Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 616
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Привет хубавици мои!!!
Осъзнах, че няма да ми мине лудостта докато не изгледам 2сез преведен, колкото повече неща са ми ясни обаче толкова повече кротвам. Така че ще ви попитам за 5-10 неща, като напълно осъзнавам риска да бъда   341uu  341uu  341uu  smile3513
1.В 34-та Левент се среща с Емир пред Хилс, за какво говорят?
2.35-та Джансу говори с Емир пред колата нещо за Фериа, Сехер ги слуша,.
3.36 и Санем говори нещо с него и той отиде да търси Левент в у-ще и говори нещо с него. После и преди сцената с целувката Джансу пак нещо го подкова, той ми изглеждаше ядосан пък отиде и я целуна.
4. Ако можа и пак сцената в автобуса след контейнера за боклук /само нея не я знам наизуст от техните в началото на 2се  Embarassed/
Само с две три думи да ми проясните мооооооооооооооооооооооооооооооля!!! newsm17

Евкал, ето сцените от 36 епизод-4.
Скрит текст:
На спирката, в автобуса и след това до цветята.
Ф-Заслужих си го.
Е-Не, не си го заслужила. Ще открия кой го направи.
Ф-И какво, ще направиш? Ще го пъхнеш в кофата за боклук и, ще ми я донесеш на мене ли?

Ф-Какво правиш? Добре, ще платя билета ти.
Е-Искам да ме изслушаш.
Ф-Не мога да слушам обидите ти повече. Но ти, ще кажеш, че слуша лъжите ми, нали?
Е-Фериха, нито лъжите ти, нито моите обиди могат да изчезнат. Но аз виждам през какво преминаваш. Не мога да си затворя очите и да не обърна внимание както ти го правиш.
Ф-Аз си затварям очите и не отдавам значение на случващото ти се, така ли? Забрави. Не е твоя работа какво се случва с мен.
Е-Добре, мълчи.

Ф-Е, как е? Ти не се возиш на автобус, нали?
Е-Фериха, кога най-накрая, ще поговорим?
Ф-Нека говорим. Вината е моя. Ако не им бях зала този шанс, никога нямаше да получа такъв подарък. Никой не казва, че Джансу е дъщеря на собственик на хотел, че Ханде е дъщеря на собственик на текстилна фабрика. Аз съм дъщеря на портиер.
Е-Грешиш. И аз винаги съм бил нечий син. Наследникът на императора. Забрави ли?
Ф-Мислиш ли, че може да ме разбереш?
Е-Фериха, аз винаги ти прощавах. Простих ти много пъти. Простих ти когато ми липсваше, простих ти когато не беше до мен.
Ф-Какво е това? Подарък за РД, ли?
Е-Не е. Всеки път когато те видя и гневът ми се връща. Омраза, болка, гняв, наречи го както искаш. Не мога да се справя с това. Не мога. Не мога да забравя какво ни причини, или аз какво ти причиних.
Ф-Не ти пука как се чувствам.  Грижа те е за чувствата ти виждайки ме през какво преминавам. Хайде, взимай си такси и си върви при колата.
Е-Казваш го все едно да вземеш такси или да имаш кола е престъпление.

За другите сцени, ако може да си по-конкретна, че нещо........... newsm78

1. В 34 Левент се срещна с Емир пред Хилс, точно беше станало това с пръстена, надали е искал да плаща дълга, защото Фериа вече се беше разправяла с него по тоя въпрос, естествено се скараха.
2.35-та Джансу говори с Емир пред колата нещо за Фериа, Сехер ги слуша, тук кой знае какво по-конкретно не мога да кажа, освен че явно пак я редеше нашата нещо, Саехер ги чу и остана много дволна.
3.36 и Санем говори нещо с него и той отиде да търси Левент в у-ще и говори нещо с него. Тук мога да поясня само, че явно Санем спретна някаква интрига/а може би и плюс разговора с Джансу за който питам в предишната серия/ и той хукна да търси капитана, засякоха се в двора и пак се поскараха. После и преди сцената с целувката Джансу пак нещо го подкова, той ми изглеждаше ядосан пък отиде и я целуна. А тук става въпрос за сцената с целувката в края на 36, Джансу му говореше нещо пред колата за Фери, той изглеждаше много иненадан и то май неприятно, вероятно лудата е била много доволна, докато не видя целувката и не истеряса.
Безкрайно благодаря!

# 631
не е колаж нали.....хахаха,знам я ама ме кефи тази девойка,браво само така... Mr. Green

# 632
  • в подножието на планината
evkall,  Hugако Надето ги няма някои от диалозите аз ще се опитам да ти ги преразкажа... Peace

Иве, Hug и аз гледам повече щастливите ФЕмирски моменти, но понякога си припомням и някои гаднички ... Mr. Green

Нервакова,  bouquet

# 633
станал от сън...ама показва бицепса Whistling...тази снимка е изрязана на нея е и леля Аху Sick

# 634
замислен и сладък Heart Eyes

леле как заваля тук  Shocked

# 635
секунда преди усмивката   Laughing

# 636
цъ цъ цъ

СЛЪНЦЕ

# 637
лош лош...много му отива тюх....

и леко усмихнат сладкиш

за набора

# 638
Здравейте компанията newsm51 newsm51 newsm51

Тъкмо се чудех
 Joy Joy Joy
Скрит текст:

и ми дойде на ума да спретна един
 Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 639
# 640
А това виждали ли сте го...

# 641
ех как се зарадвах че се е усетил,че само като избягат се оправят....само двамцата,ама  ooooh!

за фенките на Халилчоооооооооо

Ренатееееее,йок ракийка не пия,дай ми вино червено на мен  Mr. Green,ама няма лошо аз ще озаконявам бракоразводните дела ...комбина да съм ти Peace

# 642
А това виждали ли сте го...

Скрит текст:
да снимката я знам,ама фотосесия някаква ли е,що ли?

# 643
Пише, че Чаатай си е направил официална страница във фейсбук и в 17:00 часа ще отговаря на въпроси от фенове. Не знам колко е вярно..
http://www.facebook.com/CagatayUlusoyResmii

# 644
айде и Бараш чака фенките си..полегнал  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт