Поморие- лято 2013

• 65 124
  • 650
  •   1
Отговори
# 330
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Искам да ви споделя-никой да не ходи в Родос Хаус.Под всякаква критика е е хотела и храната е оскъдна.В близост до него съвсем случайно открихме едно местенце със заведение и дет. кът,където нощувката е 12 лв. на човек,а апартамент състоящ се от 2 стаи се дава за 60лв.Проблема е,че не издават касов бон ако на някой му трябва.Хората се занимават със друг бизнес и това е м/у другото.Добре,че бяха те да ни спасят от мизерията в Родос Хаус.Ако ви интересува нещо сконкретно питайте.на нас Поморие ни е любима дестинация.

# 331
Здравейте, дано въпросът ми не е много встрани от темата, но съм леко раздвоена къде да почивам  Shocked
Бях се насочила към Черноморец, но сега си мисля дали няма да е по-добре на Поморие. В отпуска съм от началото на септември и не ми се ще да е безлюдно. Искам да е спокойно, чисто и все пак да има хора по улиците. А и Поморие ми хареса от снимките.
Какво ще кажете, Поморие ли е по-подходящ? newsm78
Благодаря предварително Hug

# 332
Естествено,че Поморие  Joy искали питане. предполагам,че в септември няма да е гъчканица и ше е супер за почивка.

iv.elina кое е това местенце?

# 333
Забравих да кажа за квартирите,в началото на града им хора с табели за квартири,но и в стария град ,понеже обиколихме почти всяка уличка,през къща две им атабели за свободна квартира,апартаменти,стаи под наем.Като цяло не ми се струва претъпкано и пълно ,както се очаква за сезона.А това ,което най-много ме дразни е,че пред всеки ресторант и кръчма стоят по 2-3 и те пресрещат и те канят вътре,а аз покрай дадени заведения минавам по няколко пъти на ден и как не помнят кой канят,та в тази насока и завденията са нещо празни!
listopad, това е само за някои от заведенията по Крайбрежна.
На мене също ми е досадно, но ги отминавам с усмивка.

# 334
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ще пиша довечера,брошурката не е във мен.Има ли вариант тук да се качват снимки и как?Благодаря.

# 335
Здравейте,  момичета. Питам се дали някой може да ми даде координати на квартира ( двойка, тройка или студио) в близост до централния (с черния пясък) плаж в Стария град. Двама възрастни с 1-но дете на 2 год. сме. Последно бяхме в квартира на ул. Солна, но е заета. За края на юли и/или началото на август става въпрос. Весело и слънчево лято на всички:)

# 336
Момичета, на педал съм. До последно нямахме нищо организирано и току-що намерих свободна стая (звънях на 20-тина места) и нямаше свободни стаи. Пътуваме утре вечер. Не съм ходила никога на Поморие. Може ли да ми помогнете с ориентация. Близо ли сме до плажа и завдения за хранене заради детето дали има?
Ето това ще ни е квартирата. http://pochivka.bg/o-12103-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B2%D0%B5%D0%BB

# 337
  • В.Търново
Момичета, на педал съм. До последно нямахме нищо организирано и току-що намерих свободна стая (звънях на 20-тина места) и нямаше свободни стаи. Пътуваме утре вечер. Не съм ходила никога на Поморие. Може ли да ми помогнете с ориентация. Близо ли сме до плажа и завдения за хранене заради детето дали има?
Ето това ще ни е квартирата. http://pochivka.bg/o-12103-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B2%D0%B5%D0%BB

Тук сте близо до центъра,не и до плажа.Ще си повървите,Поморие не е голям град,но за малкото дете ще е проблем.Ако сте с бебешка количка е ОК! Simple Smile
Приятно изкарване! Simple Smile

# 338
Мерси, то на сайта странно го дава на едно място адреса, но като чукнеш на гугъла улицата излиза съвсем на друго място. В новия град и пише близо до плажа.  Shocked

# 339
  • В.Търново
Улица Петко Войвода я дава,че си е на същото място,както е посочено в сайта Почивка.Просто е по-близо до южния плаж,но пак малко ще повървите.Там е по-скоро място,където е по-малко населен плажа,защото не е в най-населеното място.Там не знам как стоят нещата със спасителите,дали са охранявани тези места.Най-хубав е плажа в новия град,но има 2-3км. до този плаж.

# 340

Квартирата ви е в новия град /кв. Свети Георги/, съвсем близо до плажа /южния/. Плажа е хубав, морето става постепенно  дълбоко и е подходящо за малки деца, особено първия плаж. Центъра е на 2-3 км. Заведения за хранене има достатъчно и в новия град. Хубава почивка.

# 341
Леле, тъкмо вече изпадах в сайт нот. na_ny, хвърли ми спасителната въдица)))) Благодаря Ви момичета, за бързите отговори, добре че сте вие!

# 342
  • В.Търново

Квартирата ви е в новия град /кв. Свети Георги/, съвсем близо до плажа /южния/. Плажа е хубав, морето става постепенно  дълбоко и е подходящо за малки деца, особено първия плаж. Центъра е на 2-3 км. Заведения за хранене има достатъчно и в новия град. Хубава почивка.

Чакай,не я бъркай!!!Центъра не е на 2-3км.Петко Войвода е още в началото преди стария град и центъра е много близо.По-скоро новия град е на около 2км. и са близо до края на южния плаж.То се вижда и на картата.

Сега като гледам в гугъл карти,Петко Войвода е на друго място,в новия квартал,ако е така наистина е точно в новия град.А в този сайт bgmaps.com  излиза,че е в началото на стария град.В сайта на Почивка също е показано,че е в началото на стария град.Преди да се резервира трябва да се проверява добре дали адреса отговаря на квартирата.Това става с разговор с хазяите.Ние 2011г. като бяхме последно в Поморие,харесвам си на картата от Булрест едно хотелче,звъня на жената да резервирам,питам за улицата и хоп...тя ми казва друг адрес.Питам защо така,а тя ми казва,че на картата на Почивка бил апартамент,където живеели, а не на реалната квартира.Случва се понякога да има леееекички измами,за да се привличат повече клиенти.

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 20:24 от rosinauzunova

# 343
Да, аз говорих с хазяйката, няколко пъти я питах близо ли е плажа, каза, че е много, много близко. Вдругиден ще знам със сигурност.

# 344
  • В.Търново
Ще разказваш!Приятна почивка! Hug

Общи условия

Активация на акаунт