САМО за фенове на Стивън Кинг! - 9 част

• 35 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Писах и в другата тема, но да си кажа и тук - спешно си търся втора част на ТО.

след маратона по препрочитане, реших да си почина със сина - Джо Хил и започнах "Кутия с форма на сърце"- още не ме е грабнала, поне за сега.

# 136
О, Ана Каренина ми е една от любимите книги  Heart Eyes
И на мен!!!

Сами, имам 2 -ра част на "То" на "Плеяда" от 92г.
Ако ти трябва за прочит  Peace

# 137
О, Ана Каренина ми е една от любимите книги  Heart Eyes
И на мен!!!

Сами, имам 2 -ра част на "То" на "Плеяда" от 92г.
Ако ти трябва за прочит  Peace

Благодаря ти мила, Hug, но си я търся за мен си, липсва ми в колекцията, май вече само тя.Заедно с Долорес и Момичето, което обичаше Том Гордън.
Чела съм я втора част и исках да си продължа сега след първа част.

# 138
Любимата ми книга на Кинг е Дума Ки и искам да прочета нещо подобно..без много ужас и стрес,а по-скоро тайнственост и мистерия..

# 139
  • Canada
Любимата ми книга на Кинг е Дума Ки и искам да прочета нещо подобно..без много ужас и стрес,а по-скоро тайнственост и мистерия..

Мога да препоръчам ''Безсъние'', ''Торба с кости'', ''Буик 8", ''11/22/63''...

# 140

Аз препоръчвам 11/22/63 и Томичукалата

# 141
Здравейте, Кинг-фенчета.
От мнооого време ви чета, но така и не съм писала в темата. Но днес не можах да се стърпя. Видяхте ли това:

Плеяда ще преиздават Град Отчаяние - според сайта им - през юни Grinning Знам, че и много от вас я чакаха отдавна.

Тъй като започнах сериозно да събирам всичко на Кинг на бг едва преди няколко години (3-4 може би), сега се радвам на всяка преиздадена книжка като хлапе на панаир newsm44
А Град Отчаяние дори не съм я чела още...

# 142
Мамооооооооооооооо.  ukliam1 ukliam1 #Milti ukliam1 #Milti

# 143
Такааа, след като се успокоих, за да дам смислен отговор.  Mr. Green Някой знае ли дали това означава, че ще видим от Плеяда и "Отмъстителите"?

# 144
Оооо развълнувх се и аз, въпреки че има толкова много книги на Кинг които искам да си купя, че нз кога до коя ще стигна. Колекцийката ми е изключитено бедна все още, ама нека ми кате късно се сетих, че Кинг е велик...

# 145
  • София
И аз се развълнувах на щанда на Плеяда в НДК като ми казаха зимата да очаквам "Д-р Слийп".  smile3544
Прочетох "Малкият зелен бог на агонията". С доста смесени чувства съм  Rolling Eyes Има три страхотни разказа, три умерено добри и останалите 8 са си чисто и проста загуба на време и разхищение на хартия. Удивена съм как поне два от тях изобщо са публикувани. Продължавам с втория том на "Кървавите книги", който поне засега ми се струва по-добър и от първия.

# 146
  • София
 newsm20 newsm20 newsm20

Доживяхме, момичета, доживяхме!!!
Все пак не остаряхме чак толкова, преди да видим подобна новина!

Хиххи, кеф ми е, че Бард и Плеяда се надпреварват кой ще преиздаде повече Кинг заглавия  Heart Eyes

Предполагам, че следващата ще е Отмъстителите - да  Party

А и зимата - Д-р Слийп  newsm68

Юхууууу  Party

# 147
А преди Dr. Sleep, предполагам, че ще видим и Joyland - официално излиза на английски тези дни...
Според сайта на Плеяда (пак) - можем да я очакваме на български през септември  Simple Smile
Очертава се хубава Кинг-година  newsm53

# 148
Благодаря ви за предложенията . Явно 22 ноември се харесва на всички.. ще взема най-накрая и аз да я прочета.

# 149
Благодаря ви за предложенията . Явно 22 ноември се харесва на всички.. ще взема най-накрая и аз да я прочета.
Аз я прочетох след сериозни препоръчвания, до тогава все си мислех, че Кинг пише само ужасии. Ела да ме видиш сега, след тази книга се заех да прочета цялото му творчество  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт