Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 414
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
На мен ми казаха след 18-ти.
Ето тук:
Агенция по заетостта
1000 София
бул. „Княз Александър Дондуков” № 3
тел: +3592 9808719

ми казаха, да чакаме на 25 качени в интернет, трябвало на 15, но има забавяне.... Peace Да кажа за другите, които като мен рефрешват сайта....

# 196
  • София
Момичета,
нещо не мога да отварям в сайта на Бт свободните места за работа

# 197
На мен ми казаха след 18-ти.
Ето тук:
Агенция по заетостта
1000 София
бул. „Княз Александър Дондуков” № 3
тел: +3592 9808719

ми казаха, да чакаме на 25 качени в интернет, трябвало на 15, но има забавяне.... Peace Да кажа за другите, които като мен рефрешват сайта....

Мерси  Hug

Момичета,
нещо не мога да отварям в сайта на Бт свободните места за работа

Постоянно има проблем със сайта. Много е трудно да стигнеш до желаната информация. Почти няма път, в който да съм реши да търся свободни места и да съм заредила всичко от първия път.

# 198
Не ми се отваря...

# 199
  • София
Ох, малко е странно, обаче умирам от страх,че може да почна работа!
Казвам си - дали ще се справя след толкова години почивка?
Ами шефовете как ще ме приемат?
Ами колегите?
Ами децата как ще ги взимам?
Ами къщата как ще оправям?
Ами? Ами?
Направо ми бръмчи главата и ми се реве! Mr. Green

Преодоляват се тези страхове.Примиряваш се с безпорядъка, даваш 120% от себе си и на работа и после у дома, за да не се чувстват пренебрегнати децата и после спиш 5часа като мъртъв LaughingА другите неща са си нормален страх от нова работа. И аз се чувствам отвреме-навреме по подобен начин, но след като ходих три дни на стаж и някак понамаляха въпросите  Laughing Спокойно, всичко ще е наред!

Мерси за подкрепата.
Почвам в понеделник!!! newsm44
Малкия е болен, ама какво да се прави - ще се оправяме!

# 200
Честито! Желая ти много удовлетворяваща, интересна и доходоносна работа! Laughing
Аз започнах да се чудя дали имам някакви шансове  някой да ме вземе на стаж  за ТРЗ. На 30, висшето ми не е счетоводство, а икономика...

# 201
a това http://www.unilever.com/careers-jobs/graduates/uflp/customer-dev … opment/index.aspx
отиди на apply now, после search openings, от там сама ще се ориентераш

# 202
  • Sofia
Честито! Желая ти много удовлетворяваща, интересна и доходоносна работа! Laughing
Аз започнах да се чудя дали имам някакви шансове  някой да ме вземе на стаж  за ТРЗ. На 30, висшето ми не е счетоводство, а икономика...

На 30 за стаж е късно. Стажанти взимат току що завършили университет. ТРЗ длъжност не зная дали има още - по-скоро са разделени на HR и Finance. Може да каже Red Velvet дали има шанс за стаж в HR ако ти е интересно.

# 203

На 30 за стаж е късно. Стажанти взимат току що завършили университет. ТРЗ длъжност не зная дали има още - по-скоро са разделени на HR и Finance. Може да каже Red Velvet дали има шанс за стаж в HR ако ти е интересно.

Хахаха, че аз миналата година се дипломирах и сега се замислям да карам магистратура, но ще я запиша, ако ми е необходима. В смисъл-ако ме вземат в някоя кантора ще запиша, иначе за какво ми е. На 33 да ми казват ,като не си работила, какво като имаш образование Joy
 Както и да е, разбрах какво имаше предвид.Определено стаж човешки ресурси ми е много интересно, но когато е толкова тясно специализирано...Наблюдението ми е, че търсят с два езика, не толкова дали имаш счетоводно образование някакво.

Вчера една приятелка софиянка ми каза за един сайт за тайни клиенти, за който работи от една година вече. Вчера се регистрирах и чакам да видя дали ще ме одобрят. Дано се получи, че моето "обучение" за печатар беше три дни и сега чакам да ме извикат.Много неорганизирана фирма, тепърва започват работа, но е такъв хаос и незаинтересованост Confused

# 204
# 205
Zolka, не си спомням точно дали си ми изпращала сиви, и не знам какво си учила, но се ориентирай към някакъв стаж.  Peace
Обаче програмата беше до 29 години, а и я спряха, иначе и при нас имаме ТРЗ-та на стаж,ама са по на 23-4. Не,че има значение де.

# 206
Включвам се с едно питане.  Simple Smile Както споменах по напред съм в търсене на първа работа. След едномесечно търсене и ходене по интервюта, вчера най-накрая получих заветното одобрение и другата седмица ни събират за някакво обучение предполагам. Проблемът обаче е, че се работи 6 часа на ден, всеки ден, а аз съм редовна студентка и ще ми се наложи най-вероятно да отсъствам няколко пъти заради контролни. Принципно не са задължителни, но ако се справя добре, няма да ми се налага да ходя на изпити, т.е. ще се освободя. Та се чудя дали ще е проблем това ? Според мен ще има и други студентки ( общо ще сме 6 ) и най-вероятно няма да имат против да си разменяме смените или да си взимаме дни, когато ни се налага. Питам се, дали да говоря с работодателя за това или първо с тях ? По принцип той не би трябвало да има проблем кой точно е на работа стига да се работи и да са ни равни часовете, но знам ли, като начинаеща моля за съвет.  Hug

# 207
CarrieB.  според мен говори със шефа, ако е разбран всичко ще е наред, ако не е така или иначе трябва да ти светне лампичката. Пък и той така или иначе ще разбере за случващото се , по добре да е от теб, а не от устата на колегите. Честито, успех ти пожелавам  Hug

# 208
Zolka, не си спомням точно дали си ми изпращала сиви, и не знам какво си учила, но се ориентирай към някакъв стаж.  Peace
Обаче програмата беше до 29 години, а и я спряха, иначе и при нас имаме ТРЗ-та на стаж,ама са по на 23-4. Не,че има значение де.

Не съм пращала СВ, Ред. Имам регистрация в Менпауър иначе, но съм ниско квалифицирана, все високи позиции излизат.Аз и не разчитам на програмите в Бюрото, възрастна съм за тях Confused Пусках СВ по разни счет. кантори за стаж, но отникъде нищо.
 Сега ще подавам документи за конкурс в държавната администрация-поне ще си задоволя любопитството какво е това животно, ако не друго.

# 209
При мен малко се раздвижеха нещата , днес имах две интервюта. Утре още едно в Икеа и петък офис сътрудник в една рекламна агенция . Дано излезе нещо...
Днес второто интервю голямо търсене  беше , дадох 20 лв за таксита  Embarassed , но си заслужаваше , хареса ми работа , фирмата е година , занимават се с мебелно производство .

Общи условия

Активация на акаунт