Осъзнах, че няма да ми мине лудостта докато не изгледам 2сез преведен, колкото повече неща са ми ясни обаче толкова повече кротвам. Така че ще ви попитам за 5-10 неща, като напълно осъзнавам риска да бъда

1.В 34-та Левент се среща с Емир пред Хилс, за какво говорят?
2.35-та Джансу говори с Емир пред колата нещо за Фериа, Сехер ги слуша,.
3.36 и Санем говори нещо с него и той отиде да търси Левент в у-ще и говори нещо с него. После и преди сцената с целувката Джансу пак нещо го подкова, той ми изглеждаше ядосан пък отиде и я целуна.
4. Ако можа и пак сцената в автобуса след контейнера за боклук /само нея не я знам наизуст от техните в началото на 2се

Само с две три думи да ми проясните мооооооооооооооооооооооооооооооля!!!

Ф-Заслужих си го.
Е-Не, не си го заслужила. Ще открия кой го направи.
Ф-И какво, ще направиш? Ще го пъхнеш в кофата за боклук и, ще ми я донесеш на мене ли?
Ф-Какво правиш? Добре, ще платя билета ти.
Е-Искам да ме изслушаш.
Ф-Не мога да слушам обидите ти повече. Но ти, ще кажеш, че слуша лъжите ми, нали?
Е-Фериха, нито лъжите ти, нито моите обиди могат да изчезнат. Но аз виждам през какво преминаваш. Не мога да си затворя очите и да не обърна внимание както ти го правиш.
Ф-Аз си затварям очите и не отдавам значение на случващото ти се, така ли? Забрави. Не е твоя работа какво се случва с мен.
Е-Добре, мълчи.
Ф-Е, как е? Ти не се возиш на автобус, нали?
Е-Фериха, кога най-накрая, ще поговорим?
Ф-Нека говорим. Вината е моя. Ако не им бях зала този шанс, никога нямаше да получа такъв подарък. Никой не казва, че Джансу е дъщеря на собственик на хотел, че Ханде е дъщеря на собственик на текстилна фабрика. Аз съм дъщеря на портиер.
Е-Грешиш. И аз винаги съм бил нечий син. Наследникът на императора. Забрави ли?
Ф-Мислиш ли, че може да ме разбереш?
Е-Фериха, аз винаги ти прощавах. Простих ти много пъти. Простих ти когато ми липсваше, простих ти когато не беше до мен.
Ф-Какво е това? Подарък за РД, ли?
Е-Не е. Всеки път когато те видя и гневът ми се връща. Омраза, болка, гняв, наречи го както искаш. Не мога да се справя с това. Не мога. Не мога да забравя какво ни причини, или аз какво ти причиних.
Ф-Не ти пука как се чувствам. Грижа те е за чувствата ти виждайки ме през какво преминавам. Хайде, взимай си такси и си върви при колата.
Е-Казваш го все едно да вземеш такси или да имаш кола е престъпление.

1. В 34 Левент се срещна с Емир пред Хилс, точно беше станало това с пръстена, надали е искал да плаща дълга, защото Фериа вече се беше разправяла с него по тоя въпрос, естествено се скараха.
2.35-та Джансу говори с Емир пред колата нещо за Фериа, Сехер ги слуша, тук кой знае какво по-конкретно не мога да кажа, освен че явно пак я редеше нашата нещо, Саехер ги чу и остана много дволна.
3.36 и Санем говори нещо с него и той отиде да търси Левент в у-ще и говори нещо с него. Тук мога да поясня само, че явно Санем спретна някаква интрига/а може би и плюс разговора с Джансу за който питам в предишната серия/ и той хукна да търси капитана, засякоха се в двора и пак се поскараха. После и преди сцената с целувката Джансу пак нещо го подкова, той ми изглеждаше ядосан пък отиде и я целуна. А тук става въпрос за сцената с целувката в края на 36, Джансу му говореше нещо пред колата за Фери, той изглеждаше много иненадан и то май неприятно, вероятно лудата е била много доволна, докато не видя целувката и не истеряса.
Безкрайно благодаря!