Vitacost- още един сайт за хранителни добавки,козметика,храни и други

• 55 349
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, да кажа, че сега получих мейл, че поръчката ми е шипната  Grinning
Между другото поръчах три страхотни продукта

Garden of Life Mykind Organics Vitamin C Organic Spray Cherry-Tangerine -- 2 oz - това го имам и е органично витамин Ц. Ползвам го за децата и съм много доволна

Jarrow Formulas Evening Primrose -- 1300 mg - 60 Softgels

Natural Vitality Natural Magnesium Calm -- 8 oz

за които платих обща стойност 49 BGN, а субтотала на поръчката ми е 16 $, като използвах 10$ за първа поръчка, 20% за витаминни добавки (за съжаление не е валиден вече) и 20% за продуктите Garden of life Mykind.
По този начин ми се струва, че излиза доста изгодно, особено за продукти от такъв клас.
Grinning

# 196
Здравейте, да кажа, че сега получих мейл, че поръчката ми е шипната  Grinning
Между другото поръчах три страхотни продукта

Garden of Life Mykind Organics Vitamin C Organic Spray Cherry-Tangerine -- 2 oz - това го имам и е органично витамин Ц. Ползвам го за децата и съм много доволна

Jarrow Formulas Evening Primrose -- 1300 mg - 60 Softgels

Natural Vitality Natural Magnesium Calm -- 8 oz

за които платих обща стойност 49 BGN, а субтотала на поръчката ми е 16 $, като използвах 10$ за първа поръчка, 20% за витаминни добавки (за съжаление не е валиден вече) и 20% за продуктите Garden of life Mykind.
По този начин ми се струва, че излиза доста изгодно, особено за продукти от такъв клас.
Grinning

Честита първа поръчка!   Hug
Аз поръчах трите спрейчета на Mykind, даже вече пътуват от Германия към мен. Simple Smile Знаеш ли вит.Ц от каква възраст може да се дава? Иначе аз съм много доволна от марката. Simple Smile

# 197
 Heart Eyes
В указанията пише за деца над 4 г, заради това, че е спрей и по-малките може по-лесно да се задавят.
Дозата (5 впръсквания) 60 мг. е перфектната за деца, още повече, че е органичен и доста по-бързо се усвоява, поради това че е директно през лигавиците. Аз го впръсквам на моите под езика и ако нещо тръгват да се разболяват по няколко пъти на ден. Кофти е че бързо свършва.
 Grinning

# 198
Витамин ц-то, въпреки че е един от безвредните витамини /при предозиране/ е желателно да се дава, само когато има не пълноценно хранене или за подсилване на имунитета при вирусни инфекции. Не бих препоръчал да се взима от здрави пълноценно хранещи се деца.

# 199
Оооо, да!
Аз не го давам постоянно. Като видя, че нещо тръгва, започвам по един път на ден и ако тръгне по-сериозно увеличавам, като има подобрение до ден-два спирам.

# 200
Значи още е малка за вит.Ц, само на годинка е.  Laughing Иначе на мен ми казаха да не давам вит.Ц преди 3 годинки, но точно като я видя, че тръгва нещо и се изкушаваш да й дам.  Laughing
А спрейчетата им са мнооого вкусни, малинката Б12 е страхотна! Heart

# 201
  • София
Kaква екзпанзия от айхерб към Витакост  Laughing Laughing

# 202
  • have faith and be patient ..
Направо.. Б Laughing Laughing ми те онеа баси доставката са праснали Peace и тук има доста кодове,  които се комбинират

# 203
FREE Vitacost Hyaluronic Acid with $49 Purchase. One time only   
индивидуален код   HAFREE 

валиден още три часа. Това са продуктите

http://www.vitacost.com/productresults.aspx?N=6&allCategories=true

# 204
Вече два пъти, след като сложа продуктите в кошницата и не ги платя веднага, на следващият ден ми се появява в промопокета индивидуален код за 10% на всичко, ако си довърша поръчката в рамките на 5 дни.

# 205
  • have faith and be patient ..
да , и на мен .. а първата поръчка така и не намерих начин как да си взема 10% процента и си я пуснах на бързо , без кеш бек и 10%  #Cussing out  Mr. Green

# 206
Вече два пъти, след като сложа продуктите в кошницата и не ги платя веднага, на следващият ден ми се появява в промопокета индивидуален код за 10% на всичко, ако си довърша поръчката в рамките на 5 дни.

Ако изкчакаш малко повече пращат и 20%, трябва да видя на кой ден го правят. Иначе безплатните продукти са само за щатите.

# 207
  • София
А на някой друг блокира ли му се картата от сайта? Нямам проблеми с други сайтове, но от Витакост ми се блокира и всеки път трябва да звъня на банката да отблокира картата и да вдигне защитата за да направя поръчка. На ОББ съм, защитата явно на банката не го приема и много се дразня, защото всеки път като искам да поръчам и трябва да се обясняваме по телефона. А сайта е коректен, не искам да кажа е не е.

# 208
А на някой друг блокира ли му се картата от сайта? Нямам проблеми с други сайтове, но от Витакост ми се блокира и всеки път трябва да звъня на банката да отблокира картата и да вдигне защитата за да направя поръчка. На ОББ съм, защитата явно на банката не го приема и много се дразня, защото всеки път като искам да поръчам и трябва да се обясняваме по телефона. А сайта е коректен, не искам да кажа е не е.
Никога не съм имал проблем - мастеркарт. Предполагам проблема е в телевизора на банката.

# 209
  • София
Да, ясно че идва проблема от банката, но дали има вероятност да се коригира конкретно за този сайт? Но това не е въпроса за тук май, трябва да си говоря с банката Simple Smile Все пак се чудех дали някой друг няма също този проблем?

Общи условия

Активация на акаунт