Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 377
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Оффф, аз чакам да ми се обадят за интервю, а сега видях, че днес пак е пусната същата обява, по която кандидатствах  ooooh!

Нищо не казахте за езиците  Whistling
На различни места срещам нивото на езиците да е написано по различни начини. Как според вас е най-правилно/приемливо  newsm78
Например: основно/добро/отлично; начално/средно/отлично; слабо/средно/добро/отлично; и т.н.  Thinking
По европейските стандарти с A1/2, B1/2 C1/2 доста от работодателите, особено малки фирми в малки градове не биха го разбрали  Whistling

# 136
Записвам се и аз.

# 137
RedVelvet, чрез коя фирма навлиза гугъл?

# 138
  • София
Момичетата, които правят захарни коминчета в моловете изкарват повече пари месечно от средностатистическия вет. лекар и лекарите в Бърза помощ  Peace

Доста от продавач-консултантите в магазините в моловете изкарват доста добри пари. Вчера точно дочух един разговор между две девойки,които бяха разочаровани,че са ходили на 3 интервюта за продавач-консултант, и какво толкова "па имало да ги разпитват". Сладурани.

А нови инвеститори през тази година очакват ли се? Виждам че 2-3 фирми, които работиха с контрактори преди сега май отварят офиси, но малко информация имам все още...

Ами очакват се надявам се. Най-вероятно ще има големи проекти, Гугъл са започнали да навлизат чрез друга компания, има раздвижване.

А нещо свързано с Производство, Иновации ще има ли, освен това на немската фирма за автоклиматици край Пловдив и автобусите в Брезник?

# 139
Автоклиматиците няма да са край Пловдив, а близо до София, в Пловдив се готвят две други нови производства. Едно ново ще има и край Дупница.
Автобусите са в Брезник, друго засега не се сещам.

Друго какво имаш предвид hakama, и това е доста. Надявам се да има, ама....не зависи от никой,освен от управниците. Ще трябва да измислят някакви трикове за привличане на повече инвеститори.

Гугъл навлизат само с един или два проекта за обслужване, с познат център за изнесено обслужване, който има отдавна в София, а напоследък и още два града в БГ.

# 140
Какви производства се готвят за Пловдив?

# 141
Ред, знаеш ли подробности за производството в Дупница-кога ще се случи и в какво ще е съсредоточено? Може и на ЛС

# 142
  • Бургас
А нашия кмет (на Бургас) работи по привличането на някаква чужда фирма за изграждане на колцентър тук. Дано да привлече и някоя технологична фирма, че то не се издържа вече. Тука остана само обслужващия персонал в туризма.

# 143
  • not found
Момичетата, които правят захарни коминчета в моловете изкарват повече пари месечно от средностатистическия вет. лекар и лекарите в Бърза помощ  Peace

Доста от продавач-консултантите в магазините в моловете изкарват доста добри пари. Вчера точно дочух един разговор между две девойки,които бяха разочаровани,че са ходили на 3 интервюта за продавач-консултант, и какво толкова "па имало да ги разпитват". Сладурани.

Стана ми интересно колко добри пари изкарват момичетата работещи в мол? И това само за София ли е или по принцип навсякъде из страната си изкарват добри пари там ?

Аз днес съм на интервю в мола  Mr. Green стискайте ми палци   bouquet

# 144
А нашия кмет (на Бургас) работи по привличането на някаква чужда фирма за изграждане на колцентър тук. Дано да привлече и някоя технологична фирма, че то не се издържа вече. Тука остана само обслужващия персонал в туризма.

Tой колцентъра е привлечен в Бургас, но не от кмета  Whistling Не знам какво се е похвалил де.  Mr. Green
Тя си има офис в София отдавна,именно те са с Гугъл, ще имат и във Варна център може би.  Peace

Не само момичетата изкарват добри пари в мол  Mr. Green Обаче аз говоря само за София, имам наблюдения върху няколко магазина специално (по-големи са).

За производствата още нищо не мога да кажа, нито тук, нито на лични. Съжалявам. Ако ще има слухове, не искам да излизат от мен.  Peace

# 145
  • Бургас

Tой колцентъра е привлечен в Бургас, но не от кмета  Whistling Не знам какво се е похвалил де.  Mr. Green
Тя си има офис в София отдавна,именно те са с Гугъл, ще имат и във Варна център може би.  Peace

Не само момичетата изкарват добри пари в мол  Mr. Green Обаче аз говоря само за София, имам наблюдения върху няколко магазина специално (по-големи са).

За производствата още нищо не мога да кажа, нито тук, нито на лични. Съжалявам. Ако ще има слухове, не искам да излизат от мен.  Peace

Ами не споменават да са от Гугъл.
"Индийската ИТ компания "Съдърланд" (Sutherland Global Services) проявява интерес към отварянето на кол център в Бургас. Това стана ясно на среща между представители на компанията и бургаския кмет Димитър Николов, съобщават от общината на крайморския град."

Ето я новината:
http://inews.bg/%D0%A2%D0%B5%D1%85%D0%BD%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3 … 389_i.261487.html

Същия ли е? Thinking

# 146
Не са Гугъл много ясно. Това е аутсорсинг компания,само един проект има,който ще е за Гугъл. Другите им проекти са за други компании.

# 147
Ех, Варна пак сме последна глуха. Sad
Различно ли струват за разл.нива курсовете по английски език из школите?
Колко ориентировъчно е за пре-интер.? Някой скоро изкарвал?
Знам си го, говоря си го, до мин.седм. почти всеки ден, живяла съм по няколко месеца в англоговорящи държави, но нямам документ, пък и едно припомняне никога не е излишно. За другите ми езици дори и малко позабравени , поне си имам документ. Аз знам, че тапията в много случаи нищо не означава, но май това се харесва от работодателите  Thinking

# 148
Компанията ще отваря центрове и във Варна, и в Бургас  Peace

Документ за езика не Ви е необходим по мое мнение  Peace Не съм срещала скоро да искат.

# 149
  • София
Ех, Варна пак сме последна глуха. Sad
Различно ли струват за разл.нива курсовете по английски език из школите?
Колко ориентировъчно е за пре-интер.? Някой скоро изкарвал?
Знам си го, говоря си го, до мин.седм. почти всеки ден, живяла съм по няколко месеца в англоговорящи държави, но нямам документ, пък и едно припомняне никога не е излишно. За другите ми езици дори и малко позабравени , поне си имам документ. Аз знам, че тапията в много случаи нищо не означава, но май това се харесва от работодателите  Thinking

Аз си изкарах тапия от ИЧС за английски С2 2005г, ама честно казано, никой не ми я е искал.
Напоследък на всички интервюта ми дават превод български - английски.
Щом се оправям с това, значи го владея достатъчно добре.

Канена съм на второ интервю следващата седмица! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт