Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 915
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • Калифорния, САЩ
    Калалили, и аз на твое място бих се притеснявала, но погледнато не през майчините очи, мисля, че е по-различно. След това голямо пътешествие, след толкова много преживявания и емоции, различни храни, климат, хора и всичко останало като че ли е нормално Лекси да е омърлушен, уморен и по-различен. А и имай впредвид часовата разлика, за този детски организъм това е огромен шок. Дай му няколко дни, не се притеснявай, ще видиш, че всичко лека полека ще си дойде на място, имай търпение. И се пази повечко, сега имаш нужда и ти от малко почивка; радвам се за чудесните резултати от прегледа.  Hug Hug Hug
   Люци, мисля, че Амбишъс са си в Бг, тя нали наскоро се оплака от кошмарното им пътуване. Затова не пише, надявам се, ча са добре. Нацелувай Кайл и Мончето, този твой синковец има кило, че и повече да догони Иван, що така?  Laughing Hug Laughing
  Брюксел, ти не ме чети дословно, карай по-така. Аз така си говоря и пиша, знам, че някои от вас сте мноооого заети и  искрено ви се възхищавам как въпреки това успявате не само да четете, но и да пишете. Честита ви баба, честит ви португалец, честит ти хигиенист  Heart Eyes. Искам снимки на любовта, плийз!!! Пази се и почивай, приятелко, твоите мъже имат нужда от здрава мама и любима!
   Лили, дано сладурковците проядат, ужас е с неискащо да яде дете, а пък какво ли е с две  ooooh!.
    Варна, дано пробият тези зъбки по-скоро и дано постоянното точене (както ти казваш) мине бързо ( при нас няма такъв шанс да е скоро  Whistling). Весело и спокойно пребиваване и да си се насладите на почивката. Ще чакаме снимките.
  Меги, весело изкарване по морето, дано там бубка проходи и не я тормозят зъбките.
  Григ не се е разписвала от отдавна, ако четеш, драсни някой ред да кажеш как са Пешко и каките.  Hug
   Лумиа, как сте вие, оправихте ли се, свеки да не е пристигнала пак да те тормози?
   Дани, ЙоанчеHug Hug Hug Hug Hug
  Ася, как е Бг-то, а, майна?  Wink
      Това е за днес, дами, утре или вдругиден - пак. Целувки!!!   Hug Hug Hug

# 121
  • София
Дани- ние ще бъдем в София след 22-ри юли за няколко дни и ще се радвам да се видим, ако имате възможност. Наслаждавайте се на последните си дни. Жива и здрава да е майка ти (моята любима леля и тя е родена на същата дата). Лек път!
Меги, ще се радвам!   Hug

Извинете ме, но този път съм чела по диагонал!
Болничките-да оздравяват!   Praynig

Не съм дала отчет от ДК:
Последна ваксина-поставена, без реакции
Тегло-10,400кг и забележителни 86см височина! Shocked

Чакам фирма да вземе багажа и оставам за няколко дни без компютър. Sad
Пътуваме на 25-и и ще се разпиша след първите срещи с родата!

Целувки на всички сладурчета и до скоро!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
ей, Дани, дано всичко мине леко и по план! Ще чакаме първия отчет от Бг Simple Smile

# 123
  • В друго измерение
Люци -  Hug мерси, че ме мислиш. В Бг съм аз. В Калгари не е толкова лошо, колкото го описват по новините, но да, има наводнения, даунтаун е затворен и кварталите около него са евакуирани. Получих мейл, че прискула на Савана отваря врати, може би се нормализират нещата.

Калалили - на нас винаги ни е отнемало около седмица да се нагласим към часовата разлика в Северна Америка, така че може детето просто да е уморено.

Зелче -  Hug Да се оправяте, мила моя!

Нашият младеж по време на пътуването много акаше, дупето беше толкова зачервено, че като го миехме скимтеше, така със Савана ми е ставало само като изкарва зъби. После отмина, след няколко дни пак...чакам аз да избият едни долни зъби, няма ги. Миналата вечер като му мих зъбите, напипвам нещо отгоре, а то предкътници избили, и то 2! Явно при него няма да са по учебник Simple Smile

Брюксел - добре ви е дошла бабата и много да помага!  Hug

Дани - лек път и адаптация на Бг земя!

Ир - кога пътувате вие? Аз си носех всичко за децата за самолета, храна, плодове, сокчета, вода. На проверката бяха много разбрани, не са ми правили никакви проблеми.

Тити - тази беше старшата стюардеса, писах оплакване до КЛМ, получих само потвърждение, че е получено, отговор до 60 дни...

Hug на всички други мами и дечица!

# 124
  • USA
Оф бе хора баш си е гадния вирус. TiredИ ние с моя мъж се тръшнахме много здраво,а Лекси спи от вчера в 8 до сега е7.30 и още спи.Само през нощта пи доста вода и това е.Отваря очи за малко и пак отнася.Какво да го правя не знам Tired
Извинете ,че не пиша на всички,но и аз едва се държа.

# 125
Цитат
Люци -  Hug мерси, че ме мислиш. В Бг съм аз.
eee казвам ви по -заблудена и сдухана калинка няма от мен Embarassed...хем аз ти отговорихг на поста за кошмарното патуване,извини ме Амбишъс,ама като гледах за калгари,та веднага за теб се сетих,но пуста му памет ми изневери тоя път Joy
Калалили,остави го да спи,така организма се възстановява.Дано се оправите,по4ивайте,хаовайте само с ухи неща за сега. Hug Hug Hug
Дани,лек път,Йоанка страшна манекенка:) Heart Eyes

4ао за сега...отивам на работа Hug Hug Hug

# 126
  • Калифорния, САЩ
  Калалили, как сте днес вкъщи, по-добре ли сте?
  Ambitious, на 20-ти.

# 127
Здравейте момичета, мисля, че малката мишка се събуди, така че влизам само набързо да ви дам линк към снимките от професионалната фотосесия:

Също така да се похваля/оплача, че днес Вики яде храна в големи количества и откак е станала не е сукала. Дано да е нещо временно, че мисля ни е рано още да забравяме млякото.

