Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Жената Дева/7/

 • 47 550
 • 775
 •   1
Отговори
 • Мнения: 788
Позволих си да пусна нова тема,защото в старата ми беше наистина много приятно.Simple Smile Ще се радвам ако има Деви,желаещи да се присъединят... Hug

Жената ДеваПовечето жени деви са по-разумни от всички останали жени в зодиака. Бедата е, че те не могат да намерят мъж, който да изпълни изискванията им. Имат склонност да съдят дребнаво за хората. Дали са чисти и чистоплътни. Като резултат могат да пропуснат някои подходящи хора от двата пола.
Ключа към разбирането им е да не мислите за тях като себични и студени, а като за хора, които твърде много се контролират. Нейните чувства са същите като на другите жени, но тя ги държи под много здрав контрол. Нейните тайни желания си остават скрити.

Тя има склонност да бъде много сериозна и с чувство за достойнство. Скромността е естествено състояние и никога няма да я чуете да се хвали с постиженията си.  Има отлични маниери и винаги се държи като дама, освен когато е предизвикана. Тя вярва, че една дама е човек, който никога не обижда, освен изтънчено. Тогава елате я вижте тя може да направи такава словесна атака, която да смачка дори един добре трениран егоист и да го накара да заеква. Тя вярва в усъвършенствуването с труд, упорито учи, за да се образова и подобри своето положение в обществото. Интересува се от литература, музика и изкуство и много жени дева стават прецизни и обективни критици.

Тя се тревожи твърде много. Това е отчасти, защото е убедена, осланя повече на своя интелект, отколкото на своята интуиция, когато се сблъска с някой проблем започва да го гризе като куче, което оглозгва кокал, докато се оголи и може да се види.

Тя може да бъде искрена, търпелива, любезна – но и много крайна, една студена котка, чиято глава винаги командва сърцето.й. Когато започне да върши нещо нищо не може да я отклони.
Енергията й е достатъчна за две или три жени и се заема с всяка задача с убеждението, че никой друг не може да я свърши по-добре. Във всяко начинание тя взема всички възможни предпазни мерки срещу неуспеха. Като акробатка, която работи без предпазна мрежа тя иска да знае, че ще има свободен трапец, който да я чака, ако евентуално падне от високия трапец.

Нейния доминион е дома. Това е мястото, където тя управлява и един умен мъж би й дал възможност да го прави. Мястото, което обитава изглежда като, че ли никой никога не е живял там. Тя иска всичко да си е на мястото. Има място за всяко нещо. Умен купувач, тя знае да цепи долара на две.
Тя знае какво иска един мъж. Ако той не може да види сам, тя ще му помогне да анализира положението. Девата много анализира. Нейните цели са практични и съдържат правилното определяне на пътя към тях.

Ако се омъжи, това е обикновено късно. Тя е отлична домакиня, отлична майка /въпреки, че е може би малко сериозна/, интересен компаньон за своя съпруг. Сексът е повече задължение, отколкото удоволствие и това може да бъде малко отблъскващо, защото обикновено е симпатична и запазва добрия си вид и на средна възраст.Но ако се намери мъж, който да я провокира, тя може да бъде най-фаталната жена, жената – вамп, абсолютната любовница – дискретна, нежна, майсторка в секса.

Обича малките празненства, изтънчено организирани. Лакомниците, безгрижните пушачи, небрежните в облеклото си не биват канени повече от веднъж. Обича интелектуалните игри.
Ако трябва да работи за съществуванието си нейните точни навици се пренасят и в работата й. Тя е добре с математиката и може да бъде много добър счетоводител. Може да бъде чудесна частна секретарка, особено в област, където се иска самоусъвършенстване. Във всяка работа тя иска заплата, която да осигури нейната независимост и е според заслугите и работата, която дефакто върши перфектно. Работата е важна за Девата - Жена. Тя не обича да я сменя и тежи на мястото си. Най-много държи на микроклимата на служебното място. Затова когато няма избор обаче, тя ще се примири с това да бъде по-ниско платена, ако обаче се отнасят към нея честно, любезно и с уважение.

Обикновено доста обективна и неемоционална нейните преценки могат да бъдат неясни само в една област – когато засягат любимия й. Тя не може да види неговите грешки и слабости. Тя е лоялна към своя идеализиран образ за него, но чувствата й са дълбоки, независимо, че не е открито демонстративна и страстна.
Има склонност да третира мъжа, като че ли е някакъв вид територия, готова да бъде експлоатирана, развивана и усъвършенствувана. Тя познава добре пътя към мъжката психика, тъй като притежава почти психическо познание за първопричините и обикновено е господарка във всички случаи. Тя очаква всеки да бъде толкова чист и спретнат, колкото е тя.


5 неща, които трябва да знаете за Девите:

1. Ако ги смятате за критични, то не може да си представите колко критични са те най-вече към себе си.
2. Девите са много практични хора, които не може да мотивирате, ако не им обясните добре каква е ползата от това, което правят.
3. Тези хора имат способността да запомнят всичко, интересуват се от всичко и могат да ви смаят с всякаква, често напълно ненужна, но много впечатляваща информация. Внимавайте какво споделяте с тях – ще бъде завинаги запомнено!
4. Ако искате един човек Дева до вас да се чувства добре, то работете позитивно по самочувствието му, защото Девите  са способни сами да си го унищожат понякога.
5. Понякога Девите са много дребнави и много фиксирани в детайла. Не им се дразнете, защото те винаги искат да са сигурни във всичко, да проверят всичко, да се информират за всичко. Те имат качеството да се съмянват в информацията, в себе си, във вас. Това е част от тях, не се опитавайте да го променяте, просто го приемете.# 1
 • Мнения: 5
 Simple SmileЦоп първа в темата,аз съм августова дева и според мен има разлика в характера от септемврийската.Може и да е обсъждано в темите ,но признавам не съм ги чела всички.Моят девиз ако мога така да го нарека е:"Казах ли ти че така ще стане"и за мен поне това твърдение е много точно.Досега каквото съм си мислила и се е случвало.Е шестица от тотото не съм печелило:D

# 2
 • Мнения: 788
sekunda  Hug

Аз също смятам ,че има разлика в характерите на септемврийската и августовската Дева.Вторите са някак по-емоционални и експресивни.

# 3
 • Мнения: 551
sekunda  Hug

Аз също смятам ,че има разлика в характерите на септемврийската и августовската Дева.Вторите са някак по-емоционални и експресивни.
Вярно е... Peace

# 4
 • Мнения: 788

Месечен ХОРОСКОП - Април 2013

ДЕВА 24.08 – 23.09

 Позитивен и радостен ще бъде месец април за Девите, които чакат преместване в нова квартира или собствен дом.

 Избухливостта на Девите през април може да доведе до раздяла, но незлопаметните ще започнат да правят планове за връщането на любимия човек.

 Девите няма да бъдат толкова сигурни в себе си, увереността е хубаво нещо, но през април самоувереността може да бъде пагубна за кариерата им.

 Всичките си спестявания дисциплинираните Деви внасят в банката и събират пари без определена цел. Обаче този подход може да ги разочарова през април, "неработещите" пари просто се обезценяват.

 Работата върху себе си през април ще даде положителни резултати при загубата на излишно тегло и за прекрасно здраве.

 
Сега остава да разберем дали наистина ще е така. Laughing

# 5
 • Мнения: 0
Аз съм дева, но определено не съм съгласна с твърдението, че всичко около мен е подредено така, сякаш никой не е живял там. Особено в личното пространство, което не подреждам "за пред хората", цари пълен хаос. Ако подредя, не мога да намеря нищо. И това за паметта ми се вижда пресилено.. забравям си честичко какво точно се е случило.

# 6
 • Мнения: 788
Аз също съм от разхвърляните Деви.Но нали знаете,че слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса. Laughing  Sunglasses Като малка бях много подредена,но уви сега не е така.

# 7
 • Мнения: 0
А каква точно е разликата между септемврийските и августовските деви? Аз съм родена през септември и ми бяха казали, че съм от "злобните"  Crossing Arms

# 8
 • Мнения: 788
Мисля,че разликата е в декадата. Peace

ДЕВА

Първа декада 23 август – 1 септември
 Девата от първа декада се отличава с невероятно аналитичен ум. Това е човек благословен с интелект и бързина на ума. Това е рационалист, който се ръководи от здравия разум. Винаги иска да предвиди както резултатите, така и да разбере кой е източникът на проблема. Девата е сърдечна. Отличава се със специфично, невероятно интелигентно чувство за хумор. Много изисква от себе си, но и от другите. Често изисква прекалено много от приятелите си и познатите си. Към любовта подхожда страстно. Това е овладяна личност, въпреки че под маската на спокойствието често се разиграват лични диспути и дилеми със себе си.

Втора декада 2 септември – 12 септември
 Девата от Втората декада е личност, която обръща внимание на детайлите. Разсъдливостта, планирането ще я предпазят от грешни решения. Има принципи и свои правила, но същевременно това е гъвкав човек, който се приспособява към другите. Отдаден е. Към себе си този човек е най-суровият критик. С охота демонстрира отдадеността си и привързаността си към партньора. Тази декада се характеризира с успех във вземането на решенията и на плановете.

Трета декада 13 септември – 22 септември
 Девата от Трета декада е най-капризната Дева от знака. Тези черти се приписват на този знак, а в тази декада са особено засилени. Това е личност, отворена към другите, ще успее бързо да скъси дистанцията. Неговите вътрешни причини за действия е приемането от страна на другите. Иска го и прави много, за да може най-близките да и го покажат. Интелигентността се изразава във формата на думи, вицове, разговори, писма. Има артистичен усет. Това е много силен характер. Не се поддава много често на емоции. В повечето случаи запазва самообладание. Цени свободата си. Когато обича посвещава много на партньора си, дава му много от себе си. От обичания човек очаква постоянно внимание и непрестанно възхищение.

# 9
 • Мнения: 5
 Simple SmileАз съм родена на 30 август ,а моята най добра приятелка от съученическите години е родена на 16 септември коренно различни сме винаги съм се чудела.Също съм много подредена знам всичко къде е в къщата ми.

# 10
 • Мнения: 5
Здравейте Simple Smile,аз съм септемврийска дева.В семейството ми има още 5 деви съща родени през септември(2баби,леля и 2 братовчеди) и още няколко познати и един с един не си приличаме.Имаме много общи черти в характера,но до тук с общото.Лично аз съм родена на 23.09. в последните градуси на знака в 1 дом,който се управлява и от АС пак дева Grinning , до тук добре но пък луната ми е в знака на овен и доста често се проявяват и чертите на този знак.С две думи това,че сме родени под знака на дева ни дава само обща представа за характера на човек.

# 11
 • Мнения: 788
При мен единственото,което се различава от характеристиката на типичната Дева е,че съм разхвърляна.Иначе съм си консервативна и се придържам към класиката във всичко - взаимоотношения,храна,дрехи,обувки,цветове,грим  и т.н.

# 12
 • Мнения: 788
Годишен хороскоп

2013 ще бъде годината, в която ще успеете да върнете в свои ръце контрола за развитието на инициативите си. Поемайте умерени рискове и използвайте адекватно знанията и опита, които сте натрупали през изминалите години. Не търсете благодарност и признание там, където няма да ги получите автоматично. Тези от вас, които открито отказват да усвоят уроците, предоставени ви от съдбата, може да бъдат изправени пред сериозни изпитания. Разпределяйте по такъв начин деловите и личните си задължения, че да да си осигурите достатъчно време за развлечения, пълноценен отдих и за нещата, които ви доставят истинска наслада. Имайте предвид, че желанието ще стане движещата ви сила в моментите, когато губите почва под краката си. С избора си сега ще определяте настоящето и бъдещето си, така че не бъдете небрежни. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри през 2013-а. Ще имате възможност да установите полезни контакти, благодарение на които да извършите сериозни промени на работното си място. Отличната ви позиция в обществото ще спечели на ваша страна симпатиите и подкрепата на влиятелна особа. В случай че се стремите към сериозен прогрес в кариерата, то трябва да сте готови на известна саможертва, за да го постигнете! Любовта и романтиката ще ви съпътстват, но ще е потребно да положите съзнателни усилия и в това направление, за да се радвате на щастието, от което се нуждаете. Вярвайте в добрия изход, независимо от това пред какви предизвикателства ще се изправите през годината. Живейте и се наслаждавайте на малките подаръци, поднесени ви от съдбата, за да бъдете подготвени за големите награди, които неминуемо ще получите.

