СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 544
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, къде беше описана точно поредността кога излизат резултатите от изпитите, кога се подава заявлението, кога е първото класиране, кога второто....

# 466
  • София
Момичета, къде беше описана точно поредността кога излизат резултатите от изпитите, кога се подава заявлението, кога е първото класиране, кога второто....

http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/top_men … las_2012-2013.pdf

# 467
  • София
Благодаря!

# 468
Някой ходил ли е днес на пробен междучасие? Госпожицата каза, че били 7 деца, но 2 от СМГ си тръгнали, защото имали същия тест на контролно. Продиктува ми геометричната от втори модул, но нещо не съм настроена за решаване в момента.
Скрит текст:
Недоспиване от колики.

# 469
В Изпитай.ме днес и утре има онлайн пробни изпити от 9 до 21ч.
Моя опатка БЕЛа за 25 минутки. Crazy Този път,за разлика от предния им пробен имаше полета за писане на доста въпроси,вкл. и редактиране на текст.Само теза нямаше по разбираеми причини. Simple Smile
Еые,е нали пишеше за 17-ти и 18-ти Close защо са променили датите #Cussing out

# 470
Моя опатка БЕЛа за 25 минутки. Crazy Този път,за разлика от предния им пробен имаше полета за писане на доста въпроси,вкл. и редактиране на текст.Само теза нямаше по разбираеми причини. Simple Smile

Моят е с втори резултат от теста. Системата му е отчела за грешки липсата на кавички, целия редактиран текст не е приет...Реална грешка има само една...

Изобщо не съм доволна, нищо не сте изпуснали.

# 471
Точно за БЕЛ-а ме е яд, защото там ни е по-слабото място Wink но дано има и на 17-ти и 18-ти както пише Crossing Arms
Браво за вашия резултат!
Утре ще пробваме математиката Simple Smile

# 472
Има ли вече раздадени заявления в училищата на вашите деца, защото на моята дъщеря още не са й дали, а както чета срокът за подаване на заявления е 14.05. Трябва ли да се плаща някаква такса за матурите?

# 473
Има ли вече раздадени заявления в училищата на вашите деца, защото на моята дъщеря още не са й дали, а както чета срокът за подаване на заявления е 14.05. Трябва ли да се плаща някаква такса за матурите?
Отвори сайта на МОМН и прочети внимателно Peace

# 474

Моят е с втори резултат от теста. Системата му е отчела за грешки липсата на кавички, целия редактиран текст не е приет...Реална грешка има само една...

Изобщо не съм доволна, нищо не сте изпуснали.

И при нас така, както и още няколко въпроса, за един от тях имам обяснение, той е написал възвратно лично местоимение, пък верният отговор е само възвратно лично, без местоимение, простено му е на компютъра, дето проверява  Wink, но това ме разби, досущ еднакво е, сигурно разликата във вида кавички е проблем:

А)   "Една българка" - Грешен отговор - 0 Точки
Б)   "Немили-недраги"- Грешен отговор - 0 Точки
В)   "По жицата" - Грешен отговор - 0 Точки
Г)   "Бай Ганьо у Иречека" - Грешен отговор - 0 Точки

Верен отговор:
А) „Една българка” - 1 Точки
Б) „Немили-недраги” - 1 Точки
В) „По жицата” - 1 Точки
Г) „Бай Ганьо у Иречека” - 1 Точки

Но пък не знаеше кой от авторите е умрял в чужбина, та все пак ни беше полезен тестът.  Laughing

ПП. Хареса ми това, че след отговорите на всеки въпрос има малко теория, за преговор.

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 23:27 от нова

# 475
Ееее, те пък прекаляват!Да вземат да си настроят компютъра да е по-грамотен Mr. Green, бива ли така Crossing Arms

# 476
  • Майничка
Ganis, мога ли да попитам отговорът на 10 зад. от ОС, които пусна на 23.04. 0 ли е? (сетила се Мара Embarassed, ама сега стигнахме до тях).

# 477
  • София
Ganis, мога ли да попитам отговорът на 10 зад. от ОС, които пусна на 23.04. 0 ли е? (сетила се Мара Embarassed, ама сега стигнахме до тях).
Точно така, 0 е Simple Smile

# 478
  • София
Обаче си признавам, че задачата на Палето ме застреля  Embarassed Много хард  Laughing Златилов вярно се олял.

# 479
  • Варна
Обаче си признавам, че задачата на Палето ме застреля  Embarassed Много хард  Laughing Златилов вярно се олял.

Ganis, колко е тоговора?

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 08:32 от ina_19761

Общи условия

Активация на акаунт