Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • в подножието на планината

Левент и Емир..пред Хилса...34 епизод в 47: 55 минута...

Скрит текст:
Е:Капитане... Ти не се бъркай...Какво искаш?
Л: Исках да знаеш истината...Фериха не знаеше, че ще платя дълга...и затова, ако си и направил нещо не си прав...
Е: Откъде знаеш какво съм и направил?
Л: Не знам какво си и направил, ама че си несправедлив знам...Сега ме слушай хубаво...
Е: Ти не си човекът, който ще ми каже, Капитане!
Л: Толкова си млад, че да не можеш да слушаш и толкова наивен, че да не можеш да понесеш болката..
Е: Я, остави тези приказки на човека от морето...Кажи какъв ти е проблема, че да го решим...

Л: Не можеш да използваш мен срещу Фериха, а пък и тя вече не е в живота ти и ти излез вече от нейния.
Е: Капитане, още говориш много. Не си взе поука от това, което преживя май?
Л: Аз знам от кого да се поуча и на кого да дам урок...

# 676

Скрит текст:
Л: Исках да знаеш истината...Фериха не знаеше, че ще платя дълга...и затова, ако си и направил нещо не си прав...
Л: Не знам какво си и направил, ама че си несправедлив знам...Сега ме слушай хубаво...
Л: Толкова си млад, че да не можеш да слушаш и толкова наивен, че да не можеш да понесеш болката..
Е: Я, остави тези приказки на човека от морето...Кажи какъв ти е проблема, че да го решим...

Л: Не можеш да използваш мен срещу Фериха, а пък и тя вече не е в живота ти и ти излез вече от нейния.
Благодаря ти ,мила!   love001

# 677

Искам да споделя нещо,което ме впечатли много.За себе си го нареках..."Къде отиваш Българийо..."
Скрит текст:
Тръгвай сине! Напред, и... късмет!
Тук надежда за теб не остана.
Скътах тези пари за билет
и поплаках си малко зарана...
Все си вярвах, че мойто момче
в тоз несигурен свят ще сполучи.
... Но животът надолу тече
и напомня помия за куче.
Някой вече ни сложи черта.
Като мъртви дори ни посече.
Щом преминеш след тази врата -
не се връщай тук никога вече.
Даже вън да е тежко - ще знам,
че синът ми със труд ще успее.
Тук да прося за нас ме е срам,
а оттатък - поне се живее.
Малка пенсия имам. Уви!
И за двама се никак не връзва.
Тръгвай, моя любов, и върви,
че сърце ми от болка измръзва.
Ще намериш все нещо, нали?
Армаган да изпратиш на време.
Вересията свърши. Боли!
Левче никой не ще да заеме.
Тръгвай, сине, от тоз терминал!
Колко други навън отлетяха...
Не поглеждай баща си през жал!
Тя, в сърцето, е родната стряха!
Щом превърнаха родното в ад,
то чистилище вънка поне е...
Ти си силен и толкова млад,
а на мен старостта ми тъмнее.
И да пишеш... Ще чакам, до дни!
Ето, виждам за теб самолета...
Усмихни се, сине мой, усмихни
на баща си душицата клета..

Ясен Ведрин

Просто ми скъса душата. Но за съжаление това е действителността - за момента за не виждам място за децата си тук!

# 678
Пише, че Чаатай си е направил официална страница във фейсбук и в 17:00 часа ще отговаря на въпроси от фенове. Не знам колко е вярно..
http://www.facebook.com/CagatayUlusoyResmii

Скрит текст:

и аз не вярвам да е негова,но любопитството в мен се появи и така ,което успях да си преведа с гугъл от въпросния човек :

понеже след съда не е направил изявление и са го помолили ама не знам кой да отговаря в тази страница на въпроси на фенове и се съгласил на молбата

благодари на всички,прочел всички мнение но му е много трудно да отговори на всички все пак са много

ако продължяват да не вярвам,че това му е страницата времето им е ограничено

''адмирал авил '' през септември

използва инстaграм

това му е официалната страница и '' kendinize'' се грижи добре за нея,да са изтрият останалите фалшиви станици

админа каза,че ще бъдат блокирани всички ,които го обиждат и не вярват,че е той.

и е оставил някаква снимка на страницата за нас,която още не се е появила...

това разбрах ,но ме съмнява силно да са негови думи

ааа ето това е въпросната снимка... уж

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 18:31 от Danniitto

# 679
Снежи, Ганушка, Звезде. bye
Много силен и незабравим за мен момент. Two Hearts

В Халилудковата къща никой от тях двамата не мислеше за себе си, мислите му бяха насочени само за другия. Това е любовта, да се отречеш от собственото си АЗ в името на другия.
Колкото повече се замислям, толкова по-често стигам до извода, че не толкова ината и гордостта им, им пречеха за да са щастливи, а защото не се научиха да изразяват по правилен начин чувствата си.
За Фери той беше първата любов и е съвсем естествено да се сблъска с лавина от чувства и необмислени действия като за първи път. Емир пък от своя страна за първи път обикна истински жена и също не знаеше как и по какъв правилен начин да подхожда спрямо нея.
Да, във връзката си израстнаха взаимно, научиха се да се обичат силно и безрезервно, но не се научиха да се обичат правилно без да се нараняват и унищожават.
Наденце, и аз мисля по този начин, много добре си го казала, няма какво повече да добавя  newsm78 smile3521 newsm10
а много силен епизод е...като превеждах направо си ревах...не затова,че са в плен,а за това че той си беше там с нея,пак двамата и въпреки че го болеше физически,най-го болеше за Ферия...буквално вкарваше лудост в погледа си,когато беше със залепена уста....не ми беше смешен воя му...хич даже....

