Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 366
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
 Меги, не не е нормално. Тези страдат от синдрома "Аз съм роботодател и държа дядо Господ за брадата"  Laughing  
 Продължавай да търсиш другаде, успех  Hug

# 121
Някой има ли поглед относно търсенето на строителни инженери? Peace

# 122
  • София
Здравейте, нормално ли е да ти звъннат в 11.00 за да ти насрочат интервю в 15.00.След като казах, че ми е невъзможно ми затвориха телефона.Мислите ли, че е нормално?!

Случвало се е. Аз съм писала и преди, че има някои извратени шефове, които си падат да си играят някакви изпитателни игрички със кандидатите за работа!

# 123
http://www.procreditbank.bg/bg/page/274/tab/847
Интересно звучи, има и клипче с повече подробности. Малко напудрено ми изглежда, но си е шанс. Жалко , че съм много боса по математика и че е в София...

Въобще не съжалявай  Wink

# 124
 За програмата Млад банкер се търсят млади хора, които не са обременени от опит или от лични ангажименти като брак и деца. Обучението и работата се провеждат 24 часа , 7 дни в седмицата, като всички курсистни живеят заедно, за да е по-лесно за обучаващите. Често семинарите са след работно време или даже по-късно и ако не си там понеже, имаш дете или съпруг или приятел, който ти липсава или семейство, което искап да видиш, на това се гледа с лошо око. Трябва да си на разположение постоянно.
 Ако преминеш успено обучението, отиваш да работип с клиенти във Варна (най-вероятно), за минимална заплата и след някоя и друга година моооооооооже би ще имаш шанс за повишение или за работа в София (ако си от София, де).
Та казано с две думи - не съжалявай  Grinning

# 125
  • Бургас
Ех, защо навремето като бях студентка нямаше такива стажове и събития.  Rolling Eyes

Tweetys, не знам на колко си години, но аз с моята древност си ги спомням от мое студентско време тези дни на кариерата Simple Smile  Mr. Green, тъкмо стартираха...ще да е било някъде към 97-98-ма година  newsm78

Имало е, ама само в София. За пореден път казвам, че извън София нещата стоят много по-различно. А за стажове няма да говоря. Някои банки провеждаха, но пак познайте къде... в София.  Twisted Evil

# 126
Ще продължавам да си ровя значи.
А има ли някой инфо до колко голямо ще е представянето на фирмите/работодателите във Варна? Същите като в София или предвид мащабът на града по-малко?

# 127
Ще продължавам да си ровя значи.
А има ли някой инфо до колко голямо ще е представянето на фирмите/работодателите във Варна? Същите като в София или предвид мащабът на града по-малко?

Има ги в сайта (дала съм линк по-напред) Доста по-малко са.

# 128
  • Sofia
А нови инвеститори през тази година очакват ли се? Виждам че 2-3 фирми, които работиха с контрактори преди сега май отварят офиси, но малко информация имам все още...

# 129
Някой има ли представа в какво се състои работата от вкъщи, която предлгат в Кол Център БГ ? Поканиха ме на интервю в понеделник, а в бгработодател има много лоши отзиви за тях ..  Rolling Eyes

# 130
Някой има ли поглед относно търсенето на строителни инженери? Peace
И аз си търся в областта на строителството, поне от 8 месеца, но уви. Минала съм само на 2 интервюта-на едното отказах, беше работа за Търговище, за другото -не знам още-ни вест, ни кост от тях. Cry
По мои наблюдения в сферата на строителството не са много розови нещата-откъм проектиране, строителство-също-бавят парите много, не се плаща, прекратяване на договори.... Моята шефка ми вика, ми сори...родили сте се и сте завършили в най-неподходящото време. Лошото е, че в мола се вземат повече пари...ама какво да се прави....може и натам да се насоча в търсенето на работа.. Crossing Arms Sad

# 131
 Момичетата, които правят захарни коминчета в моловете изкарват повече пари месечно от средностатистическия вет. лекар и лекарите в Бърза помощ  Peace

# 132
Момичетата, които правят захарни коминчета в моловете изкарват повече пари месечно от средностатистическия вет. лекар и лекарите в Бърза помощ  Peace

Доста от продавач-консултантите в магазините в моловете изкарват доста добри пари. Вчера точно дочух един разговор между две девойки,които бяха разочаровани,че са ходили на 3 интервюта за продавач-консултант, и какво толкова "па имало да ги разпитват". Сладурани.

А нови инвеститори през тази година очакват ли се? Виждам че 2-3 фирми, които работиха с контрактори преди сега май отварят офиси, но малко информация имам все още...

Ами очакват се надявам се. Най-вероятно ще има големи проекти, Гугъл са започнали да навлизат чрез друга компания, има раздвижване.

# 133
  • Sofia

Ами очакват се надявам се. Най-вероятно ще има големи проекти, Гугъл са започнали да навлизат чрез друга компания, има раздвижване.
[/quote]

Това е интересно... Аз миналата година още чух, че ще имат офис, но след това стана ясно, че не са те....

Днес ми стана криво като разбрах кого са взели за една добра позиция, за която кандидатствах преди - човека няма опит в сферата, но.....явно има връзки.

# 134
Aми странни решения вземат, и не само те. Надявам се да има нови интересни неща тази година.

Общи условия

Активация на акаунт