Голямата тема за малките масла - 6

• 72 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Bоryana, Adrianiii, благодаря   bouquet Само нещо не разбирам колко им е доставката до България  newsm78
мисля, че беше 4 долара.

# 301
Bоryana, Adrianiii, благодаря   bouquet Само нещо не разбирам колко им е доставката до България  newsm78
мисля, че беше 4 долара.
6$ - ако поръчката е до 40$
4$ - ако поръчката е над 40$
За повече информация виж темата за iherb, тъй като има неща, с които трябва да си наясно преди да поръчаш /до колко лв не се обмитява, колко кг трябва да е пратката, как да си пуснеш поръчката, кодове за отстъпка и т.н./
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708779.0

# 302
  • Бургас
А за косопад освен канелата,кое друго масло мога да ползвам Rolling Eyes

Не съм ползвала канела, но розмарина ми действа добре.

# 303
  • Пловдив

А как го ползваш?В шампоан ли...?

# 304
  • Бургас

На 100 мл шампоан (ползвам български с розово масло) добавям 5 капки розмарин, ако косата има склонност към бързо омазняване може и 10 капки. Но резултата е видим поне след месец.

# 305
  • София
Момичета,според вас възможно ли е това масло от ему да е толкова евтино и да е истинско :

Скрит текст:

# 306
Това е смес от шипково и масло от Ему.
Тук е на по-добра цена:
http://www.feelunique.com/p/Emu-Oil-Well-Rosehip-Emu-Oil-50ml
£8.95 с безплатна доставка  Peace

# 307
  • UK

В шампоан го има в новия на Гарниер Crazy

# 308
Здравейте Sunglasses Да ви се похваля, че съм много доволна от аргановото масло на Victoria. Слагам го на лицето и попива страхотно, като кожата ми попринцип е смесена и лъсвам от всякакви кремове.

# 309
 Moмичета, искам да си поръчам какаово масло. Цяла сутрин гледам сайта на зоя, но не мога да се ориентирам понеже има няколко. Бременна съм и ще го използвам против стрии. Вкъщи имам и арганово и смятам да ги редувам. Бихте ли ми препоръчали какаово масло?

# 310
  • София
Moмичета, искам да си поръчам какаово масло. Цяла сутрин гледам сайта на зоя, но не мога да се ориентирам понеже има няколко. Бременна съм и ще го използвам против стрии. Вкъщи имам и арганово и смятам да ги редувам. Бихте ли ми препоръчали какаово масло?
veselotof Аз мисля това да си поръчам :
Не съм го ползвала още,но на тази марка имам няколко неща и супер доволна.
За стрии мога да ти препоръчам и кокосово масло,аз се мажех по време на бременноста и нямам нито една стрия на корема.Може и да и да ги смесваш и двете /какаово + кокосово/.

# 311
  • Бургас
Ще задам един много глупав въпрос  Grinning
Как  използвате какаовото масло? Купих си от аптеката в кутийка 400 мл, до колкото разбрах го има само в твърдо състояние. Вчера успях да извадя част от него и го разтопих, след това се намазах, много ми хареса, но то се втвърди много бързо  Rolling Eyes
Момичета, как го използвате? Чупите го на бучки и се мажете с тях ли  Thinking

# 312
  • GYM
Как  използвате какаовото масло? Купих си от аптеката в кутийка 400 мл, до колкото разбрах го има само в твърдо състояние. Вчера успях да извадя част от него и го разтопих, след това се намазах, много ми хареса, но то се втвърди много бързо  Rolling Eyes
Точно така - чупя на бучки, разтопявам и мажа. Докато имаме парно го държа на радиатора, стои си течно.  Peace

# 313
  • Пловдив
четох маска против косопад с канела на прах-1ч.л. Та...като имам ет.масло колко мога да капна Rolling Eyes

# 314
  • София
Разтапяш на водна баня и мажеш.Аз лятото си го държах на терасата на жегата и си стоеше течно.До колкото съм чела температурата на топене е около 37-38 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт