Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 632
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Иве,ама не Джейда Атеш бе джанъм,друга Джейда

# 616
 Blush ami taka moje

# 617
  • в подножието на планината

Седя си аз тук и гледам 56, 57,58 и 59 епизод и си припомних ето тази сцена и се сетих колко ме беше яд на Фериха, че остави Емир да спи на пода...и че се правеше на заспала... Sad

# 618
Чок севийорум банда
ето ви кафенце и сладкишче от мен, бях на гребната база бирички, картофки, цаца еееех класика в жанра ама хубава класика

# 619
Привет хубавици мои!!!
Осъзнах, че няма да ми мине лудостта докато не изгледам 2сез преведен, колкото повече неща са ми ясни обаче толкова повече кротвам. Така че ще ви попитам за 5-10 неща, като напълно осъзнавам риска да бъда   341uu  341uu  341uu  smile3513
1.В 34-та Левент се среща с Емир пред Хилс, за какво говорят?
2.35-та Джансу говори с Емир пред колата нещо за Фериа, Сехер ги слуша,.
3.36 и Санем говори нещо с него и той отиде да търси Левент в у-ще и говори нещо с него. После и преди сцената с целувката Джансу пак нещо го подкова, той ми изглеждаше ядосан пък отиде и я целуна.
4. Ако можа и пак сцената в автобуса след контейнера за боклук /само нея не я знам наизуст от техните в началото на 2се  Embarassed/
Само с две три думи да ми проясните мооооооооооооооооооооооооооооооля!!! newsm17

точно така е колкото по-детайлно и наистина разбереше за какво си говорят толково по-лесно се приема развоя...е не напълно но е по-лесно определено,аз вече съм спокойна преглеждам си любими моменти и се наслъждама и си разсъждавам за нещата от живота .За питанките ти само мога да кажа,че Левент отиде да каже на Емир че не той е платил дълга на Фери....
епизода преди целувката в университета съм го превела,можеш да видим ....
а в автобуса след кофата,не се сещам чесно....ама кажа,че няма нищо общо с номера който й бяха спретнали...Джансу и Ханде...че се чуства зле...а тя каза че сама си е виновна...после като слязаха от автобуса,тя го прати за такси да си вземе колата...а той се подразни че му говори така,сякаш е лошо да имаш кола....пиша по памет Mr. Green

# 620
Звезде, в сцената ми идваше да... bashФери.
Оооооо, какичка се е появила, Hugхайде, да са ти честити чепиците.
Ами, мерси    bouquet за следобедното кафенце.

# 621
и Хазал не сваля очи от него  Heart Eyes

Скрит текст:

много теории може да развием ,защото ни се иска слуховете за тях да са вярни,но мен още ми е интересно той,като се е преместил в Етилер да живее тя къде  е живяла  newsm78 нали папараци ги хванаха (случката с мидите) и той каза ,че я изпраща ...ама до таксито щот ги хванаха ли ?!  newsm78
Не виждам Хазал да гледа него, ама хич, гледка си в друга посока.

# 622

Седя си аз тук и гледам 56, 57,58 и 59 епизод и си припомних ето тази сцена и се сетих колко ме беше яд на Фериха, че остави Емир да спи на пода...и че се правеше на заспала... Sad

Скрит текст:

Винаги ме дразнеше като се правеше на заспала, така и така си го дочакала ами посрещни го кажи му как се чувстваш, кое те дразни кое не, той как да разбере беееее
а после крещи че нямало да седи и да го чака да се върне, той откъде да  знае че чекаш ти все спиш,
а и той като разбра че се прави на заспала се ядоса Peace

# 623

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 15:18 от Danniitto

# 624
Привет хубавици мои!!!
Осъзнах, че няма да ми мине лудостта докато не изгледам 2сез преведен, колкото повече неща са ми ясни обаче толкова повече кротвам. Така че ще ви попитам за 5-10 неща, като напълно осъзнавам риска да бъда   341uu  341uu  341uu  smile3513
1.В 34-та Левент се среща с Емир пред Хилс, за какво говорят?
2.35-та Джансу говори с Емир пред колата нещо за Фериа, Сехер ги слуша,.
3.36 и Санем говори нещо с него и той отиде да търси Левент в у-ще и говори нещо с него. После и преди сцената с целувката Джансу пак нещо го подкова, той ми изглеждаше ядосан пък отиде и я целуна.
4. Ако можа и пак сцената в автобуса след контейнера за боклук /само нея не я знам наизуст от техните в началото на 2се  Embarassed/
Само с две три думи да ми проясните мооооооооооооооооооооооооооооооля!!! newsm17

Евкал, ето сцените от 36 епизод-4.
Скрит текст:
На спирката, в автобуса и след това до цветята.
Ф-Заслужих си го.
Е-Не, не си го заслужила. Ще открия кой го направи.
Ф-И какво, ще направиш? Ще го пъхнеш в кофата за боклук и, ще ми я донесеш на мене ли?

