Отговори
# 675
Сбъдваща мечти, ако по горния ти пост отговаря на  характер -по  немски изтрещела, по български злобна  интернационална лелка аз се отказвам от Германия Laughing

# 676
Цитат
От мен един великомислен въпрос не особено по темата. При прехода от лауфрад към колело използвахте ли помощни колела?

Шанта, подписвам се с 2 ръце под мнението на Сбъдваща!  Simple Smile Преходът стана много бързо и лесно, чак се изненадах.  Wink

# 677
  • DE
благодаря за отговорите за содата. Като не знам как се казва, не мога да я намеря.

# 678
  • Germany

Лауфрада е велико изобретение!

Какво е лауфрад?
Да използвам да питам, докато си бяла и добра  Wink

# 679

Какво е лауфрад?
Eто това

# 680
Сбъдващата, ДжейДжей, мерси. И аз уж така си бях решила, но в магазина твърдяха, че не можело то така трябвало да усети първо какво е да си на колело, а това без помощни не можело да стане. С две думи, убедиха ни да ги купим  Wink Ще видим практиката какво ще покаже, като за начало мисля да ги разкарам.

Сбъдваща, да  Wink

# 681
Замолва се да се яви един доброволец, по възможност по-малко изтрещял, но с по-свежо чувство за хумор, който да даде идея за заглавие на новата тема.

# 682
  • Germany

Какво е лауфрад?
Eто това

Благодаря! Simple Smile
С големият не сме ползвали, но мислим да купим на малкото.

# 683
Няма смисъл, късно е. Лауфрада е от 1 до максимум 3 години, после нормално колело.

# 684
Замолва се да се яви един доброволец, по възможност по-малко изтрещял, но с по-свежо чувство за хумор, който да даде идея за заглавие на новата тема.

Иде 1 май, в немската тема изтрещели се трудят безкрай  Simple Smile

# 685
  • The QC to be!!!
Биба, ти ме утрепа с тези кърлежи падащи от дърветата  Joy Вие по поляни ли сте лежали? По храсти ли се вряхте? Сериозно питам бре.  newsm78

Лаймс даже и с антибиотици не мой се лекува за съжаление...  Tired не зависимо какво ви казват. Дано никой да не я хваща.

А сода на кристали има ли? Изглежда като морска сол, но е сода.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 22:26 от Baby*

# 686
А сода на бучки дали има, или нещо нерафинирана, ала бала.... да е ясно, че целия асортимент сме го разгледали...

Бейби, прочети за кърлежите в ДЕ...., те са навсякъде, не само по храстите...,  съвсем им започва сезона сега от тази седмица  Wink Wink.

# 687
Биба, ти ме утрепа с тези кърлежи падащи от дърветата  Joy Вие по поляни ли сте лежали? По храсти ли се вряхте? Сериозно питам бре.  
Бейби, а ти четеш ли или ...лаф да става викаш?  Wink
Нали ти отговорих какво сме правили. А и какво значение има какво сме правили- няма значение дали лежиш, вървиш, подтичваш- на гадинките им е все тая в каква форма ще минеш покрай тях щом са гладни Wink сред природата (а и не само) може да са навсякъде, не се притесняват и на пътечката да застанат и да чакат жертва, не са само по храстите и тревите...
За падащи от дървета пък съвсем не съм споменавала Wink

# 688
Бибс, ти имаш слонски нерви, не може да ти се отрече. Евала Heart Eyes.

# 689
  • The QC to be!!!
 newsm43 Биба, извинявай, не си била ти писала за падащите от дърветата, а Сбъдваща.  Peace

Питах защото бих искала да знам какво да не правя тук, къде да не ходя, а не за да се заяждам или каквото и да било друго може да му хрумне на човек негативно. Кърлеж не ме е хапал, но съм работила с пациенти с лаймс, след ухапване от кърлеж, знам какви могат да са последиците, и реших, че ако те попитам точно какво сте правили, къде сте ходили и как, ще споделиш, за да мога аз да предпазя себе си и семейството си.
.........
За пореден път се убеждавам, че тук фитила е много къс и май ще се откажа да комуникирам в тази тема за съжаление. То не бяха сърказми, то не бяха подхвърляния, то не беше яхане на метли, и пмс и кво ли не още. Може и в мен да е вината понеже очаквам отношение и "атмосфера" като в други теми по държави където съм писала и пиша...

Общи условия

Активация на акаунт