СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 479
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Аз пък си отдъхнах. В събота е празник на града и няма да се учи. В петък е празник на училището и няма да се учи. В четвъртък изпращат абитуриентите и часовете са намалени. На 22 май - спортен полуден. Изобщо в нашето училище седмокласниците са на особена почит тези дни.  newsm19
Здравейте момичета! За съжаление в нашето училище не е така...Ще учат и в петък, и в събота, и на 20-ти, и на 22. Не ги изтрайвам вече  #Cussing out, ще ми побъркат детето. Днес сутрин тръгна почти разплакана - вчера цял ден учи, защото днес имат контролни по Английски и по Физика и изпитване по История. В понеделник беше класната по Мат, вчера беше по БЕЛ. Айде за тях не се е готвила специално, но напрежението й идва в повече. Ще я спирам от петък от у-ще, но ще трябва да ходим за служ.бележка...Естествено ще им ги дават чак на 20-ти/да не ги загубят/.
Пожелавам успех и добро представяне на всички дечица!!!

# 586
  • София и там където не се пуши
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/944275_49939112063 … 8_688057432_n.jpg

Заведете ги децата на празник в събота в Южния парк

# 587
Нашите бележки ще ги дават в деня на изпита. Даже им събират бележниците и личните карти- да няма после забравили.
Ние утре сме с класно по мат.По български мина. Изложили сме се. Усещам, че е започнала да се шашка. Тормозят се децата. Като гледа покрай нея роднини как влизат висше, вика по- добре там да кандидатствам, то по- лесно се влиза. Сбъркана работа.

# 588
Нали в София не се подават никакви заявления за нво по бел и математика?

# 589
Да ,заявленията са за класирането не за явяване на изпита.Това е вярно ,но без изпитите за способности.

# 590
какво значи за класирането? След като са обявени резултатите от тестовете - подаване на документи за участие в приема - това ли е? 17-21.06?

# 591
  • София
Ние утре сме с класно по мат.По български мина. Изложили сме се. Усещам, че е започнала да се шашка.

Класното по БЕЛ трябва да е било трудничко, в нашия клас няма нито една шестица. Ина има 4,96 и е с най-висок резултат...при това Лазарова била подбрала "по-лесни" въпроси newsm78

Не се шашкайте, ще се справят децата Hug Само трябва да са спокойни и уверени. Това ни е сега задачата, каквото учили - учили. В последните напрегнати дни нищо повече няма да им влезе в главите.
Моята политика е - да си ходи на училище до последно, на тренировки, на английски, за да няма усещането, че нещо супер извънредно се случва. Просто едно изпитание от поредицата, която я чака през целия й живот. С тази разлика, че за това се подготвя Wink    

# 592
какво значи за класирането? След като са обявени резултатите от тестовете - подаване на документи за участие в приема - това ли е? 17-21.06?

Да

# 593
Sause baus, благодаря много! В списъка на РИО е смесена информацията за НВО с тази за изпитите за специалните училища и аз се паникьосах да не сме пропуснали някакъв срок.

# 594
  • София
Prokibar, браво на твоята Ина! Погледнах теста, който им е дала по БЕЛ - наистина си е труден! Въпреки че Боби има и грешки, за които много му се ядосвам! Знае ги нещата и явно е бил много притеснен, за да не определи едно сложно смесено изречение. Но, както писах вече, и в другия 7-ми клас няма шестица. Само да са ни здрави децата и да не се притесняват толкова!
Знам, че на сайта на РИО- София-град трябва да са дадени училищата-гнезда. Ама аз не ги виждам нещо  newsm78 Може ли да ми дадете линк или да ми кажете къде да гледам?

# 595
  • София
пак ще кажа - не бързайте! Всичко ще излезе - и кодове, и списъци на гнездата, и всичко! Чакайте да я докараме дотам, че да ни трябват гнездата!

# 596
  • София и там където не се пуши

Знам, че на сайта на РИО- София-град трябва да са дадени училищата-гнезда. Ама аз не ги виждам нещо  newsm78 Може ли да ми дадете линк или да ми кажете къде да гледам?

Няма ги още

# 597
Да потвърдя и аз за успокоение все пак-още не са публикувани училищата-гнезда.Най-вероятно в края на май ще ги укажат.

# 598
  • София
Привет, дами. Сайтът на НПМГ не зарежда. Искам да попитам известни ли са датите за изпитите им. Интересуват ме математиката и географията.

# 599
  • I want it all and I want it now.
Привет, дами. Сайтът на НПМГ не зарежда. Искам да попитам известни ли са датите за изпитите им. Интересуват ме математиката и географията.

Математиката е на 02.06.2013г

Общи условия

Активация на акаунт