София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 215
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
скъпи мами
аз живея в красна поляна моля ви препоръчай те ми педиатър
от нашата си изпатихме -- натрови ни детето с антибиотик и лекарсква
препоръчаха ни ценкова от 10 пол ама не знам как е при нея и д-р сенкин!
пишете ми моля ви1
диди   ili na email zhivkodidi@yahoo.com

# 226
Вече втора седмица, сутрин до от 10 до към 11.10 сме на Беболини.
Ако има някоя форумка да свирка!
  Grinning

# 227
къде туй Беболини. Аз събота неделя като се разхождах с малкия се чудя де да ходим. И пак в детската градина си висяхме.

Аз през седмицата съм на работа, но Викенда в квартала в неделя ззадължително, че тати ходи на риба. Даже и майките, с които преди си ходехме из кафетата не ги срещам вече. Karla, doll.... де са се покрили незнам, явно има нова явка........

# 228
Беболини е до банята, към Красна поляна.
Има люлки, пързалки и дори играчки...

# 229
Жени значи за малко се разминаваме, ние ходим към 11 и 30. Че спим до късно

# 230
Здравейте и от мен  Hug
Ева, няма нова явка, просто малко по малко оредяхме като групичка и затова така се получава.

Аз вчера минах покрай Беболини,даже поседяхме доста (видях една позната мама с 2-те й кукли) но там общо взето нямам голямо желание да ходя,понеже Хриси ми беше избягала на улицата 1 път за секунди-докато аз й събирах играчките от пясъка  ooooh! побелях за отрицателно време и бях решила да не ходя.

Ева и майка ти ме пита вчера къде била тая площадка с пързалка,люлка и тн,обясних й,ама й казах че не ходим там.

Поне да направят от общината някаква ограда ,че то и тротоара от към бензиностанцията е превзет от паркираните коли  Crossing Arms пък и все пак ще е някак по-сигурно за децата  Thinking

И ние излизаме късно- направо за кухнята в 12.30 и после се мотаме до пазарчето,или пред блока че поне там ни е по-закътано и няма коли,които да прехвърчат наблизо  Peace

Някой ако ме познае да свирка   Whistling
 Laughing

# 231
Здравейте, аз съм до кино Арена и се разхождам в парка на църквата "Света Троица", ако някой ходи там и иска компания да свирне  Laughing

# 232
  • София
Някой може ли да ми каже, дали в Красна поляна има частна ясла, където да вземат бебета. Ако има такава, бихте ли ми дали информация за това къде се намира, на колко месеца вземат бебетата, колко струва, добра ли е яслата т. н.? А какво ще ми кажете за ясла номер 40 "Божур"? За там сме пуснали молба, но чак 01.06.2007 ще ни приемат.

# 233
Някой може ли да ми каже, дали в Красна поляна има частна ясла, където да вземат бебета. Ако има такава, бихте ли ми дали информация за това къде се намира, на колко месеца вземат бебетата, колко струва, добра ли е яслата т. н.? А какво ще ми кажете за ясла номер 40 "Божур"? За там сме пуснали молба, но чак 01.06.2007 ще ни приемат.

"Малчо" е  часта ясла. Мисля че мин. година беше 150 лв на месец. Намира се до стадиона 6-ти септември. Това май се води Кр. Поляна 3-та част.

# 234

"Малчо" е  часта ясла. Мисля че мин. година беше 150 лв на месец. Намира се до стадиона 6-ти септември. Това май се води Кр. Поляна 3-та част.
Само малка поправка  Grinning стадиона е  "Септември"

# 235
 Здравейте! Искам да ви помоля за помощ. Моя приятелка работи в Трета градска. Ще вземат детенцето и на детска градина от септември.  До тогава няма какво да прави - не искат детето в яслата, защото е навършило три години. Знаете ли частна детска градина в района? Целодневна. Много благодаря, авансово Simple Smile

# 236
В кв. Красна поляна знам само този Клуб Малчо, който е за гледане на деца от 2 до 6 год.  -почасово и целодневно  Peace
 http://www.klubmal4o.hit.bg/   Wink

# 237
Здравейте, мами!
Аз реших да се включа с една молба, ако искате надникнете в ТАЗИ тема и ако имате желание я следете, ще разберете когаи в колко часа ще се организира акцията.
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 238
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 239
Здравейте на вси4ки мами от Кр. поляна. С някои се познаваме с др. сме се виждали по физиономия само. Имам едно предложение, надявам се да ме подкрепите: Нека направим подписка, за подобряване на състоянието на детските площадки. Откакто проходи сина ми, всеки ден изпитвам ужас, 4е трябва да го изведа да играе в тази мизерия, предполагам, 4е и с вас е така. Явно от общината и хабер си нямат, 4е никой не поддържа площадките. Освен това пове4ето катерушки са стари и ръждясали, много от тях са опасни... Градинките тънат в трева, боклуци и ку4ешки фекалии. Не зная то4но как мога да пусна този списък, по електронен път. Затова някоя от вас, която може нека го направи:) Когато съберем достатъ4но подписи, аз ли4но ще бъда една от ангажираните да отиде до общината. Надявам се да подкрепите идеята:) Весело лято на вас и семействата ви, а също и много здраве:)

Общи условия

Активация на акаунт