Жената Дева/7/

• 50 347
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Цвети е дева,другия не знам.
Дано има късмет момичето и се възстанови физически и психически Praynig

# 631
Цвети е септемврийска Дева, на 13-ти е.
Ужасно е това, което се е случило.. Само да се възстанови, това е най-важното!

За съжаление, хората не виждат емоционалната болка на някого, виждат единствено физическата страна на нещата.. а тя, емоционалната, е най-страшна..

# 632
  • София
За да посегне една здравомислеща Дева на себе си, значи много много отдавна отчаяно се е нуждаела от помощ и не е виждала никаква надежда.

# 633
  • ...на безопасно
За да посегне една здравомислеща Дева на себе си, значи много много отдавна отчаяно се е нуждаела от помощ и не е виждала никаква надежда.

За съжаление не сме склонни да търсим и искаме помощ.
Аз лично си трупам вътре в себе си.
Не търся помощ, гледам сама да се оправям.

# 634
  • Sofia
И аз съм същата,всичко в мен си трупам,не обичам да се оплаквам и натоварвам друг с проблемите си. Сама съм си психоаналитик   Rolling Eyes

# 635
И аз съм така, и да има нещо, което да ме тревожи, не натоварвам никой,тая си го,обмислям си го....трудно търся помощ, все сама да се справям.

# 636
И аз в отбора на сами справящите се. Дотолкова, че понякога приемам за глезотия, когато приятелка/позната се тръшка и се чудя защо не се вземе в ръце и да се стегне. Явно не съм стигала предел просто, да чукам на дървената си глава. Дано се спаси момичето, младо е, какво ли му е било в главата. И треньорката ѝ каза, че е била мълчалива и по лицето ѝ не личало нищо. На мен така ми и казват познати - момиче без проблеми. Щото само аз си ги знам и някак се справям.
И прословутия Митьо Очите е нашата зодия, на 19 септември е роден.

# 637
  • София

Не знам , горкото момиче толкова млада , не мога да си представя какво й било в душата , за да предприеме това действие.

# 638
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Между другото в сайта в който си следя хороскопа за месеца, седмица и т.н., пише, че този месец ще е много труден за девите. И при мен е така. Много труден, много важен, много тежък и изобщо нямам търпение да мине.
А иначе Девите много си го трупат на душичката, но избухнат ли да не си наоколо. Все едно настъпва края на света.

# 639
  • ...на безопасно
Дай линк за сайта.

# 640
  • София
Не знам за вас Девички. Приключих отношения с поне 3 мои познати , които ме използваха .
Чувствам се малко самотна, въпреки , че беше за добро.
Ето днес едната ме покани на кафе , отказах твърдо .. Имам чувството , че като приключа с някой , приключвам ..

# 641
  • Sofia
Лесно ли създавате приятелства?

# 642
  • София
Лесно завързвам познанства.
Добри.

# 643
Не знам за вас Девички. Приключих отношения с поне 3 мои познати , които ме използваха .
Чувствам се малко самотна, въпреки , че беше за добро.
Ето днес едната ме покани на кафе , отказах твърдо .. Имам чувството , че като приключа с някой , приключвам ..

Аз търпя, търпя, ама като мине много границата някой (използва ме, предава), точно така правя - приключвам. Завинаги и хич не се чувствам самотна, а освободена. И май не съм от тези, дето лесно се сприятеляват, не мога да се похваля с много приятелки/ли, само няколко, но от дълго време. Иначе просто познанства, да, стават, но трудно допускам до себе си.

# 644
  • София
Аз пък лесно допускам хора до себе си, много лесно завързвам познанства и понякога съм наивна до тъпотия.
Защото не се научих и на 39 години, че хората не се отнасят към другите, както аз към тях. И в повечето случаи гледат да те използват.
Още си страдам.
Иначе като Лабрекс и аз като режа, режа от корен.
Много съм търпелива, давам шансове, но взривя ли моста, го правя с около 100 тона тротил и няма връщане.

Общи условия

Активация на акаунт