Работа мечта си търсим - търси ни и тя!

• 83 403
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Аз от скоро съм на Бт,но утре ще отида.
Само понеже видях,че е от 10 до 20ч. и ще се провеждат интересни неща има ли час в който ще започнат или като се сформира група и почват?
Питам да не закъснея Peace

Като се съберат хора.

# 166
  • София
А към коя група е насочено събитието? Младежи, студенти, стажанти, в по-зряла възраст?....

# 167
А към коя група е насочено събитието? Младежи, студенти, стажанти, в по-зряла възраст?....

Предпочитаме хора с повечко опит. Ще се обсъждат актуални позиции.   Peace Всички са добре дошли.

# 168
  • София

Предпочитаме хора с повечко опит. Ще се обсъждат актуални позиции.   Peace Всички са добре дошли.

А как да се подготвят кандидатите? Да носят може би копие от СВ? Нещо друго?

# 169
Би ни било по-лесно ако си носят  Peace

# 170
Здравейте  Stop
Да не би някой да има новини от БТ по програмата "Старт в администрацията" ? Обаждам се по дирекциите, БТ, трябва да са излезли резултатите с класираните, обаче никой не ги знае, или не ги казва..Някой да има по-точна информация? Последните интервюта бяха на 13, на 15 трябваше да обявят резултатите  newsm78

# 171
Ето една интересна обява от booking.com http://www.linkedin.com/jobs?viewJob=&jobId=5074684&trk= … ut=0SWp6QNmk5PlE1 , но е само за София естествено  Tired

# 172
 Тази работа звучи супер, аз лично много обичам да обикалям травел сайтовете, да разгледждам хотели, да ги сравнявам и тн  Peace нооо нямам опит като акаунт мениджър, разбира се  Grinning но работата си остава страхотна!

# 173
Тази работа звучи супер, аз лично много обичам да обикалям травел сайтовете, да разгледждам хотели, да ги сравнявам и тн  Peace нооо нямам опит като акаунт мениджър, разбира се  Grinning но работата си остава страхотна!

A aз имам и опит, ама толкова пътуване пък.....

# 174
Здравейте  Stop
Да не би някой да има новини от БТ по програмата "Старт в администрацията" ? Обаждам се по дирекциите, БТ, трябва да са излезли резултатите с класираните, обаче никой не ги знае, или не ги казва..Някой да има по-точна информация? Последните интервюта бяха на 13, на 15 трябваше да обявят резултатите  newsm78

На мен ми казаха след 18-ти.

# 175
  • София

A aз имам и опит, ама толкова пътуване пък.....

Ох, Ред....Да нямах две велосирапторчета вкъщи, които са се лепнали като ваденки за мен, хич даже нямаше да му мисля Simple Smile

# 176
И да е било 18... хаха вече сме 19  #Cussing out  Как минаха интервютата ти?

# 177
И да е било 18... хаха вече сме 19  #Cussing out  Как минаха интервютата ти?

Добре минаха. От второто съм много доволна. Трябва да се звъни в Регионалните служби по заетостта.

# 178
Аз ходих на форума във Варна. Дооста малко фирми, отделно , че някои от тях май не бяха въобще, само им висеше на бял лист принтирано името. Не мисля , че имаше хора, но аз не съм стояла повече от час следобед и може да бъркам. Говорих с няколко представители, но като цяло всички казваха да се търсят свободните позиции на техните сайтове. От Съдърланд пък ми казаха, че обявата за Варна била по-скоро фиктивна, за да проверят колко заинтересовани ще има, за да преценят дали да се отваря офис... Момичетата от Таксбек и Менпауър бяха приветливи и обясняваха. Simple Smile
Аз лично имам две не 100%  обещания за интервюта, но все е нещо.
Малко дълго стана, но вчера ме поканиха за днес на интервю в една доста съмнителна фирма. И както си гледам "Господари на ефира" вечерта и хоп даваха репортаж за хора оплакващи се точно от същата.... Днес въобще не отидох, защото и в нета прочетох доста негативи.

# 179
Много моля споделете нещо за Online Salary Solution.
Рекламата е чудесна, но някой има ли опит в това.Все пак 60 лв не сеа малко пари ,дори и да ти ги върнат след 3 месеца в най- добрия случай.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт