София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 264
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Здравей Бежи
В 51
Днес пак сме на разходка
Хайде да се организираме следобяд
Тя умира за деца а аз за компания от мами  Hug

Това не е ли яслата?
Доволна ли си от нея?
Ами няма проблем да се видим, ама сега сме сополиви.

# 151
Бежи
Това е 51 ОДЗ на Симеон срещу магазин 345
Вие колко сте големи
Ами да доволна съм, малко храната е мизерна но то за 40 лева не може да по друг начин
Вие ходите ли на градина

# 152
Да в Шарл Перо, но сега е със сополи и ще ходи в понеделник пак, ако са спрели да текат.

# 153
Не съм чела темата от 100 години, за бой съм  Embarassed, ама и сега сме болни  Sad. Много ми се ще да се запознаем с вас скоро..... кога ще има срещичка?

# 154
Привет Grinning Чак сега ти виждам предложението. Днес посрещах малко гости и чак сега успях да седна на компютъра. И май че съм пропуснала уговорката. Ще ти звънна да се разхождаме, само малко да се пооправя от тази настинка, че се притеснявам да не е нещо вирусно. Мартин от няколко дни е почнал да бърбори разни негови неща и тренира бързо лазене из къщи Simple Smile Целувки на твоя зайко байко и до скоро!

# 155
  • Остров Приятелство
Охоооо и вие ли, много в хубаво да им чуеш гласчето и как нареждат, нали?! Heart Eyes
Хайде оправяйте се по-бързичко и да ги срещаме, че сигурно имат да си казват  friendship lalalala доста серьозни и неотложни неща Joy

Последна редакция: чт, 23 мар 2006, 11:41 от s_sunny

# 156
Момичета нещо не пишем напоследъкно неделя е подходящ ден май
Какво ще кажете към 11 в градинката

# 157
ей, никой ли няма да излиза днес

# 158
  • София
Еми да излизах ама ти къде зачезна?Явно си излязла докато ти отговоря,нищо и утре е ден.Ние с малкия излизаме без количка и няма начин да ходим далеч,тук при нас има площадки разни,пейки и ни е точно до блока,та тука поседяваме повечето пъти.Но ни е скучно,някой да е близо до 121 бл.?

# 159
Ей,Д У Д К А нали ти казах,че аз съм в 120бл!

# 160
  • София
Ей, и аз се включвам! Тъкмо ми беше терсене, че нямам компания. Живея в бл. 241 на Красна поляна и всеки ден съм в парка Св. Петър и Павел. Ще се радвам да се видим.

# 161
ние сме вече здрави и двамата Hug
една срещичка утре следобяд в Света Троица?

# 162
Здравейте, аз да се представя тук, макар че май сме 'доста' далечко от повечето мами - ние сме общо взето на спирката на пазара, от страната на стадиона (Кр. поляна-3), гледаме към жп линията, ама аз ходя и на работа, а и често митлосваме чак към Борисовата, но ще опитам да се включим на някоя среща! С Ал Бънди се канехме по едно време още миналата година по това време да се срещаме квартално, а Дудка май съм виждала край детската кухня срещу църквата - възможно ли е? то май ходенето до кухнята ни предоставя най-концентрирано количество мами и дечковци накуп, но доста от вас са със същински бебчета и може би не ходите още там... а и аз не се престрашавам да питам, а и чат-пат, като тази седмица, не взимаме купони...
стана дълго и объркано, но, с една дума - ще се радвам да се запознаем някак скоро!

# 163
Здравейте, след два дена се местим в района на Илинден, можете ли да ми препоръчате добър педиатър за бебо?

# 164
в 3-та градска
Гергана Георгиева и Аделина Вълкова и от двете съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт