Поморие- лято 2013

• 65 113
  • 650
  •   1
Отговори
# 315
Не Росина, не Диана, а това на снимката на Славинков. Албатрос, по училичката отпред са наистина малко метри, аз като писах 120 имах предвид плажа пред Съни бей, демек пътя до там по улицата на снимката  Wink Някой пита за интерхотела и не получи отговор. Аз нямам впечетления за него, но съм почети сигурна, че имаше мнения назад в темата, прегледай.
Не съм разбрала правилно:-) Пардон;-)
За интерхотела не мога да се изкажа, изобщо нямам никакви впечатления за самите хотели, като обслужване, храна и условия, поради причината, че като поморийка не съм отсядала Simple Smile, но за друга информация съм налице Simple Smile

# 316
Здравейте момичета, имате ли представа дали има частна детска кухня в Поморие?

няма 4астна детска кухня, това е държавната можеш да видиш менюто
 http://pomorie.org/web/%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D0%BE/investors/

не намирам телефон 4е да може да ги питаш дали няма да ти дадат, другия вариант е на място ако идвате към Поморие мисля си че няма да ти откажат. И другия вариант е да помолиш някоя майка да ти купи купони за колкото дена ще бъдете.

# 317
Благодаря ти silvena83,
аз май като цяло се отказах от идеята, но все пак ако е много тегаво с храната ще търсим начин. Ще  им пусна запитване по mail, пък да видим. Че ако трябва и разни бележки да им нося ще се усложнят нещата  Hug Иначе, ще бъдем там 10 дни, надявам се да се оправим Simple Smile

# 318
 *Mishlence*  нова информация излезе за 4астна кухня - днес видях обява на витрината на детския магазин -  http://bambini.bg/  /явно са започнали да носят и за Поморие.

# 319
silvena, аз Поморие не виждам в списъка.Приморско да,но Поморие  - не. Да няма някаква грешка?

Mishlence,за държавната кухня ти трябва акт за раждане и бележка от ЛЛ ,че детето е здраво. Но мисля,че не взимат деца от други градове.По-скоро... само с връзки.Българска му работа...

# 320
ами обявата беше в детски магазин Тема тук в поморие направена на малък плакат и залепена на витрината. Имаше и обявени цени. Не съм звъняла, не съм и питала защото не ми трябва ... моя малкия отдавна е приключил с кухнята.

но при положение че снабдяват Ахелой, Равда и Несебър и минават покрай Поморие .....

И все пак ако на някои му трябва може да звънне и да пита ...

# 321
silvena83, още веднъж благодаря!
Веднага си записвам номера и ако видя зор ще звъня  Hug

# 322
silvena, аз Поморие не виждам в списъка.Приморско да,но Поморие  - не. Да няма някаква грешка?

Mishlence,за държавната кухня ти трябва акт за раждане и бележка от ЛЛ ,че детето е здраво. Но мисля,че не взимат деца от други градове.По-скоро... само с връзки.Българска му работа...

Подкрепям за детската кухня в яслите. За моя юнак, като родено в Поморие бебе, живеещо в София, взимането на храна стана "с връзки". Майка ми познава една от госпожите в яслата, към която е кухнята. Това беше все пак преди няколко години, възможно е нещата да са се променили.
Според мен нищо не коства да се попитат в кухнята леличките, дали е възможно и как.
Не са ни искали документи.

# 323
Тази година ми се иска да почиваме в Поморие, но сме с доста ограничен бюджет. С дете на 2 години сме + 1 баба, за която ни трябва отделна стая. Искам да е в старата част, близо до плажа, по възможност къща с двор. Да е чисто и приятно в стаите и не повече от40- 50 лв.

3 дни звъня от обяви и оставам с впечатление, че стаи на тази цена няма или вече са запазени  Sad

Ако някой е останал доволен от подобна квартира нека пише  Praynig

Някой беше питал назад дали се намират квартири на място, предполагам, че не всички си обявяват леглата в интернет, но никой не писа по въпроса.

# 324
На влизане в Поморие миналата седмица стояха хора с табели свободни стаи, но не е ясно къде ще попадне човек. Ми-ра с 2-годишно дете не е за обикаляне в търсене на стаи.
И аз звънях доста докато намеря място и направих компромис с датите. Повечето цени са 50-60лв. , но за студио или двойна стая, т.е. за едно помещение, но аз имам изискване за собствена баня и да е тип хотел.

# 325
Мира, много ме съмнява на тази цена да намерите, че и с толкова екстри. Хората с обявите в началото на града са мисля повечето с квартири в новия град. На спирката на общината има също често баби, които дават. Но не знам на каква цена. Може би ще трябва да се замислите да се откажете от нещо- я от градината, я да е близо до плажа, я да е в стария град. Успех!

# 326
Най-после открих желаната квартира чрез приятели. На Йордан Йовков, спалня и друга стая с 2 единични легла за по 10 лв. на човек с климатик и двор да си оставяме плажните принадлежности. Не съм виждала снимки, но те са останали доволни миналата година.

Кой плаж ще ни е най-удобен  newsm78

# 327
Здравейте,аз съм в Поморие вече 2 дни,много е хубаво,много приятно,спокойно и красиво,отседнали сме в стария град на 50м от плажа.Обиколихме центъра,крайбрежната улица,возихме се с кораба на кап.Кук.Много е весело за децата,препоръчвам го,който не издържа на клатушкането на кораба да не се качва,че като гледах на доста хора им стана малко лошо.
  Един въпрос към по-опитните-къде точно спират лодките с риба,защото имам голямо желание да си вземем прясна риба,тази по заведенията нещо не ми допада?

# 328
Забравих да кажа за квартирите,в началото на града им хора с табели за квартири,но и в стария град ,понеже обиколихме почти всяка уличка,през къща две им атабели за свободна квартира,апартаменти,стаи под наем.Като цяло не ми се струва претъпкано и пълно ,както се очаква за сезона.А това ,което най-много ме дразни е,че пред всеки ресторант и кръчма стоят по 2-3 и те пресрещат и те канят вътре,а аз покрай дадени заведения минавам по няколко пъти на ден и как не помнят кой канят,та в тази насока и завденията са нещо празни!

# 329
  • Sofia
Ми-ра би ли ми дала координати на лични за тази квартира. Вия кога пристигате?

Да дам и аз малко инфо, моя приятелка се върна преди няколко дни от Поморие, намерили са си квартира на място стая с 3 легла за 30 лв. с ТВ и климатик в стария град близо до общината.

Общи условия

Активация на акаунт