СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Единственото, което не разбрах в написаното от нея, е  това x>b , x<b. Rolling Eyes
Е, как ще го разбереш.....то някаква глупост , дето и тя не знае от къде я е взела ... Embarassed
Благодаря и на двете ви с ganis!  bouquet

# 571
И аз бих искала да видя решение, и моят получи отговора някак, но аз очаквах да видя уравнение.  newsm78

Vc=4Vв
А се движи с пост.скорост
За времето, за което С изминава 18 км, В изминава 4.5 км
 => 4Vв=Vс
4.5 км. са изминати от В за х часа
=> 13.5 км за 3х
Тук има нещо, което не мога да разчета  Joy за 12 х => 12.4,5 = 54

# 572
  • Пловдив
Здравейте, ако е възможно, изпратете ми име и парола на пощата, благодаря предварително.   bouquet

# 573

22 е учебен ден. При нас тогава само ще решават задачи по математика. Ние си ходим на училище и няма да го спирам. 
при на с няма да го направят това: на всички 7 -ми класове е една учителка и надали другите ще се жертват да решават с тях задачи цял ден!
Мисля, че на 22-ри от курса ще имат уроци!

Аз лудвам, врееме няма, ще го карам да пререши само вторите модули на сборницте тези дни и това е!

# 574
  • София
нещо чува ли се при вас за бележките за изпитите?

# 575
  • Варна

Вчера говорих с класната му.Още не са ги получили от РИО.

# 576
съгласно заповедта до 17-ти трябва да определят залите, после да напишат бележките т. е до края на седмицата трябва да ги имаме

# 577

Вчера говорих с класната му.Още не са ги получили от РИО.
В събота щели да ги дават при нас.  Да не вземем да пропуснем съботата Peace

# 578
  • Варна
Събота е 18ти,а до 17ти трябва да ги дадат.Ей,страшна работа! Rolling Eyes

# 579
Възможно е да ги дадат и на самия изпит,за да не ги загубят или забравят децата.За това ги викат и по-раничко в деня на НВО.

# 580
  • София и там където не се пуши

Поначало трябва да ги дадат до 17-ти май.

# 581
  • my own world....
На децата трябва да ги дадат до 20ти май  Peace

# 582
  • Варна
В петък щели да ги дават бележките при нас. Който не е на училище ще трябва да отиде само за това Peace

# 583
Днес получих мейл от класната, при нас ще ги дават на 20 май. Явно, за да не пропуснем учебния ден.

# 584
  • София
И аз съм майка на седмокласник. Вече ще се побъркам #Cussing out Утре имат класно по математика, а трябва по изобразително изкуство да занесат две рисунки. За петък пък има да прави презентация по биология! А междувременно кога ще си преговаря и за матурите...На всичко отгоре вчера са им раздали класните по БЕЛ - от седмите класове нямало нито една шестица! Само петици и четворки! Къде сме тръгнали да кандидатстваме вече се чудя  Shocked Моят се шашка все повече. Снощи в 22 часа искаше да правим пробен по БЕЛ. Отговорих му да влиза в банята и после да си ляга. Писна ми! Каквото става - да става....

Общи условия

Активация на акаунт