73 СОУ-начална степен и прогимназиален етап

• 115 959
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • София
След 7 клас се кандидатства с НВО за гимназията. В този смисъл са важни оценките от НВо по БЕЛ и МАТ. Тогава НЕ се почва от началото.

# 91
  • софия
Искате да кажете, че тогава има шанс да го приемат, но трябва да знае немски език до ниво 7-ми клас ли?

# 92
След 7 клас немски се учи от начало.

# 93
  • София
Искате да кажете, че тогава има шанс да го приемат, но трябва да знае немски език до ниво 7-ми клас ли?
Не, след 7 клас кандидатства с НВО ( изпити по МАТ и БЕл за 7 клас).

# 94
  • София
А аз исках да кажа, че шансът да ви приемат след 4-ти клас си е супер реален, стига да си утепете малко лято с немския, но вие си знаете най-добре!  Simple Smile

# 95
  • софия
Morrighan да, благодаря, аз това го разбрах и ще отида да разпитам в училището какво трябва да се знае горе-долу по НЕ и изобщо дали ще има някакви шансове за приемане. Не разбрах само ако не успеем сега, защо след 7-ми клас да няма шанс да бъде приет, при положение, че се издържат изпитите по БЕЛ и МАТ и НЕ ще се учи от нулата?

# 96
  • София
Morrighan да, благодаря, аз това го разбрах и ще отида да разпитам в училището какво трябва да се знае горе-долу по НЕ и изобщо дали ще има някакви шансове за приемане. Не разбрах само ако не успеем сега, защо след 7-ми клас да няма шанс да бъде приет, при положение, че се издържат изпитите по БЕЛ и МАТ и НЕ ще се учи от нулата?
Има шанс, как да няма?
Отговорът "не"на ganis касае тази част на въпроса "...но трябва да знае немски език до ниво 7-ми клас ли?"
т.е. влиза си детето с БЕЛ и МАТ и после си учи немски от начало. Това между другото касае и децата, които до седми клас учат там.

# 97
  • София
Кой е казал, че след 7-ми няма шанс? Изкарва си достатъчно висок бал и си е вътре! И няма нищо общо с това, дали ще бъде приет сега, дори и да бъде, пак ще му се наложи след 7-ми да кандидатства на общо основание, ако иска да продължи в гимназията.

# 98
  • София
Писали сме абсолютно едно и също едновременно.  Joy

# 99
# 100
  • София
Изпитът за Гимназията на 73 СОУ е по наредба номер 11.

# 101
  • софия
Тогава НЕ се почва от началото.
това ми навя тази мисъл за нулевия шанс Simple Smile
Много Ви благодаря за отговорите  Hug

# 102
  • София
Тогава НЕ се почва от началото.
това ми навя тази мисъл за нулевия шанс Simple Smile
Много Ви благодаря за отговорите  Hug
Така и не разбрах мисълта Ви, но пак да кажа:
Прогимназията и гимназията са различни губернии.

# 103
  • София
Мисълта и е, че "НЕ (немски език) се почва от начало", го е възприела като "не се почва от начало". Аз също запосозрях проблем с разбирателството от получилата се "игра на думи". Simple Smile

# 104
  • София
Мисълта и е, че "НЕ (немски език) се почва от начало", го е възприела като "не се почва от начало". Аз също запосозрях проблем с разбирателството от получилата се "игра на думи". Simple Smile
Аз също.  Mr. Green 
Много забавна дискусия се получи, но дано поне се разбраха накрая.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт