Отговори
# 705
Не знам на кой доброволец ще му е останало чувство за хумор, че да измисли заглавие за следващата тема след последните метлояхвания... То и на тази заглавието и беше весело и жизнерадостно, ама глей к'во чудо стана.... 
Много горда съм се чувствала много пъти, когато българи съветват българи и им дават безценни жокери. Направо ми се е искало да стисна ръката на всички вас, отдавна пишещи и помагащи. И не мога да ви опиша каква горчивина изпитвам, когато се хванете за косите. Ужасно е!
Аз никога на съм задала и един въпрос. Мисля, че не ми е достогнала смелост, не че не ми се е искало да попитам, но наскоро и срещу мен се вдигна голяма олелия. Споделих как се чувствам от даден факт и това доведе до много неприятни нападки. Една съфорумка изля насъбралото и се лично напрежение и завърши с "Ясно?!". Е, така не си спомням мой познат да се е държал с мен и то с такъв тон. Изключително неуместно във форум, който не е частен. Или е?

# 706
  • в сърцето на един мъж...
Пали, ти след като изпляска личните си съобщения тука всички да ги видят и ръкопляска, че са ти отговорили правилно и наплю народа, че не ти отговаря както трябва, как мислиш, дали после някой от тук списващите ще ти отговори дори и на лични??? Не ми отговаряй, сама ще разбереш някой ден Wink Пък повръщащи емотикони, пък коя забравила и какво забравила - боже боже, пази сляпо да прогледа ooooh! Като ти се гади от нас, що се натискаш да си тука?
Бейби, харесвам те много от други теми, личи си, че имаш желание да се впишеш в средата, стараеш се много, ама пусто, стига скача като влезе някой с рогата. Няма нужда от юристи и защитници в тая тема. Всеки жъне това, което е посял. И сме казвали хиляди пъти, че на безумни и обидни въпроси не желаем да отговаряме. Много от нас отговарят в повечето случаи доста изчерпателно. Информацията я има събрана отпред, ама хората не искат да четат. Искат някой да им смели храницата и да им я плюне в устата. Досадно е и изключително нервиращо. Особено след като си си дал труда да отделиш от ценното си време и да напишеш нещо, което вече е писано хиляда и двеста пъти преди това. И ти в замяна получиш обида. Някак не се вмества в представите за добрия тон.
Тралала - направете си тема, щом така го чувстваш. Всеки е добре дошъл на страниците на бг мама да си прави каквато тема иска. Но когато се опитваш да се впишеш в една общност, най-малкото се иска да се държиш поне леко уважително. Регламентирана промяна няма нужда да се внася, има нужда някои хора малко да мислят преди да пишат. Всички, които се държат добре и с достатъчно уважение са си на мястото и са добре дошли.
Scharfsinnig - а какво ти пречи да задаваш? След като имаш проблем и нещо те мъчи - питай. Чак пък да ти се кара някой? Rolling Eyes

# 707
Не знам дали съм стара или нова, предимно чета и то от години. До едно известно време беше такъв купон тук и страхотно настроение, че нямах търпение да прочета новите постове. Ще ме извиняват някои от така наречените нови, но от както се дъвчат по милион и един път едни и същи неща, ми се повдига. Тъй де, сама съм си виновна... Респект към момичетата, които все още имат огромното търпение да отговарят!
Чудя се аджеба, ние(явно ще се начислявам към старите) как сме отселели преди сума си години като го нямаше форума и такива зли понемчени лелки с готовите отговори  ooooh! Ще ми е интерсено ако и тези момичета,които отговарят спрат тази си дейност, как ли ще се справят питащите?!
И това деление на стари и нови е толкова смехотворно...точно тъпи въпроси от сорта на кой град да избера за живеене го предизвикват. Ами ако отговоря аз, иди да живееш в примерно във Vetschau, защото на мен там много ми харесва природата и не си намери питащата препитание?Какво става после?
Стегнете се! Наистина има в гугъл толкова много информация, че свят да ти се завие.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 01:27 от pazza

# 708
Пацеее, баш ми е драго!!!
Няма да ти пускам емотикон, да не ни изкарат от другия бряг, ама да си знаеш, де!  Hug

Сещам се за един мой любим виц. Дето се събрали животните в гората да играят карти.
Лъвът казал:
- Без коз!
И косът се обидил и си тръгнал.

# 709
А бе мацки,вие не спите ли бре?
Я пийнете по едно винце,бири4ка ли,тревица ако требе си пушнете,кой квото там си го вле4е ,ама отпуснете малко нервата!
Светът не се свършва с Бг Мамма!
Айде наздраве от мен Sunglasses

# 710
Заглавието на новата тема да бъде подобно на:
Преди да питаш, погледни за отговор на 1-ва страница - Немска тема -179

Щото ако се пише не в прав текст, или заглавието започне с "немска тема", не се дочита докрай, както показва историята.

Уау, Маре, благодаря ти за релативацията. Laughing Вярно ли имало свят извън БГ/Мама? А в него дали те обиждат? Щото аз много държа да усещам тази сладка награда.  Wink

# 711
Мамун, има бе, ама тя злобата ти пречи да го видиш Mr. Green
Аз не обичам сама да пия, на битов алкохолизъм ми прилича, треви не употребявам, освен чубрица, ама нея в манджата, не ми идва на акъла да  я пуша Mr. Green

# 712
Мунич, на мен ми още по–драго!!! Влезе малко да разведриш обстановката  Hug Имам обаче съмнения, че и това твое предложение за заглавие ще бъде минато през широкото сито.

# 713
Мамун, има бе, ама тя злобата ти пречи да го видиш Mr. Green
Аз не обичам сама да пия, на битов алкохолизъм ми прилича, треви не употребявам, освен чубрица, ама нея в манджата, не ми идва на акъла да  я пуша Mr. Green

Аз пък си правя чай от джоджен против повръщане. Като препия, разбира се.

Паце, сито или не, явно дициплина и Judas Priеst до дупка си трябват.  Party

P.S Аз нали днес ви питах вече, защо ме мързи? Защо не чета отговори!?
P.P.S. Абе, верно ли днес беше?

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 01:55 от Мамункова

# 714
Ау, виж това го забравих, ама аз го пия за корема като ме боли Embarassed

# 715
Ау, виж това го забравих, ама аз го пия за корема като ме боли Embarassed

Пробвай със затоплен червен пипер. Топла тухла много помага при коремни болки.  Laughing

# 716
А, не, мерси, да вземе да ме фрасне с нея някой по главата Joy Или да се изкуша аз да фрасна някой Embarassed

# 717
А, не, мерси, да вземе да ме фрасне с нея някой по главата Joy Или да се изкуша аз да фрасна някой Embarassed

Всекиму според заслугите   Mr. Green

# 718
Маре, тамън, отворих една бира   Wink

Обикновено си налягам парцалите като се стигне до изстъпления, и сега така щях да направя ама съм напушила по друг повод (от реала) и влизам само да ви споделя, че всяка българска "кучка" (и от двата лагера) ми е кат росно цвете в сравнение с всеки премноговъзпитан германски лицемер.

Тъй че пращам *цунки гунки* Mr. Green към всички.

Baby, наздраве!

# 719
Прибирам се от работа посред нощите и какво да видя,то тук сякаш хала е минала.
Аз имам предложение за ново заглавие  Laughing
"Понемчени лелки сме знай,отговори не даваме до безкрай!"

И аз искам да се завърне духът от старите теми.Спомням си първата тема, която прочетох.Такъв коледен дух струеше и така се говореше за коледни сладки,за адвентни календари и такива ти ми хубави нещица.Чувствах се все едно съм в домовете ви и усещам аромата на кафе и курабийки.

Дано всичко това е моментно и нещата се нагласят с времето.Чудесна сутрин ви пожелавам,за мен тепърва започва нощта smile3524

Общи условия

Активация на акаунт