Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 616
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
 smile3508

# 706
  • У Диспансера ...♥♥♥
тия милите как си въздишат само,нашето момче плочки ли показваше Joy,завъртя се пофръцка се замая ги забрадените, и тоя смях леле хора трепя за него ,и се изпари мръсника му с мръсник smile3534 smile3534 smile3534

# 707

Мога слушам песента непрекъснато.Само положителни асоциации възбужда в мен...ФЕмир !!!

# 708
тия милите как си въздишат само,нашето момче плочки ли показваше Joy,завъртя се пофръцка се замая ги забрадените, и тоя смях леле хора трепя за него ,и се изпари мръсника му с мръсник smile3534 smile3534 smile3534
Абе трябваше да си ги съблече тия дрехи и онези забрадени фенки да изпопадат.  Joy Ама пък какво пискане щеше да бъде тогава.. мани, мани.  Laughing А пък после като си тръгна как на няколко пъти се обърна. И ходи като модел.. голямо фръцкане му удря тоз Чаги, голяма работа е.  Joy

# 709
Преди малко си пуснах преведената част на 47еп.Супер какви думи,какви ласки...Та по тоя повод се сетих какво четах преди време.Един английски фен беше написал нещо от сорта:ако това м/у тях не е истинска любов,то те заслужават не по един,а по няколко Оскара за играта си."Дааа...така си е... Hug

Снежи, Hug много точно казано... newsm10
Съгласна съм, че ако беше само игра, заслужават награди, но не бешееееее. smile3521
Не искам да махат страницата във фейса, защото там гледам серийте с превод от втория сезон, горе долу на ден по епизод превеждат.
Иве, нали попита какво си казват пред камината, та затова пуснах диалозите.

# 710
Ренка,да малко като Релаксчето станах ама ние фенките на Халидулко нали трябва да си приличаме  Joy Joy JoyНямате изчитане душици,малко гости,малко чистене готвене и до края на отпуската не мога да ви стигна Hug Hug Hug
Аааа, Ирка, вече сме скромни и не изписваме по тема на ден. Joy

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе трябваше да си ги съблече тия дрехи и онези забрадени фенки да изпопадат.  Joy Ама пък какво пискане щеше да бъде тогава.. мани, мани.  Laughing А пък после като си тръгна как на няколко пъти се обърна. И ходи като модел.. голямо фръцкане му удря тоз Чаги, голяма работа е.  Joy
  Абе знае си той мръсника как да на заблехосва,той само загатва леко по леко ни дава дозите  #Silly #Silly #Silly

# 712
Зализан Чаги яде спагети и пие вино.  Joy

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка,да малко като Релаксчето станах ама ние фенките на Халидулко нали трябва да си приличаме  Joy Joy JoyНямате изчитане душици,малко гости,малко чистене готвене и до края на отпуската не мога да ви стигна Hug Hug Hug
Аааа, Ирка, вече сме скромни и не изписваме по тема на ден. Joy
   сега в Понеделник с епизода гледай какво става,малко по яваш го давате ама пак не мога ви смогна бе хем с гостите пак хвърлям по едно око тука да не ви изпусна много Hug Hug Hug

# 714
Скрит текст:

Ужасен е направо в манекенския му период, Cryно това вече е друго нещо.

Като закачалки му висят по врата, срам нямат ли, Rolling Eyes малки, големи и още по-големи!?! ooooh!

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 19:14 от Neidjal

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
Преди малко си пуснах преведената част на 47еп.Супер какви думи,какви ласки...Та по тоя повод се сетих какво четах преди време.Един английски фен беше написал нещо от сорта:ако това м/у тях не е истинска любов,то те заслужават не по един,а по няколко Оскара за играта си."Дааа...така си е... Hug

Снежи, Hug много точно казано... newsm10
Съгласна съм, че ако беше само игра, заслужават награди, но не бешееееее. smile3521
Не искам да махат страницата във фейса, защото там гледам серийте с превод от втория сезон, горе долу на ден по епизод превеждат.
Иве, нали попита какво си казват пред камината, та затова пуснах диалозите.
  и аз съм на това мнение че не беше игра,който каквото и да ми говори аз знам какво видях,а съм киноман и доста филми съм изгледала за да не се заблудя Mr. Green

# 716
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Като закачалки му висят по врата, срам нямат ли, Rolling Eyes малки, големи и още по-големи!?! ooooh!

ама вижте от по хубавичките не се дърпа много,много значи имаме шанс момичета в атака smile3508 smile3508 smile3508

# 717
Статия за "Огледален свят" във вестник "Телеграф".

Сериалът е най-гледан за месец февруари с най-добър резултат - 1,347 млн. зрители.

Рени тези дни  го удари на почивка, но от другата седмица като започнат епизодите се завръщаме отново.  Laughing

Наде, права си. Зализан не мога и да го гледам. Sick Добре, че вече си прилича на мъж.. и то какъв. smile3521

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥

аз тази ми е любима от сериала  Whistling Whistling Whistling

# 719
Рая, не само зализан, ми и с рошав бретон, все едно квачки са мътили в косата му, ooooh! ужасен беше направо, добре, че колкото по-голям става, по заприличва на човек.
Досега беше гледан сериала, но с предстоящото накъсване, едва ли, ще е гледан занапред.

Общи условия

Активация на акаунт