Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 165
 • Мнения: 41
Аз също раждах при Ташков. Колебаех се между д-р Нашар в Токуда и него. След среща и с двамата взех своето решение, пък и Надежда повече ми хареса от Токуда. ЖК ми беше проформа само и беше близо до нас и основно за документите. ФМ правих при Сигридов и мога само суперлативи да кажа за него. При него прегледите бяха много обстойни и обръща внимание на всички детайли и въпроси. При Ташков започнах да ходя в частния му кабинет след 33 г.с. за тонове. Там не се записва час, обикновено приема следобяда и е имало случаи да чакам (макс 40-50 мин). Имайте предвид, че за планирано секцио е ОК, но за естествено раждане няма гаранция, че ще е той понеже там политиката е такава, че изражда, който е на смяна.
За самото раждане и отношение нямам никакви забележки.
Успех 🤗

# 166
 • Пловдив/София
 • Мнения: 2 043
За съжаление и аз съм  вече с негативни впечатления от доктора. Винаги съм го харесвала, и като човек, и като лекар, и за това не ми се иска да казвам нищо лошо, но ще се опитам да бъда обективна.

Преди си вдигаше телефона, напоследък шансът е 1:20 да го вдигне. Не отговаря и на съобщения повечето пъти. Трябваше ми спешно за един резултат- чаках над седмица, за да се добера до него (а ми беше притеснено, всеки ден правех опити да се свържа, обаждания и смс). В частния много пъти се чака над час и прав, ако не си сред първите. Няма записване и яснота кога идва (всеки път трябва да питаш, а ако не си вдига телефона, се е случвало да ида дотам и да го няма).

В Сердика е ясно- няма какво да се очаква от ЖК според мен, едната сестра е много зла и за всичко се кара, другата е мила, но наистина е по 3 минути всичко.

И най-важното- недогледа един проблем, не ме посъветва за никакво допълнително изследване, всичко сама и с друг лекар свърших. Твърде е спокоен, всичко ти е супер, да, ама не винаги е така.

Миналия път наистина бях много доволна и затова сега ми е мъчно като пиша, искаше ми се да беше както преди, но просто не е.
Все пак се надявам много да ми се падне на раждането и все още съм записана при него, нямаше смисъл да сменям по средата. Но разчитам основно на допълнителните прегледи, не на тези в частния кабинет.

# 167
 • София
 • Мнения: 1 260
Здраейте, най-актуална информация за това къде и кога преглежда доктора може да намерите на страницата във ФБ, където информация се актуализира ежедневно. Групата е д-р Константин Ташков.

В началото на Декември родих момиченце, Следих се на ЖК при доктора. Подкрепям последните мнения, че доктора е доста често неоткриваен(затова все някоя девойка, ако се свърже с него го разпитва кога ще е в частния си кабинет и споделя във ФБ). На прегледите в Сердика ужасно чакане, за което всеки път си взимах отпуск и аз. Прегледах е бъз, като на конвеир минават всички. Но обясняваа всичко, което се почита. Направления, болнични винаги на време, стига намръщените акушерки да са в настроение. Едната от тях е просто с ужасно не професионалено държание, не зная доктора как я търпи.
Все пак, като теглих чертата, бе мога да си крива душата и съм доволна от доктора - спокоен, обяснителен. Но това н е ми беше достъчно да искам да родя в Надежда, заради него. И в крайна сметка родих в Токуда. (от където съм много доволна - но това е друга тема).
За мен беше важно да ме изроди доктор който познава случая ми, а  не който за видя за първи път, както е в Надежда.
При доктора е ок, ако е планирано секцио, аз обаче държах на естествено раждане, без да де налага да ме предизвикват.

Доктора наистина е много добре специалност, но работи на три места - надежда, Сердика и на частно и не може да е на разположение винаги на телефона за висчките си пациентки.

# 168
 • Мнения: 889
Моя близка разбрала, че може да роди при него в Света София, че и по здравна каса. Аз зная, че отдавна може само в Надежда, да не би да не е разбрала нещо...

# 169
 • София
 • Мнения: 209
Сроред мен не е разбрала,аз в момента съм на ЖК при него и живот и здраве ще ми прави секцио в Надежда.

# 170
 • Мнения: 889
И аз си помислих, че нещо не е разбрала. Аз зная, че от години само в Надежда изражда бебета... Преди повече от 10 години аз моите деца в Света София при него ги родих, а после само в частния кабинет за прегледи съм ходила, затова много се учудих като ми каза, че може по здравна каса в Света София, затова реших тук да ви питам.

# 171
 • Мнения: 24
Здравейте пак. Имам следния въпрос/проблем. Решила съм да раждам в Токуда и там ми казаха, че оттам ще ми пуснат болничния и да кажа на Ташков. Притеснението ми е първо да не би Ташков да промени отношението си като разбере, че в крайна сметка няма да раждам при него. Някоя имала ли е такъв случай - да се следи при него, а да не ражда при него? Другият проблем е, че има разлика от 2 седмици в термина определен от Ташков и този опредлен от Токуда (и др Сигридов). Ще ми признаят ли болничния от Токуда или гледат това, което е писано от проследяващия по НЗОК?
Някой може ли да ми каже обикновено как протичат прегледите при Ташков в 8 и 9ти месец - включват ли нещо повече от ехограф? Извинявам се, ако са ми глупави въпросите Flushed

# 172
 • София
 • Мнения: 4 554
Здравейте, знаете ли къде праща доктор Ташков за БХС в момента когато доктор Сигридов не преглежда?

# 173
 • Мнения: 2 573
Да, в Надежда. Мен ме е пращал там и когато др Сигридов преглежда.

# 174
 • София
 • Мнения: 4 554
Благодаря!

# 175
 • Мнения: 50
Актуално мнение-вчера последно се чух с доктора. Следеше ме на ЖК, не сме се виждали от 32гс, а сега съм 36+5. Всичко заради коронавируса. Прегледите ми бяха по средно 5 минути,без да преувеличавам. Вчера ми каза, че повече няма какво да направи за мен и да се насочвам към лекарите в болницата, където ще раждам. С 2 думи - да се оправям. Общо взето за съжаление не мога да дам особено положително мнение. Очаквах повече заинтересованост. Може би с пациентките, които ще оперира, ситуацията е по-различна. Поздрави и успех на бъдещите мами.

# 176
 • София
 • Мнения: 1 294
По принцип е така, няма какво да направи. Вече е на ход лекарят, при когото ще раждате, ако имате такъв.
Леко раждане!

Общи условия

Активация на акаунт