Голямата тема за малките масла - 6

• 72 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Благодаря за отговорите Simple Smile
А кое масло би било подходящо за стари бели стрии (въпреки че знам че е почти невъзможно, но може да избледнеят) ? Четох за зехтин, бадемово и др, отделно гледах в Зоя има някво специално за стрии  newsm78

# 316
  • София
А кое масло би било подходящо за стари бели стрии (въпреки че знам че е почти невъзможно, но може да избледнеят) ? Четох за зехтин, бадемово и др, отделно гледах в Зоя има някво специално за стрии  newsm78
Доколкото съм чела най-много помагало шипково масло и масло от ему  Laughing Но пак се изисква доста постоянство и упоритост  в мазането според мен.

# 317
Нито едно от двете не ми е заличило поне малко няколкото бели стари стрии.
Пробвала съм с още няколко масла, ефект никакъв. Пресните стрии, докато са още розово-лилави, има някаква вероятност да се повлияят, но старите - не.

# 318
  • Бургас

Една акушерка ми каза да се мажа след раждането със смес от зехтин и червено вино 1:1, не знам точно от виното или зехтина, но нямам стрии (моите не бяха дълбоки). Ако решиш да пробваш имай предвид, че трябва да облечеш нещо стато, защото виното оставя петна.

# 319
  Вчера си поръчах от Зоя какаово и кокосово. Преди малко пристигнаха. Намазах се с какаовото. Ухае страхотно.

# 320
  • Бургас

Една акушерка ми каза да се мажа след раждането със смес от зехтин и червено вино 1:1, не знам точно от виното или зехтина, но нямам стрии (моите не бяха дълбоки). Ако решиш да пробваш имай предвид, че трябва да облечеш нещо стато, защото виното оставя петна.

мойте не са дълбоки и големи, мънички са и са близо една до друга, даже не помня някога да са били розови. В областта на ханша са, в пубертета ми се появиха, а нямам видима промяна тогава а и сега, нося си дрехите от тогава  Naughty Grinning а сега съм на 24 Мажа се сега с един крем на Дева и леко избледняват, но като свърши ще пробвам с масло

# 321
  • Пловдив
  Вчера си поръчах от Зоя какаово и кокосово. Преди малко пристигнаха. Намазах се с какаовото. Ухае страхотно.

Покажи кои са Peace

# 322
  • Пловдив
четох маска против косопад с канела на прах-1ч.л. Та...като имам ет.масло колко мога да капна Rolling Eyes

Пак да питам...

# 323
  • Бургас
четох маска против косопад с канела на прах-1ч.л. Та...като имам ет.масло колко мога да капна Rolling Eyes

Пак да питам...

1 ч.л. канела можеш да заместиш с 2-3 капки етерично канелено масло.

# 324
Здравейте отново, момичета!  Hug
Аз чета и се обогатявам по темата, купих вече няколко масла и сега отново ми изникна въпрос към знаещите: маслото от розмарин се втрива директно в корените на косата, преди баня или се добавя към шампоана? И също така на кутийката му прочетох, че спомага за заличаване на белези - как се прилага в такъв случай и подходящо ли е за детска кожа?
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 325
Гласувах със зехтин и друго.Най-любимото ми е маслото от макадамия,харесвам карите,арганово,кокосово.Етеричните сякаш не ми понасят много,по тази причина май стимуланта на Икаров не ми влияе добре на скалпа. newsm78

# 326
Здравейте отново, момичета!  Hug
маслото от розмарин се втрива директно в корените на косата, преди баня или се добавя към шампоана? И също така на кутийката му прочетох, че спомага за заличаване на белези - как се прилага в такъв случай и подходящо ли е за детска кожа?
Не се нанася директно, разрежда се с базово масло или се добавят няколко капки в шампоана.
За деца (над 5 г.) разреждането е до 3 капки етерично масло от розмарин в 1 с.л. (15 мл) растително масло (1%).

# 327
Благодаря, Мун!  Hug Помощта ти е безценна! Peace

# 328
Благодаря ти, marini, много си мила! Hug

# 329
Днес ходих до Зоята да купя кокосово и какаово масло, но  какаовото  беше свършило.Исках това:
http://www.zoya.bg/Какаово-масло-био-250-500-г.727?filters=_D0_BA_D0_B0_D0_BA_D0_B0_D0_BE_D0_B2_D0_BE_20_D0_BC_D0_B0_D1_81_D0_BB_D0_BE-s

но купих това:
http://www.zoya.bg/Какаово-масло-екстра-върджин-250-гр.3168?filters=_D0_BA_D0_B0_D0_BA_D0_B0_D0_BE_D0_B2_D0_BE_20_D0_BC_D0_B0_D1_81_D0_BB_D0_BE-s
Нали няма проблем с второто?

Взех и това кокосово:
http://www.zoya.bg/Кокосово-маслo-био-200-500-мл.647?filters=_D0_BA_D0_B0_D0_BA_D0_B0_D0_BE_D0_B2_D0_BE_20_D0_BC_D0_B0_D1_81_D0_BB_D0_BE-s

Отивам да мажа  детето с какаовото масло.
Уф, сложи ли са филтър. По късно ще кача снимки на продуктите.Който иска може да се ориентира по кода.

Общи условия

Активация на акаунт