Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 611
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Oпасен ее.  Laughing Heart Eyes

# 661

При такава огромна любов не е естествено за три месеца да се съвземе от огромната загуба, че и да започне да води друга жена в жилището, в което е живял с най-скъпия си човек.

Но сцената, когато Ръза си тръгва и Емир изтича да се сбогува с него за мен говори, че Ферия винаги ще е в неговото сърце, там отново видях Емир, Емир на Ферия.
smile3521 newsm10

# 662
Момичета, знам, че превеждахте сериите от втори сезон. Гледах 26, за което съм ви безкрайно благодарна.   bouquetДали в някоя от страниците назад е пусната 27, а аз да съм пропуснала, че малко ме нямаше и не смогвам да изчета.
Извинявам се на тези, които издразних с питането ми  Wink

# 663
Привет,сладурки ! Днес се успах,но бях много гроги...полагаше ми се.Радвам се да ви "видя"!Почти всички, сериозно обичащи любимците ни,сме на линия  smile3508 Да нищихме по нощите Чагатал и ни беше хубаво.Наистина само те си знаят,ама са прекрасна двойка.Не само ние,а и всички тяхни световни фенове го правят... smile3501Чета няколко международни форума и като ги отворя...все едно съм си у дома...в нашата тема...същите въпроси,същите вълнения...Това не е само съвпадение,а отражение на уникалната ФЕмирска любов! txtloves Че е имало плам м/у тях за мен е сигурно,но какво предстои тепърва...ще оставим на времето...

Скрит текст:
Бъди достатъчно силен, за да се срещаш със света всеки ден.
Бъди достатъчно слаб, за да разбереш, че не можеш да правиш всичко сам.
Бъди щедър и великодушен към онези, които се нуждаят от твоята помощ.
Бъди пестелив, когато задоволяваш нуждите си.
Бъди достатъчно мъдър, за да знаеш, че ти не познаваш всичко.
Бъди достатъчно глупав, за да вярваш в чудеса.
Бъди готов да споделиш своята радост.
Бъди готов да споделиш и своята скръб с другите.
Бъди лидер, когато виждаш пътя, който другите са загубили.
Бъди готов да последваш другите, когато стоиш в неопределеност.
Бъди първият, който поздравява опонента си с успеха.
Бъди последният, който критикува колегата, допуснал грешка.
Бъди уверен, че не си се превил, ако си се спънал, правейки поредната стъпка.
Бъди уверен в своята крайна цел, за да не тръгнеш по неправилния път.
Обичай тези, които те обичат.
Обичай онези, които не те обичат, тогава те могат да се променят.
smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 664

Въпросната Джейда,ама са колажи... Hug

# 665
Видео за най-хубавите женски очи. И Хазалчето е в класацията, но не съм доволна да я в крайна позиция, за мен тя е с най-прекрасните очи спрямо цялостното й излъчване сред турските актриси.

Оххх, пак се започна с невалидните клипчета и публикувания вече отговор преди да съм го публикувала. #Cussing out

# 666
  • на вълнолома

# 667
Снежи, Ганушка, Звезде. bye
Много силен и незабравим за мен момент. Two Hearts

В Халилудковата къща никой от тях двамата не мислеше за себе си, мислите му бяха насочени само за другия. Това е любовта, да се отречеш от собственото си АЗ в името на другия.
Колкото повече се замислям, толкова по-често стигам до извода, че не толкова ината и гордостта им, им пречеха за да са щастливи, а защото не се научиха да изразяват по правилен начин чувствата си.
За Фери той беше първата любов и е съвсем естествено да се сблъска с лавина от чувства и необмислени действия като за първи път. Емир пък от своя страна за първи път обикна истински жена и също не знаеше как и по какъв правилен начин да подхожда спрямо нея.
Да, във връзката си израстнаха взаимно, научиха се да се обичат силно и безрезервно, но не се научиха да се обичат правилно без да се нараняват и унищожават.
Наденце, и аз мисля по този начин, много добре си го казала, няма какво повече да добавя  newsm78 smile3521 newsm10

# 668
Здравейте днес времето беше доста хубаво  Peace сега и дъж си заваля,ама поне се прибрах  Mr. Green

# 669
# 670
# 671

Искам да споделя нещо,което ме впечатли много.За себе си го нареках..."Къде отиваш Българийо..."
Скрит текст:
Тръгвай сине! Напред, и... късмет!
Тук надежда за теб не остана.
Скътах тези пари за билет
и поплаках си малко зарана...
Все си вярвах, че мойто момче
в тоз несигурен свят ще сполучи.
... Но животът надолу тече
и напомня помия за куче.
Някой вече ни сложи черта.
Като мъртви дори ни посече.
Щом преминеш след тази врата -
не се връщай тук никога вече.
Даже вън да е тежко - ще знам,
че синът ми със труд ще успее.
Тук да прося за нас ме е срам,
а оттатък - поне се живее.
Малка пенсия имам. Уви!
И за двама се никак не връзва.
Тръгвай, моя любов, и върви,
че сърце ми от болка измръзва.
Ще намериш все нещо, нали?
Армаган да изпратиш на време.
Вересията свърши. Боли!
Левче никой не ще да заеме.
Тръгвай, сине, от тоз терминал!
Колко други навън отлетяха...
Не поглеждай баща си през жал!
Тя, в сърцето, е родната стряха!
Щом превърнаха родното в ад,
то чистилище вънка поне е...
Ти си силен и толкова млад,
а на мен старостта ми тъмнее.
И да пишеш... Ще чакам, до дни!
Ето, виждам за теб самолета...
Усмихни се, сине мой, усмихни
на баща си душицата клета..

Ясен Ведрин

# 672

smile3501 Едно от любимите ми клипчета! smile3501

# 673
Снежи, страхотно прочувствено стихотворение. Скъса ми се сърцето, smile3518 като майка на мъжка рожба.
Малката и голямата Фериха.
Много сладко момиченце, с прекрасни очички, като на Хазал.

Оххххх, я да вземем да споделим тази снимка, че да забогатеем. Joy
Скрит текст:

# 674

Седя си аз тук и гледам 56, 57,58 и 59 епизод и си припомних ето тази сцена и се сетих колко ме беше яд на Фериха, че остави Емир да спи на пода...и че се правеше на заспала... Sad

и двамата инати като магарета,  smile3512 живеят в една къща, а се подминават, това не е живот, хем искат всичко да си кажат, хем си премълчават, хем се обичат, хем се нараняват  Crazy остават нещата недоизказани  Confused

Общи условия

Активация на акаунт