КАРИЕРА И ФИНАНСИ

 2013-а ще започне обещаващо за вас в професионалната сфера. Още през януари ще се открие възможност да уточните важни за вас въпроси, благодарение на което в най-скоро време приходите ви ще се увеличат. Единствено не си позволявайте да взимате важни решения под натиска на събитията, защото рискувате да направите погрешен избор. До края на февруари си подсигурете солидна подкрепа от влиятелна особа. Моментът е подходящ открито да изложите идеите си, за да съберете достатъчен брой последователи и поддръжници. През март, ако изградите правилна стратегия, ще успеете да разрешите сериозни конфликти, възникнали в отношенията ви с подчинени, колеги или партньори. Важното в случая е да запазите присъствие на духа. На сериозни изпитания ще бъдете подложени през април и май, така че преценявайте изключително точно действията си. През юни ще се радвате на завиден късмет, така че направете необходимото да се възползвате максимално. Прогресът ви по редица важни професионални въпроси ще бъде значителен през юли – август. В случай че ви се предостави възможност да пътувате в командировки или да подобрите квалификацията си, е важно да приемете с отворени обятия предоставения ви шанс. Не поемайте каквито и да било рискове, особено ако не сте готови да посрещнете последствията. През септември на част от вас ще им бъде дадена възможност да сменят местоработата си или да заемат по-висок пост. Колебанието и несигурността в този момент ще бъдат най-лошият ви съветник. По отношение на важните решения изчакайте настъпването на октомври, когато ще имате и пълната подкрепа на заобикалящите ви. През ноември изпробвайте късмета си в нови области, тъй като съвсем неочаквано за вас самите там ще успеете да постигнете повече от завидни резултати. Правилната стратегия при инвестирането на средства в края на ноември – началото на декември може да се окаже вашата печеливша комбинация. Позитивната нагласа ще бъде само във ваш плюс, така че не я пренебрегвайте. Обмислете отправените ви предложения за работа, преди да ги приемете или да ги отхвърлите.

ЛЮБОВ

 През 2013 в личен план направете преоценка на начина си на мислене и на възприемане. Още през януари уточнете какво очаквате и към какво се стремите в лично отношение, за да може близките ви по-лесно да удовлетворят вашите желания. Спрямо интимната половинка и семейството си проявете загриженост и отделяйте достатъчно време за тях. Не пренебрегвайте затрудненията в общуването си с възрастните членове на семейството. Имайте предвид, че никой не е съвършен, но в крайна сметка правилните нагласа и подход може да ви спестят множество недоразумения както на този етап, така и в бъдеще. В случай че решите да минете под венчило, то 2013 е най-подходящата за вас година в това отношение. През май и юни ще се радвате на взаимност и топлина във взаимоотношенията с интимната половинка. Малко вероятно е с любимия до вас човек да не успеете да достигнете до единодушие по въпроси, които касаят и двама ви. Организирайте така ангажиментите си, че да имате достатъчно време един за друг. Повишете социалната си активност, тъй като усилията ви в това направление в бъдеще ще донесат отлични за вас резултати. През септември не се опитвайте да разрешите всички съществуващи затруднения от личен характер, свързани с възрастните членове на семейството ви – няма да е възможно да постигнете това. През октомври – ноември съдете хората около себе си не само по думите им, но и по делата. През декември моментът ще бъде подходящ да инвестирате средства за придобиване на собствено жилище или на нов имот.

ЗДРАВЕ

 През 2013 ще се радвате на отлично здраве. За вас единствено е важно да осъзнаете необходимостта да се отнасяте с повишено внимание към физическата си форма, за да избегнете в бъдеще проблеми в това направление. Следете дали поддържате здравословно тегло, дори и да се наложи да прибегнете до известни лишения и ограничения. Откажете се от вреден навик и заложете на физическата активност. Разходките на открито ще имат укрепващо въздействие както за тонуса, така и за емоционалното ви равновесие. Не допускайте небрежност по отношение на някои свои хронични болежки, тъй като ще ви бъде трудно да овладеете последствията. В периоди, когато ви липсва енергия, залагайте на пълноценния отдих, забавяйте чувствително темпото на работа. Сънят ще бъде най-важен за вас след моментите, в които сте били подложени на сериозен стрес.

# 13
 • Мнения: 922
Привет и от мен Simple Smile Дева, трета декада  Heart Eyes от  подредените Peace Laughing

# 14

Общи условия

Активация на акаунт