Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 47 ~

• 35 837
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Наде,само зениците не им бях гледала,а сега заради теб се загледах и в тях Simple Smile

Абе разконспирирахме  ги Чаги и Хазал   Laughing
Ааааа, Вани и зениците им гледах не само позата на телата им, и някои части от тях.

# 586
  • в подножието на планината
Рая,  bouquet

Наде, и аз сега се загледах в зениците им...не, че е останало нещо, което да не съм им гледала под лупа... Laughing

# 587
Малко е на обратно, но нищо.  Laughing

Пише, че е нова. 

# 588
За епизода който Емир го докосва по рамото за мен е все едно му казва тя е моя все още и не може да я бараш тъй като ще и отмъщавам и после ще се обичаме. Отдавна ги забелязах.
smile3521

# 589
  • У Диспансера ...♥♥♥
  знае при кой да стои обаче признавам и го Wink Wink Wink

# 590
знае при кой да стои обаче признавам и го Wink Wink Wink
Умно си ни е момичето.  Peace

# 591
Аййййде да се подкрепя, докато ги анализирам, благодаря Ви за вкусотийките.
Научно е доказано, че когато желаеш някого и в теб напират чувства, зениците се разширяват, а ФЕмир често бяха с разширени зеници, както в случая Емир и не само. Между другото него го забелязвах доста често с разширени зеници, а нея по-рядко.

Ето това е.  Peace Heart Eyes
Могат да го крият колкото си искат, но то просто си личи по погледите им.. няма как да са толкова добри актьори, за да изиграят чувствата си толкова перфектно.

Според мен няма толкови добри актьори, че да пресъздадат всички тези помитащи чувства, затова и ние сме като хипнотизирани, абе направо луднали по тях.

# 592
Зверче,  newsm10 така е.

# 593
  • У Диспансера ...♥♥♥
  тази горница на кръста и на кой ли е,май е на Емирчо Thinking Thinking Thinking

# 594
Още една нова снимка.

# 595
Времето се постопли ние се разсипахме от разходки и си викам и момичетата са навън,но май не пишат ли пишат....

Момичета тъй като съм изпуснала доста,а още не съм прочела назад.Да не би да има някой нов сглобен епизод от тия,  на които им правихме превод?

# 596
Времето се постопли ние се разсипахме от разходки и си викам и момичетата са навън,но май не пишат ли пишат....

Момичета тъй като съм изпуснала доста,а още не съм прочела назад.Да не би да има някой нов сглобен епизод от тия,  на които им правихме превод?
HugНяма Peace

Дзверче Hug

# 597
  тази горница на кръста и на кой ли е,май е на Емирчо Thinking Thinking Thinking

А баш позна  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 598
Якшамлар къзлар,
най после ви изчетох, добре че не гледах епизода а си направих супичката за утре, не е била за гледане много
Наборче  smile3518 недей така
Гледам Бали бей аз и в махалата чакам предложение за брак скоро иначе лудостта по Чаги ще стане пагубна, това по повод питането как се лекуваме от Чаатайскофемирската болест.
После минавам на Хулигана ама се знам че ако не е над Езел ще се разочаровам, а и Берг Корел не я харесвам ама ще му обърна внимание.
Надуфче ти Сускунларите гледала ли си

# 599

Общи условия

Активация на акаунт