# 128
  • USA
Ir Hug че ни мислиш.
Ние днес вече всички  сме добре,но беше голям стрес.Щастлива съм да видя Лекси да мърда да се смее и изобщо да си отвори очите.В такова състояние не искам да го виждам никога вече.За 24 часа си отвори очите за 20 мин.През останалото време съм му наливала вода и от тая пидия лайт дето педка ни каза да му давам с пипета до като спи през 10 мин.Аз се скъсах да повръщам и разтройство.ММ го нямаше (не знам как е карал и той след като и него го беше тръшнал вируса).На другия ден обаче имах ужасни болки в кръста и корема и звънях на гинка.Тя каза,че е от дехидратацията и разтягането на сухожилията и мускулите от повръщането и да се лекувам с тайленол и да лежа Rolling EyesХубавото е ,че днес и аз се свестих на пълно и нямам вече болки освен малко контракции,но съм ок.Пазете се много по тия летища ,че такова чудо аз не помня!
Миналото лято пак го лепнахме,но тогава го кърмих и мина за 1 ден,а сега Tired
Варна разкошна Вики Heart Eyes

# 129
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Ася, как е Бг-то, а, майна?  Wink

aaa вече се прибрахме и сме при свеки  Crazy no comment  Stop
в Бг си изкарахме супер, никой не се разболя. всичко точно. от 32С кацнахме на 12С  Rolling Eyes и сега Тим има някакви пъпки около устата и не минават, а се размножават, незнам дали не е херпес. като яде или пие вода и реве... Thinking

полетът мина зле за мен, имаше турболенция и незнам как не повърнах... през целия полет ми беше зле, а Тим искаше да е само в мен и все ме ръчкаше в стомаха. Twisted Evil

Калалили, радвам се, че вече сте здрави, подобни вируси са ужасни и отнемат и последните силици. не се чуди, че Лекси не е мърдал... важното е, че сега сте добре и бебчо също  Hug

не съм чела назад, че макар с баба и дядо, време нямам, защото бабата не иска да се занимава с Тим, а дядото посреща гости, че имаше РД... Simple Smile

# 130
Kalalily, радвам се, че вече сте добре и мерси за комплимента.

На мен ми е странно много приятно във Варна тази година. Тази вечер пак излязох на разходка из Морската Градина и в Летния Тетър имаше концерт, вратите бяха отворени, та влязохме да погледаме, на Вики много и допадна. И да се похваля, намерих и цаката на моето мишле, вече хапва стабилно, тази вечер не и стига пилешката супичка и мрънкаше за още Simple Smile

И да си призная един "грях". Както уж бях против проходилките взех, че я сложих в такава, една приятелка ми даде, защото без кръст останах, все иска да върви и все хваната по един особен начин, дето мен ме е страх да не и се измъкне ръката, та така. Вече е професионалист с проходилката, обикаля навсякъде Simple Smile дано скоро и самичка да проходи, че да правим прощъпулник докато сме в БГ.

И друга новина имам. За тези, които не знаят досега живеехме в графство Съри, близо до Лондон. А сега ще се местим в едно градче малко на запад от Манчестър. Искаме да се възползваме от по-ниските цени на имотите на север, че и всичко друго там е с поне 10% по-ниско. В момента общо взето сме в най-скъпия регион на Великобритания. За сравнение на север ще живеем в по-хубава и по-голяма къща, а наемът ще ни е наполовина на това, което плащаме в момента. Ако някой от вас ходи към Манчестър заповядайте. Общо взето ще сме в излишно голяма за нас къща Simple Smile

# 131
  • Калифорния, САЩ
  You do not have permission to view this album -
     Варна, не мога да отворя албума, ей това излиза  Sad. Честит ви нов дом, да му се наслаждавате и да го напълните с дечица!
   Калалили, радвам се, че вече сте добре, пазете се  Hug.
   Ася, бива ли така - от рая в ада  Rolling Eyes. Дано този път свеки е по-...., а тези пъпчици на Тим да минават. Аз като се сетя, че след 3 седмици се прибираме, ще живеем при нашите докато сме там, а свекърва ми живее на същата улица, и от сега виждам намръщени физиономии и стиснати устни. Решила съм, че този път няма да си го слагам, ще си гледам детенце и всички други ще са на заден план. С майка ми решихме да кръстим Ваньо на 27 юли, хем е събота, хем е маминият рожден ден. С ММ проблеми за това няма да има - той ми е дал карт бланш за това, кога, какво и как ще правим в Бг. Надявам се Иван да успее да се адаптира за 5-6 дни и да се получи хубаво семейно тържество. Много мислих кой да му е кръстник, но имам няколко приятелки, и ако избера някоя, а друга пренебрегна - може да има нацупени физиономии. Реших кръстница да му стане снаха ми, хем нямаме пряка родствена връзка, хем ми е близък човек и няма да я натоварвам по никакъв начин с организация, подаръци и др.
   Целувки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 132
Би трябвало сега да можеш Simple Smile

# 133
  • Калифорния, САЩ
  Варна, благодаря, прекрасна ви е малката синеока нимфичка!  Hug

# 134
Благодаря за комплимента Simple Smile вече всяка година ще правя снимки. Яд ме е, че миналата изтървах.

Общи условия

Активация на акаунт