Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 616
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Гледах последните серии и съм много разочароване не очаквах такова развитие,много блудкаво става накрая , по едно време даже ми писна ooooh! .....първо оная с онова бебе много серии им дадоха за нея .....и накрая хоп не е на Емир пфффф....после пък тая Poker faca пък ми дойде в повече и тъкмо когато се оправиха нещата и буммм буммм и хайде свърши  Close Close
И сега каква е тая грозотия "млечна сестра ли е каква е" направо е отврат.....и пак старата песен на нов глас......чуда се дали си заслужава вообще да гледам ли другите серии от Пътя на Емирчо..... вие какво ще кажете?

# 691
като стана дума за Хилса одеве като се прибирах имаше табела допряна до едно дърво и на нея пишеше Хилс  Mr. Green

# 692
Доста хора бяха написали в туитър, че са докладвали въпросната страница и сигурно заради това са я изтрили. Де да можеше толкова бързо да премахнат и страницата за ОС.  Mr. Green

# 693
  • в подножието на планината
Какво казва Джансу на Емир преди целувката в 36 епизод...

Скрит текст:
Тя му благодари, че бил до нея след смъртта на баща и. И споменава за новия преподавател/ Левент/, че бил гадже на Фериха и че го е виждала как я изпраща с мотора и как са се прегръщали...и сигурно в унито щели да крият за връзката си...

aida123, Hug ако питаш мен по - добре не гледай ПЕ, но все пак ти си решаваш... Wink

# 694
Доста хора бяха написали в туитър, че са докладвали въпросната страница и сигурно заради това са я изтрили. Де да можеше толкова бързо да премахнат и страницата за ОС.  Mr. Green

да кажем че е на Чаатай и ще я изтрият много бързо хаха  Joy

# 695
1-та му е много добра,ама 3-тата направо кърти hahaha newsm62

# 696
Преди малко си пуснах преведената част на 47еп.Супер какви думи,какви ласки...Та по тоя повод се сетих какво четах преди време.Един английски фен беше написал нещо от сорта:ако това м/у тях не е истинска любов,то те заслужават не по един,а по няколко Оскара за играта си."Дааа...така си е... Hug

# 697

ОС ФБ станицата има много привърженици и по малко я докладват,затова не я махат а има и клипове епизоди ,има и верни неща,ама трудно да се разбере от някой ,който не знае

# 698
Преди малко си пуснах преведената част на 47еп.Супер какви думи,какви ласки...Та по тоя повод се сетих какво четах преди време.Един английски фен беше написал нещо от сорта:ако това м/у тях не е истинска любов,то те заслужават не по един,а по няколко Оскара за играта си."Дааа...така си е... Hug
Точно така е.  newsm10

Дани, това не е Чаги. Прилича малко, но като се загледаш се вижда, че не е той.
Скрит текст:

# 699
# 700
  • в подножието на планината

Снежи, Hug много точно казано... newsm10

# 701
Цитат
Дани, това не е Чаги. Прилича малко, но като се загледаш се вижда, че не е той.

Рая, и аз се замислих дали е той ,като я видях снимката в малък формат ми заприлича на него,ама като я  постна в голям формат се уверих,че не е той.

# 702

Рая,Звезде...  love001

# 703
Чаги и Юсуф на сет-а.

# 704
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка,да малко като Релаксчето станах ама ние фенките на Халидулко нали трябва да си приличаме  Joy Joy JoyНямате изчитане душици,малко гости,малко чистене готвене и до края на отпуската не мога да ви стигна Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт