Любители на Котки Тема 73

• 34 688
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В повечето случаи мъж ми им е портиер - по цяла нощ - отвори ми да вляза, а сега затвори. След малко пак: отвори да изляза, след още малко - отвори да вляза ... лудница

Ох колко ми е познато това! Цяла есен, зима, пролет, вратата на терасата е затворена, но не, трябва да се излезе навън. Ох, студено ми е, пусни ме вътре. Благодаря. Ама навън е толкова интересно, я пак за малко. Бррррр, искам вътре СЕГА! ooooh!

# 556
Ехо, как сте, момичета?
Аз сега се прибирам от работа и веднага проверих котьовците, но за съжаление май ще загубим още едно. Sad

# 557
О, Джуличка, съжалявам... Така се зарадвах, като прочетох че цокат вече... А дали майката има кърма изобщо?

# 558
Има кърма, но то не иска да яде, не търси дори, майка ми е опитвала да го слага да цока от майка му - не иска, изобщо не си отваря устата.
Опитвала е и да го храни с биберон, но пак не е искало - плюе и заспива.
Другите две са добре, цокат усилено, мяукат като играчки, щъкат насам- натам, а то спи и не реагира изобщо. Sad

# 559
Ох, душица малка... Жал ми е, Джуличка!

# 560
Питаш ли ме мен? Cry

# 561
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дано се оправи котенцето  Praynig

Момичета, Мопасанка има някаква секреция от едното оченце, всеки ден се образува един голям гурел. Знам, че е нормално да има малко, но в случая ми се струва, че е повече, отколкото трябва. Как да действам?

# 562
# 563
Oхх Джуличка - Дано всичко е наред , изхождат ли се нормално бебоците ? Може и това да е проблема , защото
си спомням ,че котката на баба като беше родила две бебенца починаха , защото въобще не се бяха изпишкали
или изакали  Cry

Айде да променя настроението имам рождеНден - На 12 съм вече  newsm44

Почерпка -

За котьовците -

# 564
  • SHOOT ME 10 $
gadamer, Първият ми съвет е да го заведеш на ветеринар,разбира се, или да му правиш промивки с борова вода. Приготвят я в лечебниците. Изпитах го това с кученцето си.

# 565
Еличка- Честит Рожден Ден!  Ама наистина ли си само на 12??? Моя син е на 10 и пише като бебе, а ти си светлинни години пред него  Laughing

# 566
Еличка, честито   bouquet   Ти ли си на 12?  Laughing  Майтапиш се сигурно.  Laughing

Джуличка, колко тъжно, да изпиташ и радостта, и мъката...  Sad

# 567
  • София и Морето от време на време
"Дребният" на Тина много прилича на наш Дундьо, даже изглеждат на една и съща възраст.  Heart Eyes

Мърчо края на юни, началото на юли прави 3г.

Еличка- Честит Рожден Ден!  Ама наистина ли си само на 12??? Моя син е на 10 и пише като бебе, а ти си светлинни години пред него  Laughing

И аз си помислих нещо сходно, само дето моя е на 12г 2м ... А е по-зле от малкия. Такава е лига, че чак се чудя какво толкова му харесват момичетата  newsm78 (щото пък го харесват)

Еличка, ЧРД и от мен! Да растеш все така умна и разумна. И все пак щастливо детство, защото си си дете още, макар и зряло за възрастта си.

# 568
  • In a surreal moment!
Еличка - Честит рожден ден! Бъди здрава и все така обичаща животните! Heart Eyes Hug

# 569
Еличка, ЧРД и от мен, да си жива и здрава!   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт