Кървене след секцио

  • 990
  • 1
  •   1
Отговори
  • Цюрих
  • Мнения: 423
Здравейте!
Искам да споделя с Вас тревогата си,може и да е неоснователна.
Родих секцио преди 2месеца в Майчин Дом.Имах лохии около 37дни,после ми поспряха за около 10-ина дни.След това  ме проряза остра болка в десния яйчник и после ме заболя и левия.Започна да ми позацапва,без да има обилно кървене.Само по една супена лъжица вечер или на обед и то слузеста или ръждивокафява течност и така в продължение на 14дни до днес/ 15ден/,когато ми започна по-яркочервено кървене,но пак е слабо.През цялото това време е било нерегулярно - почне,върви три дни,спре.Възможно ли е да са ми текли лохии около 50дни и едва сега да ми идва цикъл? Нормално ли е това,което ми се случва? КОга бих могла д аимам основание за тревога?Бях на преглед няколко пъти преди това и с шева всичко беше наред,няма остатъци.Също така нямам нито температура или друго течение,нито специфична  или по-остра миризма.
Във връзка с кърменето-допреди седмица имах малко повечко кърма,но пак изцеждах едва около 60мл максимум на хранене,понякога и за денонощие.Вече изцеждам около 20-30мл от двете гърди-от 4-5дни насам и предполагам,че вече се преустановява лактацията,защото бебето не иска да суче. Кърмата така и не тръгна обилно и сме на АМ.Възможно  ли е това кървене да е свързано с преустановяването на кърменето?
Много ме болеше и кормената стена една денонощие и  усещането беше,като че ли някой ме подръпва,вероятно матката ми контрахира все още.Болката след това премина и стана по-слаба,но се усеща. Дали всичко това е резонно или трябва да отида спешно на преглед?Какъв съвет бихте ми дали,по отношение на всичко това,което споделям с Вас?
Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 20 фев 2013, 14:33 от carrotcake

# 1
  • Мнения: 2 496
Здравейте!

Нашият съвет към Вас е да се обърнете за консултация и преглед към акушер-гинеколога, провел раждането. За съжаление ние няма как да Ви помогнем без обстоен гинекологичен преглед.

Поздрави,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

Общи условия

Активация на акаунт