Жената Дева/7/

• 50 352
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Нана, и аз като теб. Peace Много съм добра и понякога много наивна. Познанства - много, истински приятели - малко. Ако приключа приятелство  съм крайна, рядко го правя, точно защото съм търпелива, но съм крайна, ако се стигне до там.

# 646
  • София
Не знам за вас Девички. Приключих отношения с поне 3 мои познати , които ме използваха .
Чувствам се малко самотна, въпреки , че беше за добро.
Ето днес едната ме покани на кафе , отказах твърдо .. Имам чувството , че като приключа с някой , приключвам ..

И аз по същия начин постъпвам. Признавам,че съм много всеотдайна към приятелствата и връзките си с хората,но приключа ли с някого е завинаги.Присто няма такъв човек за мен,празно пространство . Една Рибка,на която държах постъпи подло и после търсеше път към мен,но уви.

# 647
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
https://www.horoskopa.com/
От както си следя хороскопа в този сайт, вече почти година, само един месец имах разминаване. Пробвайте и вие.

# 648
Аз също много лесно и бързо игнорирам от приятелския си кръг. Twisted Evil

# 649
Началото на юни наистина ми тръгнаха на зле нещата.. Tired Хубавото поне е, че остават още по-малко от две седмици до края на месеца. Hug
Днес, т.е. вече вчера, като една типична Дева свърших повече работа, отколкото си бях предвидила за деня - и в работата си, и вкъщи. bowuu Напоследък доста неща бях оставила за "по-нататък", някакси нямах желание и стимул за нищо... заради гадния юни ще да е било. Close

Нещо хубаво и интересно:

Девите са отдадени, сериозни и много добри хора. Те по същия начин имат много различни лица и това е най-хубавото в тях. Могат да бъдат романтични, да правят невероятни изненади, могат да бъдат и много страстни и мистериозни. Девите са истински партньори и дават всичко от себе си, когато обичат истински. Имат силно развито чувство за дълг и рядко си тръгват първи, но дори да бъдат напуснати техните бивши половинки рано или късно разбират какво съкровище са имали до себе си. Но не забравяйте, те никога няма да са ваши отново, защото миналото за тях е затворена страница.: )

# 650
Лесно ли създавате приятелства?
Познанства - да, но истинските ми приятелите мога да ги преброя на пръстите на едната ми ръка.
Иначе съм лъчезарен и приветлив човек, на никого не съм отказала "приятелсво". Харесва ми да съм сред хора, но също ми харесва и да оставам сама. Самотата не ме плаши. Peace

Има една мисъл - Голяма грешка е да си мислиш, че ако си добър с хората, те ще ти отвърнат със същото. Много близък за мен човек ме е лъгал.. Чувствах се предадена, разочаровах се от него като човек.. И, както вие писахте, от компромисите, които направих за него, от това, че застанах срещу принципите си, го намразих.. защото имах чувството, че ми се "изплю" в лицето!  Все още не съм му простила и не съм сигурна дали искам.. Обидена съм, страшно много. Не съм отмъстителна, чакам просто да ми мине, но със сигурност не искам повече да чувам за него! Stop

В повечето случаи държа лека дистанция от хората, казвали са ми, че съм потаен човек.: ) Не обичам да се оплаквам, нито харесвам непоискани "съвети" за живота си! Но с удоволствие бил дала такъв, ако някой е в затруднено положение и се нуждае. Не харесвам също така и "досадници" Mr. Green - хора, които много говорят и нищо съществено не казват.

Не зная вие как сте, но аз рядко се усмихвам Rolling Eyes.. По-скоро се усмихвам вътрешно, но хората не подозират за това и - да, случвало се е да ме мислят за по-надута и надменна..

# 651
...........Не зная вие как сте, но аз рядко се усмихвам Rolling Eyes.. По-скоро се усмихвам вътрешно, но хората не подозират за това и - да, случвало се е да ме мислят за по-надута и надменна..

И аз така, и минавам за много сериозна по тая причина. Но пък са ми казвали, че имам страхотна усмивка, и очите ми се смеели!  Simple Smile А от нови колеги или нови познати, след време редовно получавам прозрения: " Ако знаеш за каква те мислехме, надута, надменна и студена, изобщо не си такава." Но съм сигурна, че за някои точно такава си оставам, просто заради дистанцията, ама не го преживявам, знам си, че не съм. Peace

# 652
  • София
На мен често ми казват, че съм много категорична и така съм изглеждала. Нетърпяща друго мнение. Не е точно така, естествено, но много мразя хора с голямо его и малки п...шки. От една седмица имам нещастието да работя точно с такъв. Направо ми идва да му извия вратленцето.

# 653
На мен често ми казват, че съм много категорична и така съм изглеждала. Нетърпяща друго мнение. Не е точно така, естествено, но много мразя хора с голямо его и малки п...шки. От една седмица имам нещастието да работя точно с такъв. Направо ми идва да му извия вратленцето.

Ще му го "извиеш", нали си  дЕвичка, преносно, де, ама си мисля, че ще го туриш на мястото му. И ще те гледа отдолу нагоре. Simple Smile

# 654
  • София
Със сигурност нямам намерение да го оставя да ми се качва на главата.
Но засега съм в изчаквателна позиция за смъртоносния удар.  Twisted Evil

# 655
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Със сигурност нямам намерение да го оставя да ми се качва на главата.
Но засега съм в изчаквателна позиция за смъртоносния удар.  Twisted Evil
Laughing Laughing Laughing Laughing
Типично за една Дева.
Същото важи в всички случаи и за мен.
Забавям, но не забравям.  Laughing Laughing Laughing

# 656
nana77, асцендентът ти е Водолей, може би затова хората около теб са останали с подобно впечатление, поне на пръв поглед. Peace Simple Smile

# 657
  • София
Е, аз наистина съм категорична, особено когато съм 100 процента сигурна в това, за което съм категорична.  Mr. Green
Но да, Водолейското понякога много силно избива. И като се съчетае с македонското и става революция.  Mr. Green

Днес съм направо като парцал. Празна къща - мъж на работа, дете при баба му и аз се събудих в 7.20 ч. Пълен идиот. Друго обяснение нямам за себе си. Просто не съм нормална. Сега едвам гледам, защото работя по нощите и ще работя до края на Евро 2016 без почивен ден и вместо да се наспя, аз като кукувица.

# 658
  • София
Нана ,аз съм смеска от македонка и шоп   Joy

# 659
  • Sofia
И аз Wink

Общи условия

Активация на акаунт