САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да, така е, Сами, преди да й я дам ще я прочета аз. Че той Кинг-чо си е малко хахо перо на моменти, знам ли какви сексо-ве (извинявам се, ама си е така) е изтипосал вътре ...
Че то почти във всяка книга има нещо по-хард така  Joy

Та първо ще мине родителски контрол книжлето  Laughing
Но понеже винаги се е коментирало тук, че е като детска приказка и затова реших да попитам.

И да, прави сте че около 15-сетте някъде е може би оптималният момент. Аз тогава го почнах и нямам (мисля  newsm78) поражения психически  Blush

# 121
Сладкиши - честит ни празник  Mr. Green

# 122
  • София
Честит, честит!
Всички да сме живи и здрави  Hug

# 123
  • España
Честит празник!

Вивиан, моят син започна да чете Кинг когато беше около 12 годишен (сега е на 14).
Започна с Подпалвачката. Чел е Клетка, Очите на дракона, Томичукалата, Cейлъмс Лот, 11/22/63, а преди два дни завърши първата част на Сблъсък.
Планира следващата да е Сияние.
Вече е запален фен на Кинг, както се подразбира от списъка Grinning.

# 124
  • София
Честит празник и от мен!
И да внимавате да не ви подарят балонче днес  baloni Clown baloni !
 Mr. Green

# 125
И да внимавате да не ви подарят балонче днес  baloni Clown baloni !
 Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Хахаха, много подходящо!

# 126
  • София
Честит празник!

Вивиан, моят син започна да чете Кинг когато беше около 12 годишен (сега е на 14).
Започна с Подпалвачката. Чел е Клетка, Очите на дракона, Томичукалата, Cейлъмс Лот, 11/22/63, а преди два дни завърши първата част на Сблъсък.
Планира следващата да е Сияние.
Вече е запален фен на Кинг, както се подразбира от списъка Grinning.

#Crazy
Солиден списък, браво  Crazy
Благодаря на всички за отговорите  Hug

# 127
И моята дъщеря напира да чете Кинг и си е заплюла То. Няма да й се получи защото е на 10 и е все още рано да се гмурне директно в дълбоките води. Naughty Преди малко ми мрънкаше да й сваля филма, щом не й разрешавам да чете книгата. Wink
И аз се замислям че няма да е зле да започне с Подпалвачката.
bruja, хубаво списъче ,може да го ползваме.

# 128
  • София
Да, хубаво е.
Само може би Сейлъмс Лот ми се види по-хард  Grinning А Сияние си отива направо към 17 ...  Crazy
ама тогава вече кой ли ще ни пита  hahaha

# 129
  • Canada
Няма как да не се похваля, за два дни съм си купила 17 книги на Стивън Кинг. Имам забрана да купувам повече докато не ги прочета Grinning

# 130
  • София
Няма как да не се похваля, за два дни съм си купила 17 книги на Стивън Кинг. Имам забрана да купувам повече докато не ги прочета Grinning

Joy Joy Joy
Рекордьорка  Hug !

# 131
Абсолютна  smile3501 bouquet
Аз тамън прочетох "Играта на Джералд". Признавам си, че по-големите ужасии ги четох по диагонал, но пак успя да ми бръкне в мозъка. Сега съм си заплюла "Under the Dome", че след трейлъра много искам да гледам филма, но и не и преди да прочета книгата  Peace

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 21:07 от мαрия

# 132
  • София
Мече, фен си  newsm10

# 133
Аз уж щях да започвам Under the dome, но първо минах през Дългата разходка, после реших да си "почина" от Кинг и зачетох друга книга, а сега пък се нахвърлих на Ана Каренина, така че ще е след нея  Mr. Green Ще чета на английски, досега не съм чела нищо негово в оригинал.

# 134
  • София
О, Ана Каренина ми е една от любимите книги  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт