Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 114
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 330
  • София
... за разлика от недокосналите грим мои съученички, които приличаха на пребити клоуни на бала.
hahaha

# 331
  • София
Мисля, че неписаният морален кодекс на форума изисква една форумка да не коментира в негативен аспект снимките на детето на друга форумка. Лицемерно-нелицемерно това е.
Така е. То и елементарното възпитание го изисква.

# 332
Мисля, че неписаният морален кодекс на форума изисква една форумка да не коментира в негативен аспект снимките на детето на друга форумка. Лицемерно-нелицемерно това е.

Така е, но Мишона не каза нещо, което да предизвика война. Беше реплика, изказана в нейния стил.
Аз пък не спирам да се учудвам на лекотата, с която хората постват снимки на децата си във форуми, че и в подписи ги слагат. Всеки си знае де, но на мене ми прилича на пълна лудост и знам много добре защо го казвам.
Иначе и аз съм гримирала дъщеря си и то доста тежко за балетни спектакли, Хелоуин, детски рождени дни и т.н. Голяма работа. За мене и приятелките ми помня, че беше незабравимо преживяване да се ровим в боичките на гримьорите в операта. Дъщеря ми си има парфюми, дезодоранти, лосиони и няколко десетки балсама за устни. Нищо застрашаващо не виждам в това.

За абитурентите - като видя снимки от моята абитурентска и ме напушва голям смях. Някои хора сигурно са ги изхвърлили.  Mr. Green На абитурентската на сина ми момичетата всичките бяха хубави, но роклите главно кич. Нормално за тази възраст, като че ли. Моят син за 20 минути напазарува в Денил и беше разбира се най-хубавият.  Laughing

# 333
  • София

Така е, но Мишона не каза нещо, което да предизвика война. Беше реплика, изказана в нейния стил.

Това със стила на мен не ми минава. Не е стил човек да е груб и не виждам повод да се налага на нестилните да привикваме към това.
За снимките на децата е дъвкано много пъти, разни съображения има, всеки сам преценява. Фейсбук е пълен със снимки на деца, то е все едно на практика там или тук. Лично аз за своето дете съм крайно против, но и по съвсем лични причини. Peace

# 334
Е тя не беше точно груба, каза нещо в стил "Защо казваш това, като детето на снимката ти е гримирано?". По-скоро пряка.  Laughing Както и да е, последвалият подскок беше доста пресилен, а и да се коментира нечий характер и възпитание, освен ако няма нещо фрапиращо ми се струва не по-възпитано. Като какви точно се изживяват коментиращите? Не знам, аз така го разбирам, хора всякакви.  Peace

# 335
  • София

Затова е по-добре човек да си спестява публикуването на снимки, за да си спести и квалификациите на детето. Както се казва, покритото мляко котката не го лочи.  Peace

# 336
  • София
Е тя не беше точно груба, каза нещо в стил "Защо казваш това, като детето на снимката ти е гримирано?". По-скоро пряка.  Laughing Както и да е, последвалият подскок беше доста пресилен, а и да се коментира нечий характер и възпитание, освен ако няма нещо фрапиращо ми се струва не по-възпитано. Като какви точно се изживяват коментиращите? Не знам, аз така го разбирам, хора всякакви.  Peace
Аз не арбитрирам спора, просто коментирах поста на Жаве, невъзпитано е да се каже нещо лошо за външния вид на чуждо дете. И да се коментира това си е в реда на нещата, възпитанието не означава да си мълчиш тактично каквото и да става. Но всеки с разбиранията си.

# 337
От къде тръгнахте, къде стигнахте ooooh! ! А уж темата беше за абЮтЮрентите.
Ама така е то тука  - питаш за дамски превръзки, а най накрая се оказваш с джип! Whistling

Скрит текст:
Собственик на верига магазини решил да направи посещение на един магазин за да види как се справят продавачите. Влязъл той в един от неговите магазини отишъл до един ловно-рибарски щанд и чул следния разговор между клиент и продавач:
- Ще ви предложа ето тези кукички, шаранджийски орловки, с тях рибата не може да избяга.
- Ами добре ще взема една кутийка. - съгласил се клиента.
- Обаче само с куки нищо няма да хванеш, на теб ти трябва влакно, ще ти предложа едно италианско, с него 50 килограмов сом можеш да извадиш.
- Ами добре ще взема една ролка. - съгласил се клиента.
- Обаче без пръчка си за никъде, тука имаме една спинингова въдица със все макара невероятна, с нея бе спечелен последния шампионат по риболов.
- Ами добре ще я взема. - съгласил се пак клиента.
- Но на теб ти трябва рибарска чанта, къде ще си слагаш принадлежностите.
- Ами добре ще взема една рибарска чанта.
- Обаче ти сигурно искаш да ловиш големи риби, затова без лодка си за никъде, от брега само дребосък ще хванеш.
- Тогава ще взема и една лодка.
- Ако ти се наложи да отидеш до някой високопланински язовир как ще стигнеш до там бе, ми ти без високопроходим джип 4×4 въобще по добре да не ставаш рибар бе.
- Добре ще взема и един джип, щом трябва.
Тогава собственикът умилен от тази проява на своя продавач, отишъл при него и започнал да му говори:
- Браво бе момче ти си най-добрия ми продавач, който съм виждал някога, ще ти увелича заплатата двойно, как успяда го убедиш да си купи цяло рибарско оборудване, лодка и джип, та човека беше дошъл само за една кукичка?
- А,а,а за кукичка, той питаше за щанда със дамски превръзки да купи на жена си и аз му викам така и така няма да правиш секс поне върви за риба.

# 338
Тумбаааа  Joy Joy Joy

# 339
  • на брега на морето
Апропо, с кючеците как сте? Да не вземете да изостанете...дръжте здраво,ей! Mr. Green

Чеки,това е оскърбителното; мАни боичките и коментарите за възпитанието.

# 340
Апропо, с кючеците как сте? Да не вземете да изостанете...дръжте здраво,ей! Mr. Green

Чеки,това е оскърбителното; мАни боичките и коментарите за възпитанието.

Откъде го взе този котак, бе, Котьо?  hahaha hahaha Joy

# 341
  • на брега на морето

http://smayliki.ru/smilies-47.html?start=600
Ако питаш за аватара - от Фейса е.

# 342

http://smayliki.ru/smilies-47.html?start=600
Ако питаш за аватара - от Фейса е.
Хахаха! Страхотни са и двете!  Grinning

Сори за спама.  Hug 

# 343

вестник"Стършел"..Е,"Стършел"отдавна няма,[smilie=smile3532.gif]

Как няма вестник Стършел, бре, вестника си върви, може да се чете и онлайн. Ни мъ плашИ...

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 10:11 от Iris04

# 344
Какво се случи отново? Мишона си пропусна розовите хапчета ли?

Общи условия

Активация на акаунт