Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 377
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Последните отговори ме обнадеждиха относно разл. сертификати за езици. Simple Smile
 L'Agent, честито!
Да ви попитам колко време долу-горе, според вас, след като сте подали СВ от някъде се обаждат за интервю?

# 151
Различно--от час до две-три седмици. Може и след 6 месеца да се обадят.

# 152
  • Sofia

Тези където звънят след 3-4-5 месеца след кандидатстването обикновено са с проучвателна цел - проучват заплати, пазар и т.н т.е обикновено си е губене на време само...

# 153

Тези където звънят след 3-4-5 месеца след кандидатстването обикновено са с проучвателна цел - проучват заплати, пазар и т.н т.е обикновено си е губене на време само...

Не е задължително. Може да е минал един кръг, да не са се спряли на човек, а после да гледат отново кандидати.  Peace

# 154
В случаите, когато са ми се обаждали с толкова голямо закъснение, нещата определено не са си заслужавали.

Аз пък упорито кандидатсвтвам за работа в разни книжарници, защото поне книгите са нещо, което ме влече, но:
1. Сигурно заплатите не са никак високи.
2. Предполагам, че ще ми е доста скучно на моменти като се има предвид през деня колко малко хора биха влезнали в една книжарница.
3. Май им се струвам прекалено образована на работодателите за тази цел или непременно търсят някой завършил за учител по Български и Литература  Thinking

Отделно пуснах CV за една длъжност 5 в 1: хем с немски, хем с английски, хем с опит в проджабите, хем ако може инженер, хем и кола да кара. Допускам, че може би ще ми се обадят, защото малко хора са кандидатствали. Но определено не съм инж. и определено не мога да шофирам. Не знам доколко ще са им важни последните две условия, но след като са ги споменали, значи имат нещо предвид.
Много ме е яд на себе си, че съм такава пъзла и така и не се престраших да я подкарам тази кола, като взех книжката. Сега уж имам книжка, ама мога да шофирам колкото баба ми. И там където това е изискване не смея да кандидатствам изобщо.

Кофтито е, че сега имам време, ама нямам кола на разположение, на която да не ми се свиди да се уча. Волвото ни беше прекрасен вариант, ама го продадохме.

# 155
Привет момичета ,
да разкажа нещо за себе си
края на 2009 г ме съкратиха ,работех в една фирма като "помощен персонал в счетоводството" , така ме водеха заради осигуровките , ползваха ме общо взето като момче за всичко , но си мълчах защото е криза и трутно се намира работа , но постоянно ставаха скандали и разправии с колежките и когато ме съкратихе направо се зарадвах .бях 1 год на борсата , след това разни "познати" ми обещаваха да ми помогнат да си намеря работа , но така и до ден днешен не са ми помогнали .
Разтърсих се в интертет , пращам по 10-15 имейла на ден и когато някой се обади да отида на интервю просто ми се казват нещата от обявата - отговарям че съм готова да започна веднага а те ми казват че ще ми се обадят  и с това се приключва .Носила съм документи на място , днес ги занеса след 2 дни се разходя да питам каква е ситуациятя , и отговорът е че вече имат назначен човек .
Толкова съм отчаяна че ми иде и аз да си драсна клечката и да се свърши вече.
Извинявайте че ви досаждам но не мога повече  #Cussing out #Cussing out Banghead Banghead Banghead

# 156
Ааа, никакви клечки, ивамисс, моля ти се!
Кураж и самочувствие!

# 157
 Бутински ти ме развесели  Laughing притесняваш се дали караш добре кората, а не дали си инженер с немски език? То достатъчно трудно се намират хора да владеят едно от двете на добро ниво.
 Ивамисс не се отчайвай всички знаем какво е положението.
Хубаво е, че разбираш от счетоводство. Peace

# 158
# 159
Red velvet,само за София ли е това?

# 160
Red velvet, трябва ли да се заяви предварително присъствието? Hug

# 161
Само за София е на 19-ти.

Не е нужно да се заявява присъствие, идвате и Ви чакаме.  Peace

# 162
А тази агенция има ли офиси в Стара Загора?
Виждала съм обяви от нея и за нашия град.

# 163
Имаме обяви за много градове, но имаме офиси в 4 града.  Peace

# 164
  • София
Аз от скоро съм на Бт,но утре ще отида.
Само понеже видях,че е от 10 до 20ч. и ще се провеждат интересни неща има ли час в който ще започнат или като се сформира група и почват?
Питам да не закъснея Peace

Общи условия

Активация на акаунт