Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Черен списък на ясновидци, врачки и ходжи в България

  • 224 912
  • 230
  •   2
Отговори
# 225
  • Мнения: 2
Ина от гр.София ми търси по 20 лв първия път познавашер, после свободни съчинения!

# 226
  • Мнения: 2
Знае ли някои информация за Елмаз ходжа?

# 227
  • Мнения: 8
Може ли телефон за връзка със жената

Ами да,всеки който взема пари за нещо дадено му даром от "горе"е шарлатанин.Ако имаш истинска дарба да помагаш няма да ламтиш като просяк за пари,ако човек е доволен от теб ще даде колкото поиска,и да не даде здраве да е.Ходих на младини при една жена.Тя гледаше на кафе вижда ме за първи път и ми скри шапката.Като попитах колко да платя каза цитирам"Тук не се плаща чедо,даром ми е дадено-даром да давам иначе Бог ще си го вземе че и ще ме накаже."И ми помогна,много,спаси ми живота дето се вика.И след време се върнах и пуснах в пощенската кутия плик с някаква сума и бележка"Похарчи ги за здраве за каквото искаш.Бог да те поживи."Без име.
Искам заради интереса към жената и въпросите ви да поясня-Не съм ходила след това там,минавала съм само и къщите където живееше ги няма,не знам къде е,нямам връзка.

# 228
  • Мнения: 95
Здравейте. Някой има ли мнение за Николай Узунов и Ангел от Дианабад

# 229
  • Мнения: 10
Може ли потребителят maj64 да си почисти пощата. Не е възможно да Ви се пращат лични съобщения. Благодаря

# 230
  • Мнения: 45
Може ли потребителят maj64 да си почисти пощата. Не е възможно да Ви се пращат лични съобщения. Благодаря


Няма как да си почисти пощата, защото той и преди не отговаряше. Влезе в сайта, пусна едни линкове, без никаква история, обосновка или каквото и да е и след това изчезна. Исках да го попитам с какво точно е бил измамен, писах му лично и той не отговори. За това и не му взех мнението сериозно. То така всеки може всичко да си пише. А аз лично съм си поръчвала талисмани и муски от единят сайт и съм доволна. Поръчвала съм от http://arabskamagia.net/. А този който стои зад блога http://arabskamagia.blogspot.bg/ е писател и е издал книги на окултни теми в Англия. Той пък изобщо не предлага нищо за да е бил измамен въпросния maj64 от него. А http://turskamagia.com/ са българи, които работят само с чужденци и даже сайта им вече го няма. От тях също съм поръчвала ритуал и муска, но при тях нямаше ефект.

Общи условия

Активация на акаунт