СЕДМИ клас - втори срок - 13 тема, не е фатална!

• 35 133
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Явете се на този "Талантлив химик". Оценките над 5 се признават за оценки от изпит. Дъщеря ми и на такова нещо ходи миналата година и оценката й се призна, но понеже не беше от най-високите, се яви и на изпит. В този случай се признава по-високата оценка. Абе, много добре са го измислили в НПМГ. И като цяло организацията им миналата година беше перфектна - всичко обяснено, нищо неясно. Миналата година им гледах и програмата за осми клас и забелязах, че освен многото часове по език (май 18 бяха), имат три пъти профилиращия предмет.

# 106
  • София-България, Израел - където си поискам
леле, кога успяхте 8 страници да изпишете Mr. Green
запис и благодарност на Мамчето  bouquet

# 107
  • София
На тревожещите се от взаимно пречене мами - спокойно, Sause baus  ви е  казала вече как стават нещата. 12 клас започват много по-рано, 2часа, за да сме съвсем точни.  Всичко е планирано като изпитни зали много преди това . Влизат  дванадесетокласниците през единия вход на СОУ–то и се настаняват в съответните стаи, на определените етажи. 2 часа по-късно на другия вход стартира  пропускателният режим за седмокласниците след представяне на лична карта и служебна бележка с номера на изпитната зала. Стаите им са на друг етаж, на който няма дванадесетокласници.  Пречене и лутане няма, тъй като квесторите са  не само по стаите, а и в коридорите . Точно седмокласниците няма и какво да се лутат, тъй като те знаят идеално разположението на стаите в училището, в което по принцип си учат. Така че не си навивайте на пръста още неоправдани притеснения.. По-скоро да се надяваме, че после, в стаите, всичко ще е наред навсякъде, квесторите ще са достатъчно добре информирани, ще контролират спазването на дисциплина, ще пресичат опитите за подсказване още  в зародиш и ще осигурят на седмокласниците подходящи условия за работа, като самите те не разговарят помежду си и не пречат. Защото колкото и да е неприятно  да се признае, има квестори, които не изпълняват  гореупоменатите задължения  като хората.. Confused

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 13:29 от пенсионирана русалка

# 108
  • София
по този повод да те питам, кога ще излезе твоят справочник и на кое издателство?

# 109
по този повод да те питам, кога ще излезе твоят справочник и на кое издателство?
Да добавя и аз питане - попълвали ли са вашите деца заявления за явяване на матурите? Аз чакам да ми донесе за подпис бланка (щото видях тук в темата бланката, че е с подпис от родител) но все още не е носил нищо.  (12 клас са попълнили вече, големия отдавна предаде бланката)
Той си е заблеян  ooooh!, но и беше паднал лошо и отсъства от у-ще известно време.. та знам ли!

Нашите класни са другата седмица.

# 110
  • София
Не помня, дори да са попълвали нещо, са го правили в училище.

# 111
Не е носил синът ми все още. Може би другата седмица, когато ще имаме  родителска среща.  Справочник няма в Пловдив-все още. А тази събота изобилства от пробни и състезания. В нашия град те продължават до 19-ти май вкл. Демек - до последно може да си тренират хлапетата, стига да имат желание. За мен това е много добре, защото нашето школо не се отнася никак сериозно към матури и кандидатстване.
Всеки ден ги задържат след училище с презентации на третокласни техникуми. Заемат им време бол, независимо имат ли интерес или не децата към съответното рекламирано учебно заведение. Аман, от всичко на света най много искам учебната година да приключи за да нямаме вече взимане-даване с това училище. Безкрайно разочарована съм - очаквах в 7 клас да има повече работа по български и математика. Уви, напразни надежди...

# 112
  • София

Право куме в очи... hahaha Joy 

Издателството си е съвсем същото, не упоменавам съвсем умишлено  името съгласно правилата на форума.Но има промяна спрямо миналата година. Наръчникът  няма да е на хартиен носител, както досега,  а в електронен вид. Условията за придобиването  му ще бъдат оповестени  на страницата на издателството по-късно днес. Peace

За повече инфо - моля те на лични и ще ти отговаря след 18 часа. Дотогава излитам.. Peace

# 113
    G...D.Ако е СОУ, логично е да не се престарава с подготовка за...излитане от училището, те също се надяват да съберат ученици...
    Мен истински ме вълнува въпросът с опитите за искане на подсказване. В школото са един седми клас, как ще ги разпределят не знам, но вече в часовете имаха няколко анулирани контролни за подсказване или преписване. А е ясно кого ще тормозят и питат - по-добрите. Как да се отърве човек? Ами ако квесторите са някакви строги и свръхизпълнителни и решат да санкционират? Много се притеснявам.

# 114
Днес е минало класното по ЗИП математика, уж успешно е минало  Mr. Green
Почна се края  Laughing

# 115
  • my own world....
Цитат: попълвали ли са вашите деца заявления за явяване на матурите?  

Заявление за НВО за 7 клас за БЕЛ и МАТ не се попълва.

raja_nikol , Началото на Края  hahaha

# 116
Нещо изтерясвате, ми се струва  Thinking

Ние днес сме с 6-ца на контролна по БЕЛ, така че ми е широко около врата, въпреки болното му гърло - впрочем, по обяд беше по-добре

# 117
Държим се, Голд, държим се още Hug
Браво за 6-цата, хайде до края да е все така!

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 15:13 от камъче

# 118
  • my own world....
Това е само за проверка на СПОСОБНОСТИТЕ: пеене, танци, музика и т.н.
Ако ще кандидатствате в танцово/художествено училище.

За БЕЛ и МАТ не важи  Sunglasses Училището си попълва само заявления колко деца ще се явяват на НВО.
Камъче, ти гледай от точка 7 нататък да не изпускаш срокове Wink

# 119
Държим се, Голд, държим се още Hug
Браво за 6-цата, хайде до края да е все така!
Всъщност май е рано - http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2013_docs/z … las_2012-2013.pdf
Първа точка - 8-14 .05.2013г. Извинете ако съм ви притеснила.

Това не е ли за кандидатстващите в спортните училища и училищата по изкуствата?

Общи условия

Активация на акаунт