Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява видеото за различни млека на растителна основа, подходящи за сутрешна закуска?
Какви са основните принципи на 90-дневната диета?
Какви са препоръките за избора на мазнина в режим на хранене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява видеото за различни млека на растителна основа, подходящи за сутрешна закуска?
-
Какви са основните принципи на 90-дневната диета?
Основните принципи на 90-дневната диета включват разделно хранене, като се консумират въглехидрати само до обяд, а след това се приемат протеини. Диетата се основава на консумацията на определени храни в определени интервали през деня, като се избягва гладуването и се отчитат калориите и хранителните стойности на консумираните храни.
-
Какви са препоръките за избора на мазнина в режим на хранене?
-
Какви са препоръките за избор на храни в режим на хранене?
-
Какви са основните принципи на диетата, известна като "Системата на д-р Папе"?
Малко ми е притеснено , че в събота пак ще имаме излизане и как ще се справя със алкохола и хапването ... Последния път така се опиянчих и угоих , че после цяла седмица си чистих плюса от едно кило и нещо ... И да ви кажа под секрет и ми се пие ,и ми се живее , и ми се хапва
хихихи ... Знам , че трябва да се променя и че без жертви няма да стане иначе ще си стоя все така като кила 

Следваща цел ще бъде да намаля сладкото по обяд или един ден със сладко и един ден без ... То по-принцип не може всеки ден десерти , но ако не си хапна нещо по -обед после ми се дояжда вечер ...
не е хубаво ... А инче в ю тюб има няколко клипчета и като ги гледах как ядат те си ядат и големи порции , но имат да свалят и повече кила от нас ... Повечето са с 30,50 и даже имаше една жена с 90кг . Тя била 180 и сега е наполовина .. Така , че за нас нормални порции от това , което разбрах от немския ...И сега ще видя в книгата какво пише.. Надявам се да разбера , защото не е на български ...Лично аз съм доволна защото години все си викам , че ще отслабна и все правя някакви драстични диети и все нищо , че и от горе качвам и сега ми се иска да смъквам макс. 2кг на месец ...
Например може да ти е да кажем салата плюс малка порция от някакво ястие без ориз, картофи и паста и за въглехидрат да му добавиш само една филийка пълнозърнест хляб. Или пък ако е пиле с ориз да кажем, да хапваш първо салата, после пиле и накрая съвсем малко от ориза.
На мен редовно ми се случва и така вечерям чакам към 20ч. 

)