нас нормални порции от това , което разбрах от немския ...И сега ще видя в книгата какво пише.. Надявам се да разбера , защото не е на български ...Лично аз съм доволна защото години все си викам , че ще отслабна и все правя някакви драстични диети и все нищо , че и от горе качвам и сега ми се иска да смъквам макс. 2кг на месец ...

# 245
Привет момичета и аз съм на линия. Тая сутрин изтървах закуската просто не ми се ядеше нищо за обяд ще изям два сандвича за вечеря нищо.
Днеска ми се развали настроението, защото се качих на кантара и установих + 0,500грама а си карам доста стрикто по диетата. Обаче като че ли в талията се чуствам по отслабнала а на кантара нищо. Утре ще се измеря за седмичното отчитане и ще си измеря и талията и ханша и всичко да знам за другата седмица. Ами това е от мен за сега. Да не прегрешавате  Hug Hug Hug

# 246
MiqS, опитай да намалиш храната на обяд и гледай да има малко въглехидрети в нея. Peace Например може да ти е да кажем салата плюс малка порция от някакво ястие без ориз, картофи и паста и за въглехидрат да му добавиш само една филийка пълнозърнест хляб. Или пък ако е пиле с ориз да кажем, да хапваш първо салата, после пиле и накрая съвсем малко от ориза.  Peace

# 247
 kiticat  Hug мерси много добра стратегия... Ще пробвам ...
Има ли някой представа ако станем в 10ч. сутринта трябва ли да закусим или да чакаме 12ч и да хапнем направо на обяд ? newsm78 На мен редовно ми се случва и така вечерям чакам към 20ч.
mimi_msm  Hug ако утре покаже по- малко кантара значи е само задържана вода ... Но ако три дни покаже едно и също или приблизително значи не е задържана вода ...
Успех момичета Simple Smile Дори и да има плюсове ще продължаваме , накрая постоянството ще победи ... Ето Ариел , която отслабна с около 30 кг. май за около 2г. Имаше и Пини , която беше отслабнала с 20кг. за 1 година ...

# 248
  • София

Аз пак на отчет
З: Кафе
О:  Пъстърва на скара със Снежанка и катък + едно блокче шоколад ( по принцип не обичам сладко, но пише, че било добре за метаболизма от време на време едно блокче черен шоколад, та се насилих)
В. Кашкавал на фурна и една наденичка + винце  Blush

# 249
kiticat  Hug мерси много добра стратегия... Ще пробвам ...
Има ли някой представа ако станем в 10ч. сутринта трябва ли да закусим или да чакаме 12ч и да хапнем направо на обяд ? newsm78 На мен редовно ми се случва и така вечерям чакам към 20ч.

Според мен направо хапвай на обяд, но ти го казвам от гледна точка на човек, който не закусва. Ако си свикнала да закусваш, може да хапнеш нещо съвсем малко, за да не ти става зле на стомаха.  Peace  bouquet

Аз днес съм на две варени яйца и една филийка пълнозърнест хляб с крема сирене (а тези дни карах само на банани и ябълки през деня, но като съм на работа, не мисля за храна и ми е много лесно, а днес съм по-свободна), за вечеря най-вероятно ще бъде салата айсберг с домати и печено пилешко.

# 250
Взех си книжката и сега я чета ... Тя малко на високо ниво с всички медицински термини ... Ама разбирам ...
Обяд: Един пълнен патладжан + салата  +една малка филийка пълнозърнест хляб и около 30гр.сирене Peace ( ето послушна съм  bowuu)
Вечеря: Салата домати и краствици + котидж сирене
kiticat И аз преди не закусвах , но тук тръбят че така се забавя метаболизма та започнах да закусвам и видях , че ям по малко на обяд така и не съм постоянно озверяла от глад ...
Хубава вечер момичета  Hug

# 251
Здравейте  Hug Днес ден за мерене + 600гр. Вчера бях на лекар и не съм добре с хормоните .. Ще взимам 3 месеца хормони .. Та незнам въобще дали ще отслабна ... ще продължа да се храня така , надявам се поне да не дебелея ...
Успех на всички  Peace

# 252
  • София

Кои хормони не са добре, Мия?

З: Кафе и фреш мандарини
О: Наденички и салатка, вечероятно малко хляб
В: Вратна пържола и шопска салата

# 253
Ами имах цикъл повече от три седмици ...

# 254
Аз не съм се мерила момичета. Кучето не беше добре и цяла нощ го боля корема облякох се и хукнах на ветиринаря притеснена и хич не ми беше до теглилки. Ще се измеря в неделя и ще пиша.
Приятен ден. Днеска и меню нямам.

Общи условия

Активация на акаунт