Ф-Какво правиш? Добре, ще платя билета ти.
Е-Искам да ме изслушаш.
Ф-Не мога да слушам обидите ти повече. Но ти, ще кажеш, че слуша лъжите ми, нали?
Е-Фериха, нито лъжите ти, нито моите обиди могат да изчезнат. Но аз виждам през какво преминаваш. Не мога да си затворя очите и да не обърна внимание както ти го правиш.
Ф-Аз си затварям очите и не отдавам значение на случващото ти се, така ли? Забрави. Не е твоя работа какво се случва с мен.
Е-Добре, мълчи.

Ф-Е, как е? Ти не се возиш на автобус, нали?
Е-Фериха, кога най-накрая, ще поговорим?
Ф-Нека говорим. Вината е моя. Ако не им бях зала този шанс, никога нямаше да получа такъв подарък. Никой не казва, че Джансу е дъщеря на собственик на хотел, че Ханде е дъщеря на собственик на текстилна фабрика. Аз съм дъщеря на портиер.
Е-Грешиш. И аз винаги съм бил нечий син. Наследникът на императора. Забрави ли?
Ф-Мислиш ли, че може да ме разбереш?
Е-Фериха, аз винаги ти прощавах. Простих ти много пъти. Простих ти когато ми липсваше, простих ти когато не беше до мен.
Ф-Какво е това? Подарък за РД, ли?
Е-Не е. Всеки път когато те видя и гневът ми се връща. Омраза, болка, гняв, наречи го както искаш. Не мога да се справя с това. Не мога. Не мога да забравя какво ни причини, или аз какво ти причиних.
Ф-Не ти пука как се чувствам.  Грижа те е за чувствата ти виждайки ме през какво преминавам. Хайде, взимай си такси и си върви при колата.
Е-Казваш го все едно да вземеш такси или да имаш кола е престъпление.

За другите сцени, ако може да си по-конкретна, че нещо........... newsm78

# 625

Скрит текст:

много теории може да развием ,защото ни се иска слуховете за тях да са вярни,но мен още ми е интересно той,като се е преместил в Етилер да живее тя къде  е живяла  newsm78 нали папараци ги хванаха (случката с мидите) и той каза ,че я изпраща ...ама до таксито щот ги хванаха ли ?!  newsm78
те нито един път не се погледнаха,все едно не бяха от един екип  Confused

# 626

Скрит текст:

те нито един път не се погледнаха,все едно не бяха от един екип  Confused
Доколкото си спомням, след мидите са продължили заедно в нечий дом, пак тримата, те и Мелих-Мехмет.

# 627

[/quote] оле много са ми тежки тези периоди,има моменти в които съм спирала да дишам....някак супе тягосно ми беше....женска простотия от всякъде,макар да имаше причина за сърденето й(тъпия шамар)...просто трябваше да продължат...не да се милват само като едния спи...аз не ги гледам,смо 62 ми харесва....даже като за последен си го гледам него,там почти всичко си идва намястото
той че ще я слуша повече
тя че ще му обеснява
вечерята с бащата на Фери
целувката на вилата на Ханде
кексааааа

всичко си имаше Mr. Green

# 628

Скрит текст:

Хазал му е дала пълен игнор...някак над него,супер го прави...ако е съзнателно поведение,направо му изпила акълеца на красавеца дето има хииляди пискащи фенки зад гърба си...ама една му се опъна  Mr. Green

# 629

Скрит текст:

Хазал му е дала пълен игнор...някак над него,супер го прави...ако е съзнателно поведение,направо му изпила акълеца на красавеца дето има хииляди пискащи фенки зад гърба си...ама една му се опъна  Mr. Green

тя уж настрани гледа ама и към него,те се стараят пред камери да не дават поводи за клюки,ама на сета нали е бил и гаджето на Хазал може би затова няма пуснати много снимки,а в предавания и двамата,като гледат снимки на другия и заедно сцени ,гледат с блясак и усмихнати

не са ли излизали по кафета ,заведения...екипа.....Коледа НВГ ддз може екипа нещо да са си организирали...

тя му дава хем игнор ама и е до него ,като има нужа....един случай от сета Чаги не бил в настроение,не давал автографи ,тръгнал към колата си и Хазал след него да го успокоява и бяха тръгнали заедно ...така писаха

аа те през почивката лятото (2011) къде са били,не са ли излизали ,както другите,рожденните си дни не са ли празнували заедно приятели,екип...?

Общи условия

Активация на акаунт