за ФБ страницата кво стана???писахте ли си?  Mr. Green

# 680
Санем и Емир в апартамента на Емир 36 епизод...

Скрит текст:
Санем казва на Емир, че не знае какво е казал на баща си за нея, но тя иска той да се държи като професионалналист, а той и казва, че кой и е казал, че той е професионалист.
Санем се обръща към него с име и фамилия и той и казва, че си приличат по това с любовника и/Левент/ и двамата се обръщат по един и същи начин към него.
 На нея също не и е приятно, че трябва да работят заедно и че са съдружници , но са длъжни да продължат, затова трябва да не забравят да се държат като такива, а Емир и отговаря, че тя не му е съдружничка , а само представлява Джансу.
Според Санем Джансу е малко момиче и Емир ще не ще, ще разбере, кой е истинския му съдружник...
Емир и казва, че внезапната смърт на мъжа и е добре дошла...и че много разчита на себе си...и да не разчита толкова много.../ стана объркано, ако някой разбере нещо/ Rolling Eyes

# 681
Здравейте  Hug

Страницата на мен ми дава,че е вече изтрита  Peace

# 682

Скрит текст:

цъ цъ мъжки разговор...бравоооо харесва ми Peace

# 683
въпросния пистолет възпроизвел изтрелите на сватбата им 67ми епизод  Sick Sick Sick

номер 4 разбира се... Mr. Green

# 684
Ооооо, какичко, писахме си с него. Каза, че няма време да отговаря на въпроси, защото заснемат последния епизод на АФК по желание на феновете.  Joy
Звезде.    bouquet
Извън кръга на шегата, сега се сетих, че ни бяха обещали един финален епизод по тв.то и един в нета за феновете на АФК, но така и си останахме без него, спомняте ли си!? Rolling Eyes

# 685
  • обл.Варна

При такава огромна любов не е естествено за три месеца да се съвземе от огромната загуба, че и да започне да води друга жена в жилището, в което е живял с най-скъпия си човек.

Но сцената, когато Ръза си тръгва и Емир изтича да се сбогува с него за мен говори, че Ферия винаги ще е в неговото сърце, там отново видях Емир, Емир на Ферия.

Това сбогуване в кой оригинален епизод е?

# 686
Здравейте  Hug

Страницата на мен ми дава,че е вече изтрита  Peace
HugМи, че то нямаше такава създадена от него. Joy

# 687
Здравейте  Hug

Страницата на мен ми дава,че е вече изтрита  Peace

Здр  Hug

уж...Чаатай писа ,че времето е ограничено,тъй като много не вярват.да е той ..има няма 10 изречения на кръст писа......админа писа нещо ,че тези ,които обиждат ще бъдат блокирани и имаше ''изтриване'' ,но не знам за кое не разбрах.

и при мен вече е деактивирана.

това ,,което веднага ми направи впечатление беше 1300 харесвания....а уж сега създадена страница...измислица...

# 688

Извън кръга на шегата, сега се сетих, че ни бяха обещали един финален епизод по тв.то и един в нета за феновете на АФК, но така и си останахме без него, спомняте ли си!? Rolling Eyes

Да, много добре си спомням, че бяха обещали, но не би... ooooh!

# 689

ряза го момчето ряза го,накрая реши сам да си се отреже...много ми е мъчно за него тук,тя Емир емир,ама Емир йок....какво си казват тука всъщност...пред камината? и в леглото после

на другия ден се взеха ама

искам да чуете само как  й казва сени севийорум...мъркайки  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy...отивам да се саморегистрирам в лудницата...влизам доброволно ooooh!
Joy Joy

Иве, ето ги диалозите, за които питаш.

Скрит текст:
Пред камината
Е; Хайде облечи се, ще настинеш.
Ф; Емир?!
Е; И аз да видя яденето.

В леглото
Ф; Джансу. Нашето детство премина заедно. Понякога я обичах, понякога не я търпях.
Е; Най-много не мога да понеса, че говориш за Джансу. Яд ме е, че ме накара да говоря с нея. Когато не ти вярвах, повярвах на нея. А се оказа, че съм слушал лъжите й.
Ф: Не мога да забравя какво ни причини, но…Тя е болна. Сякаш полудя пред очите ни.
Ф; Вече не искам да чувам името й и да виждам лицето й.

А тези са към второто клипче.

Скрит текст:
Вечерта в спалнята
Ф-Когато дойдохме предният път бях щастлива но и уплашена.
Е-А сега.
Ф-Сега няма лъжи, не съм уплашена  и съм само щастлива.
Е; Ела. Този път, не можах много, много да подбера. Но го видях и го взех.
Ф; И аз този видях.
Е; Важното е да го носиш...Много те обичам.
Ф; И аз.
Песента е страшна, а и сцената.
Ф; Останало е белег.
Е; Няма значение.
.......

На сутринта
Ф: Сутрин е станало. Изглеждам ли различна, защото се чувствам различно.
Е-Тази сутрин е по-различна от всички други досега.
Ф-  Хайде да не пропускаме деня.
Ф; Ти винаги ли гледаш така хубаво?
Е; Ти винаги ли се усмихваш така хубаво?
Е: Хайде да излезем.

Звезде.   bouquet
Наде върнаха ме НЕ МОЖЕЛО ДОБРОВОЛНО  Joy......
Мерси за  преводите...аз нямах нужда гледането ми стигаше....ама обичам те на Емирчо...с леко пъшкотене ми дойде в повече ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт