плач рано вечер

• 807
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте мами Simple Smileбебчето ми е на 2 месеца и от около две седмици стане ли 17,30 и се започва едно мрънкане и плач и така до 19,30-20 часа докато дойде време за къпане.Иначе през деня и през ноща е спокоен спи си и се храни без проблем.Имаше един период с много силни колики,но след това сякаш почти спряха.Скоро попаднах на статия за "Часът на умората" при бебетата,някой знае ли повече по въпроса или отново са колики?

# 1
  • София
Нищо чудно да продължава с коликите. При сина ми бяха много тежки и беше като по часовник - в 22ч. започваха най-силните и продължаваха до 24ч. Също може да се уморява, ако спи по-малко през деня и да става по-капризно. В момента мойто е на 4.5 мес. и около 19.30 се започва до към 20.30, когато е вече в леглото с млякото.

# 2
  • Италия
Весела, при нас беше абсолютно същото и в същия часови пояс. Дъщеря ми спеше малко през деня и към умората, като се прибавят коликите, ефекта беше просто "леле-мале". Така се принудих да я слагам да спи малко по-рано, а като станеше време, си пиеше млякото дремейки. Така си продължава и до ден днещен. Заспива вечер към 19.00-19.30 и после в 22.00ч. си изпива шишето в просъница.

Търпение с коликите, ще минат  Simple Smile. После ще започнат зъбите обаче  Twisted Evil

# 3
  • София
Напълно е възможно коликите да продължават.
Можете да пробвате да изместите режима и да къпете по-рано.

# 4
Най-вероятно са колики.

# 5
Може да са колики. А може и просто тогава да си мрънка. Моето бебе до скоро беше така. Към 17:30-18ч. се почва едно мрънкане, много е кисела, докато не стане време за къпане и лягане. А си спеше по цял ден между храненията, събуждаше се към 17ч. и от тогава и почваше будуването. От 2 седмици обаче си ляга по-рано - 20ч., сама си изгради този режим, преди това беше невъзможно да заспи преди 23ч. И чак сега спря да мрънка по това време.
Всичко ще отмине Simple Smile

# 6
  • София
На тази възрсат, в този час са непоносими- умората от деня идва, а на тях им е рано да заспят, може и колики да има и става 2-3 часа голямо мрънкане. Ще отмине, но за момента трябва да търпиш. Възползвай се от предстоящото хубаво време и просто до преди къпането мотай с количката навън (ако понася количка, че и такива зверове има). С една дума напълно нормално е:}

# 7
И синът ми беше така от колики, но не с плач, а с кански рев. Беше ужасно, беше ме страх от вечерите...няма пак да разказвам. Слава Богу, мина като навърши три месеца като с вълшебна пръчица. Нормално е и минава, гледай колкото може да си съхраниш нервите и да не се стресираш много, колкото и да е трудно.

Hug

# 8
  • Някъде там край морето
И при нас първите 3 месеца бяха така. Около 6 часа се появяваха коликите, но и умората си оказва влияние. За толкова малки бебенца всичко е ново и интересно и ако им се съберат повечко емоции през деня, стават нервни и мрънкащи.

# 9
Много ви благодаря момичета за отговорите,наистина ме успокоихте,ще стискам зъби и ще се надявам скоро да минат Hug

# 10
  • в огледалото на живота
Здравейте мами Simple Smileбебчето ми е на 2 месеца и от около две седмици стане ли 17,30 и се започва едно мрънкане и плач и така до 19,30-20 часа докато дойде време за къпане.Иначе през деня и през ноща е спокоен спи си и се храни без проблем.Имаше един период с много силни колики,но след това сякаш почти спряха.Скоро попаднах на статия за "Часът на умората" при бебетата,някой знае ли повече по въпроса или отново са колики?
Разбирам те прекрасно за какво иде реч;дъщеря ми беше с зврески колики до 3м.
Период е,отминава  Hug
Тъпрение  Hug

Общи условия

Активация на акаунт