Отговори
# 465
LemOn, честитооо   bouquet И за двете хубави новини  Hug

# 466
Ауууу Лемон честит годеж txtloves
Много хубави новини около теб Simple Smile
Аз няма какво да споделя, освен че вчера се разбрахме с личната лекарка Simple Smile.
Не повярвах колко бързо се съгласи и ми каза, като дойде времето да разчитам, че ще ми даде направлението   Sunglasses
Ох с главобол съм  Sad пия вода ама май не помага...
Tanishte - успех утре на срещата , ще мине и ще замине Wink Знам как се чувстваш  Hug Трепети са ама минават Wink
Таня , малина - честити да са ви  сините гащи Simple Smile
Амели - много хубаво става   bouquet
Казваш, че е една стая, ама  колко труд, време и средства се хвърлят, докато се стигне до вашия резултат  ooooh!, нооо ще става по - хубаво. Сега приятната част - обзавеждането.

# 467
  • София
Здравейте!

Лемон, честит годеж и лека бременност на сестра ти!  Чудесни новини!  Сигурно е много хубаво да имаш сестра и да сте бременни едновременно Heart Eyes В другата отчетна имаме 2 близначки, които вече за втори път ще бременеят по едно и също време Crazy

Пуканка, само дето се беше настроила и го мислеше толкова време...  Радвам е, че е минало лесно.

Честито момченце на Малина Heart Eyes  А Петя я чакаме вече с новини за момиченце Wink

Веселото, много хубава придобивка, с удоволствие да си я ползвате.  Ти май водиш по покупки за бебето засега Wink

Амели, и на теб честито за стената.  Не си падам по червени стени, но тази ми допада Peace

Аз исках да кажа нещо за Марков - прегледите при него са така ценени, не заради техниката, която вече не е рядкост и я има в много кабинети, а заради него като специалист и диагностик.  И това не се определя от нещата, които разказва по време на прегледа, а от това което знае, вижда и така да се каже тълкува.  Това, което разказва, е за удоволствие на родителите.  По-важното е да види, ако има нещо притеснително и да се вземат мерки навреме.  А се смята, че е изключително добър именно в това.  В този смисъл - Амели, радвай се, че не е намерил и не ти е казал нещо по-различно, това значи просто, че бебето е добре Wink

Хайде толкова засега. 
сохо, не разбрах защо не можеш да дойдеш довечера, но се надявам на следващата среща вече да се видим Hug

# 468
  • Пловдив
Пак съм аз. LemOn, честито за хубавата новина!
Pukanka_, само дето се притесняваше.  Hug
 tania_tsvetanova, malina07, честити сини гащи.
Ходих на консултация. Всичко му е наред на бебока. Върви с една седмица напред . Викам, бе може ли да се види вече пола. Тя вика-не, рано е. Викам ок и таман да питам разни други работи и докторката пита - ти момче ли имаше? Викам- 2 имам таман. Тя вика- ми чудно,ама още едно си имаш. Толкова категорично го рече, че не знам. Тя обаче беше също толкова категорична, че малкият е женско. До ФМ по-другата седмица имам надежди за мома. ММ е направо съсипан. Joy
Аз се забавлявам. Клара скоро не се е включвала да я питам дали не иска да си ги сменим евентуално... hahaha hahaha hahaha

# 469
  • До морето :)
Петя, то до раждането не се знае. Аз, макар че двама доктори ми казаха мома, още не мога да повярвам, докато не видя. Пък и пъпната връв е между крачетата, та не вярвам.  hahaha

Имаше една мама с две момиченца, а сега беше бременна с близнаци. Някой знае ли нещо за нея?

# 470
здравейте  bouquet
Лимонче, страхотни новини!!!!!!Честито и за двете  bouquet  bouquet  bouquet
tania_tsvetanova, malina07,, честити сини гащи!
Аз няма с какво да се похваля. Почнах една книга на Пратчет и мн ми харесва.
Продължавам да си блъскам главата за количките. Сега най много ми харесва бук плюс на пег перего, ама е доста извън бюджета ни. Милото нали е в Германия та се чудя дали там няма да има нещо подобно но за по малко пари...

# 471
  • София
Петя, ще ме умориш  Mr. Green

Sleeping Beauty , още си мъкна хремичката, не е много удачно в случая

LemOn, честито!

# 472
  • София

Е, ние няма да се целуваме, все пак е първа среща Mr. Green

# 473

Е, ние няма да се целуваме, все пак е първа среща Mr. Green

hahaha Joy

# 474
  • София
 Joy  днес сте просто уникални всички  Mr. Green

# 475
Лемон,честито!Желая ви много любов и разбирателство!
аз днес съм на род.среща,за края на градината.Искаме да вземем по един голям букет на госпожите и да направим едно малко парти за децата.Но уви,повечето от родителите не са съгласни.Излишно било ,а като чуха и за пари да не ви говоря какви муцуни.Е какво и ние не ги копаем,бебе ,ученик и разходи,но все пак  Rolling Eyes А и си имаме събрани в касата на групата,абе не мога да ги разбера,ама то си се и очакваше.Те същите мрънковици 4 години все не дават за нещо ,че сега ли.
а и аз бременеех със сестра ми.После и децата заедно разхождахме,нали имат само 36 дни.Абе готино си е.

# 476
  • София
Еее, Сонка, как може!? Все пак това са хората, които се грижат за децата по цял ден. Едно цвете ли не заслужават, да не говорим, че партито е за собствените деца.

# 477
-Petia-, напоследък се зазяпвам по сериали... Та, да си гледала Малкълм  Joy Шегувам се, разбира се, сигурна съм, че ще е страхотно с толкова мъже и дано са по-кротки от колкото тези в сериала.

LemOn, честито за страхотните новини! Много се радвам за вас със сестра ти! Моята се дърпа и не стига, че трябваше да й купуваме дреха затова, че я прежених, ами сега и заради бебо ще трябва  Laughing

sonka, всемете вие поне едно малко букетче. Не разбирам хората, които мислят, че е излишно - цветето винаги радва, а малко усмивка не е излишна никому!

Нашият тати за сега усеща само моите ритници (за да не остане капо, не заради друго). Малката от два дена се е развилняла и ми подскача пупата, но е все в такова време, че таткото или го няма или спи. А сетих се и друго... не знам дали не го прочетох тук, но много ми хареса и откакто разбрахме, че ще е мома, само се шегувам с таткото, та: "На един мъж, като му се роди син и става баща, като му се роди дъщеря и става татенце"  hahaha

# 478
Нашият тати пък искаше да са еднополови. Сега е изпаднал в криза, че ще трябва да си сменяме апартамента, защото нямало стая за всяко от децата  ooooh!

Викам хората с разнополови деца все в отделни стаи са ги гледали  Mr. Green Аз колко познавам на моя възраст дето чак като ги приеха по университетите си бяха заедно. Да не говорим че в първите поне 10тина годинки си е добре да са си заедно.

# 479
-Petia-   и на мен ми бяха казали момче и то 2 пъти един и същи лекар, а после на ФМ ми казаха 100% момиче.  Така че нищо не се знае.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт