София - Западен парк, Красна поляна, Разсадника, Илинден

• 24 269
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Също в трета градска д-р Зоя Найденова - педиатър- хомеопат -сл.тел 9211361
ет. 2, каб. 7

# 166
  • Paradise
Ей, и аз се включвам! Тъкмо ми беше терсене, че нямам компания. Живея в бл. 241 на Красна поляна и всеки ден съм в парка Св. Петър и Павел. Ще се радвам да се видим.
аз съм в съседния - 240 Hug

# 167
Също в трета градска д-р Зоя Найденова - педиатър- хомеопат -сл.тел 9211361
ет. 2, каб. 7
Ей,Жени,преместили сте се при нашето педи или ...?
Диди,аз съм доволна от Найденова.Препоръчвам ти я!

# 168
Благодаря ви много! Peace Решихме да се запишем при Найденова, защото това, че е хомеопат много ми допада  Simple Smile. Ако приемате нови попълнения за разходки, надявам се от понеделник или вторник да можем да се включим и ние Joy

# 169
Здравейте и от една бъдеща мама. Радвам се че открих тази тема. Аз живея на кръстовището на Тодор Александров и К. Величков до ІІІ районно полицейско управление. Може ли някоя от вас да ми препоръча педиатър в 10ДКЦ, че май ми е най-близо. Благодаря ви предварително.

# 170
Здравейте и от една бъдеща мама. Радвам се че открих тази тема. Аз живея на кръстовището на Тодор Александров и К. Величков до ІІІ районно полицейско управление. Може ли някоя от вас да ми препоръча педиатър в 10ДКЦ, че май ми е най-близо. Благодаря ви предварително.

Ние сме много доволни от д-р Стоянов - в сградата с аптеката, на първия етаж до регистратурата, нечетни дни - сутрин; привърженик е на кърменето и на късното захранване. Чувала съм обаче, че е доста претоварен и не винаги се ангажира с нови пациенти. От други лекари там нямам впечатления. Успешно бременеене!

# 171
От къде ги изкопахте тези лекари, привърженици на късното захранване и на кърменето, бе хора?
 Crossing Arms

# 172
Здравейте е от мен  bouquet , май е време и аз да се вкюча към виртуалните ви редици, аз съм близо до 17-то уч-ще.През слънчевите дни все съм навън, така че бройте ме за срещичките Hug Hug Hug

# 173
Godzilla ,беше споменала в една тема за прах,който ползваш и от който си доволна (забравих името му) ,ама би ли споделила подробности за него от къде да го купя    bouquet

Утре смятам да водя Хриси в Борисовата градина -ще събираме парички за бебоците с мами от форума .
Времето е страхотно, пък и да се разнообразим малко, че ми писна от тия обиколки само и единствено в квартала Laughing
Само мъж ми да не ми сервира нещо в последния момент  Confused иначе към 12ч. ще сме там  Wink който иска, да заповяда  Hug

# 174

Ние сме при д-р Соня Каменова засега сме доволни, от скоро сме при нея

# 175
Дол, много съм доволна от детския препарат за пране на Фрош. В зелена опаковка е. В Штъркел струва 11. лв. Стига ми за повече от 2 месеца. По принцип с него пера само детските дрехи и спалното бельо, а за другите неща ползвам друг прах за пране. 

# 176
  • Paradise

Ние сме много доволни от д-р Стоянов

и ние сме при Стоянов, много съм доволна; в района май тое единственият педиатър, привърженик на късното захранване

# 177
Здравейте е от мен  bouquet , май е време и аз да се вкюча към виртуалните ви редици, аз съм близо до 17-то уч-ще.През слънчевите дни все съм навън, така че бройте ме за срещичките Hug Hug Hug
Здрасти Деси!Че ние си се срещаме и без уговорки!

# 178
Абе Петя, никаква те няма в кюто, бе.

# 179
здравеите банда маминки.еи сега и аз ви намерих съвсем случаино.ние сме в красна поляна точно зад пазара бл.25.почти всеки ден ходим на мъм бялото.на дрината до сега не съм ходила в смисъл там да седя но често съм минавала в разходките ни покраи нея.в парка на света троица също ходим даже сега ще зачестим на там.хаиде казваите кога ще се събирате да доидем и ние.

Общи условия

Активация на акаунт