Поморие- лято 2013

• 65 128
  • 650
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря ви, момичета! Очаквайте включване.

# 346
Здравейте-току що се регистрирах-попадайки на форума в търсене на информация за Синьо лято в Поморие.Чета от 2 часа забелязах,че има потребители които са си направили резервация там,но не прочетох нито едно мнение-снимките актуални ли са,условията такива ли са каквито са дадени-доволни ли сте.Моля някой да даде малко повече информация-за първи път ще сме в Поморие и честно казано сега като се замислих, не мога да се ориентирам и дали сме в новата или в старата част newsm78.Благодаря предварително!

# 347
Между другото къщата в която ни предстои да отседнем е наул. Ангел Кънчев№34,така като гледам това е новата част,което леко ме разочарова-от това,което прочетох останах с впечатление,че старата част е по-добра за почивка.Греша ли?

# 348
  • В.Търново
Старата част е по-добре наистина,там са забавленията,парковете,луна парка,сладкарницата и т.н.,но пък е по-хубав плажа в новия град. Simple Smile

# 349
В крайна сметка отиваме там заради плажа Simple Smile ще отидем и в старата част да се разходим и да осигурим малко забавления на малката Simple Smile ако ни хареса-догодина пак в Поморие Simple Smile

# 350
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ГАБуринка,ходили сме и в Синьо лято,но преди 2 год.Ние ходихме пролетта,тогава нямаше други хора в хотелчето.На мен лично не ми допадна защото банята и тоалетна е обща на етажа,стаите бяха 3 или 4,ще те излъжа не помня.Сутринта станахме и нямаше топла вода,бабето беше изключила явно бойлера.Инаме стаята ни беше големичка,но това отношение към нас на мен не ми допадна.

# 351
Момичета, на педал съм. До последно нямахме нищо организирано и току-що намерих свободна стая (звънях на 20-тина места) и нямаше свободни стаи. Пътуваме утре вечер. Не съм ходила никога на Поморие. Може ли да ми помогнете с ориентация. Близо ли сме до плажа и завдения за хранене заради детето дали има?
Ето това ще ни е квартирата. http://pochivka.bg/o-12103-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B2%D0%B5%D0%BB

Квартирата ви е в новия град /кв. Свети Георги/, съвсем близо до плажа /южния/. Плажа е хубав, морето става постепенно  дълбоко и е подходящо за малки деца, особено първия плаж. Центъра е на 2-3 км. Заведения за хранене има достатъчно и в новия град. Хубава почивка.

Чакай,не я бъркай!!!Центъра не е на 2-3км.Петко Войвода е още в началото преди стария град и центъра е много близо.По-скоро новия град е на около 2км. и са близо до края на южния плаж.То се вижда и на картата.

С.

Не я бъркам. Познавам града доста добре и знам къде се намира улицата, не разчитам на картата.

# 352
Като чета започнах да се разочаровам от това Синьо лято...ако нещата стоят така струва ми се, че ще се местим-в крайна сметка капарото ни е само за една нощувка...Никъде не пише в сайта им,че банята и тоалетната са общи.....много лошо.... Cry

# 353
  • София
Вчера се обаждахме до Синьо лято, и специално попитахме за банята. Стаите са били три на етаж, апартамент, който си е със самостоятелен санитарен възел в стаята, и още две стаи, като за тези стаи има 2 бани, които са отвън, всяка от които си има отделен ключ. Нас това ни отказа от там. Предпочитам да имам достъп до банята от стаята.

# 354
  • В.Търново
В крайна сметка отиваме там заради плажа Simple Smile ще отидем и в старата част да се разходим и да осигурим малко забавления на малката Simple Smile ако ни хареса-догодина пак в Поморие Simple Smile
И ние 4 пъти сме отсядали в новия град,заради плажа. Simple Smile
na_ny,нали се коригирах в поста си и написах,че наистина е в новия град и съм разбрала,че е грешка на картата.

Може ли тогава да ми кажеш в новия град точно до автогарата има един комплекс,блок ли е,кооперация ли е,хотел ли е,какво е?Ако е хотел,кой е,защото последно като минахме от там 2011г. вече беше завършен и ми харесва,а и е на плажа.

# 355
  • Пазарджик
Здравейте,аз съм в Поморие вече 2 дни,много е хубаво,много приятно,спокойно и красиво,отседнали сме в стария град на 50м от плажа.Обиколихме центъра,крайбрежната улица,возихме се с кораба на кап.Кук.Много е весело за децата,препоръчвам го,който не издържа на клатушкането на кораба да не се качва,че като гледах на доста хора им стана малко лошо.
  Един въпрос към по-опитните-къде точно спират лодките с риба,защото имам голямо желание да си вземем прясна риба,тази по заведенията нещо не ми допада?
Къде сте отседнали?

# 356
Бяхме в дом Гошеви,всъщност имаше свободен апартамент за 3 нощувки и собственичката ни го даде с намаление заради малкото дни,иначе всичко е заето до края на август.На ул.Стара планина е.Оборудван с кухня,на 5 етаж с панорамна гледка към морето,а чайките сутрин ни събуждаха с песента си,беше страхотно и много съжалявам ,че не го открих по рано,но догодина ще резервирам там още април.Много ми хареса Поморие,всичко е уредено,алеи с дървета,паркчета,където и да отидеш вс еморето вижаш,сега сме на Влас,но тук всичко е само бетон и хотели,не ми харесва много.

# 357
  • Русе
И аз съм ангажирала Синьо лято за началото на август, така че тогава мога да дам отзиви.

# 358
И ние 4 пъти сме отсядали в новия град,заради плажа. Simple Smile
na_ny,нали се коригирах в поста си и написах,че наистина е в новия град и съм разбрала,че е грешка на картата.

Може ли тогава да ми кажеш в новия град точно до автогарата има един комплекс,блок ли е,кооперация ли е,хотел ли е,какво е?Ако е хотел,кой е,защото последно като минахме от там 2011г. вече беше завършен и ми харесва,а и е на плажа.

Съвсем близо да автогарата /то вече нея я няма/ са комплекс Хелиос http://www.helios-pomorie.com/article.php?language=bg&cat_id … 0&id=&pm= и хотел Феста Ризорт http://bookinbulgaria.bg/hotels/pomorie/hotel-festa-pomorie-rizort/
И двата комплекса са съвсем близо до плажа. В първия мисля че се отдават под наем апартаменти, втория е хотел.

# 359
mama1+2, ние ще сме там от 5 август,вие кога ще сте Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт