Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 834
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Защо му казвате на Емир гид. Момчето не стига че е убедил Хазалчето да се снима на една снимка. Joy

# 571
Хареса ми стихотворението.
Все едно му казва- еййййй, внимавай с нея, това, че сме скарани не значи, че е свободна, тя е само моя и на никой друг.

# 572
# 573
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хареса ми стихотворението.
Все едно му казва- еййййй, внимавай с нея, това, че сме скарани не значи, че е свободна, тя е само моя и на никой друг.

то не можа така тя да говори с някой ахаааа ма тя къде се намира,веднага трябва да каже да внимава че пак ще му счупи носа Joy

# 574
имаше либов между Халил и Фери,ама тоя дявол Емир развали работата  #Cussing out
Ахххххх този дявол, той е виновен, тоооой. bash Joy
Ели, какви зелени пеперуди бееееее, това са колажи?!

# 575
Сладкоо. Heart Eyes

# 576
Откраднах го от любимата ми Mr. Green фейс стр ОС
Е това е направо брутално.  Mr. Green Как може така да го откраднеш , срам от Бога нямаш ли?! Crossing Arms Joy

Joy JoyТц нямам щот не вярвам Laughingа като съб блок поне моеме да крадем Mr. Green

Ели появих се Laughingох ядене  bouquet

Рая  bouquet

# 577
Аййййде да се подкрепя, докато ги анализирам, благодаря Ви за вкусотийките.
Научно е доказано, че когато желаеш някого и в теб напират чувства, зениците се разширяват, както в случая Емир и не само. Между другото него го забелязвах доста често с разширени зеници, а нея по-рядко.

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 22:06 от Neidjal

# 578
  • У Диспансера ...♥♥♥
тоя глас що не го прекъснаха 5 пъти за реклама а #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 579
Наде,само зениците не им бях гледала,а сега заради теб се загледах и в тях Simple Smile

Абе разконспирирахме  ги Чаги и Хазал   Laughing

# 580
Аййййде да се подкрепя, докато ги анализирам, благодаря Ви за вкусотийките.
Научно е доказано, че когато желаеш някого и в теб напират чувства, зениците се разширяват, а ФЕмир често бяха с разширени зеници, както в случая Емир и не само. Между другото него го забелязвах доста често с разширени зеници, а нея по-рядко.

Ето това е.  Peace Heart Eyes
Могат да го крият колкото си искат, но то просто си личи по погледите им.. няма как да са толкова добри актьори, за да изиграят чувствата си толкова перфектно.

# 581
За епизода който Емир го докосва по рамото за мен е все едно му казва тя е моя все още и не може да я бараш тъй като ще и отмъщавам и после ще се обичаме. Отдавна ги забелязах.

# 582
Наде,само зениците не им бях гледала,а сега заради теб се загледах и в тях Simple Smile

Абе разконспирирахме  ги Чаги и Хазал   Laughing
Направо от всякъде.  Laughing

# 583
# 584
имаше либов между Халил и Фери,ама тоя дявол Емир развали работата  #Cussing out
Ахххххх този дявол, той е виновен, тоооой. bash Joy
Ели, какви зелени пеперуди бееееее, това са колажи?!
Хванах ви, привет отново  Hug
Как не го е срам тоз Емир, да раздели Флюбените гълабчета.  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт