Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 920
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
Ирка,Дани при зацапването пак беше за един ден и съм ОК.Бебето шава,старая се да не нося Лекси освен ако много се наложи и като го гушкам гледам да седна.Иначе и ние се "радваме"на есенно време Rolling Eyes До басейн така и не можем да стигнем,че е студено.
Дани бързо да минава настинката и да тръгвате да опознавате площадките!
Аз съм в търсене на седалка за кола за бебето,че тази която ползвах за Лекси вече не е в гаранция.Нямам намерение да купувам нова и се оглеждам за нещо качествено и да не похарча голяма цифра.

# 151
Аз не разбрах, какво като не е в гаранция столчето? Нали и другото което ще купиш, няма да е?

# 152
  • USA
Не ,че не е в гаранция,а няма срок на годност.Тук им слагат такива етикети  до кога са годни и ,че след това може да сдаде багажа,някой чарк или закопчалка.Това дето ползвах за Лекси също не беше ново.

# 153
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дани, бързо оздравяване на Йоана Hug

Калалили, тук също съветват да се купуват нови, че ползваните можели да не издържат при инцидент, ама при последния тест на детски столчета в Германия издържало само ползваното  Joy ако столчето е без инцидент, бих го ползвала Peace

ние се завърнахме вкъщи  Mr. Green свекърва ми е уникална. радвам се, че вече сме си в нас. Тим се научи покрай братовчедите си да дава пет, да показва, че му е вкусно, целува по устата (!!!) въобще голям сваляч стана  Wink
днес го къпяахме в басейнче на двора и по едно време излезна след дълго упорстване, изпика се и пак се върна да си играе Thinking чудя се да го пробвам ли пак на гърне  newsm78
яденето върви не чак толкова добре, но по-големия ми проблем в момента е, че спи при нас  #Cussing out
в момента, в който го оставя в леглото му и изпада в паника, рев, захлас, ужаааас....  Confused до преди месец си заспиваше сам в леглото, незнам какво да го правя.
иначе махнаме бибата УРАААА Party от 5 дена е без...

Дани, червеното се влоши доста, целите бузки бяха червени, после и дупето много, ама дадах хомеопатично и сега всичко мина, само на лицето и на ръчичката останаха 2 малки петна. бял кахър, дет се вика  Simple Smile

# 154
  • USA
Вече се уредих с чисто нова седалка за кола за бебето и то за 20$.Както казва моя мъж "има и добри страни моята голяма уста" hahahaПрофесионално изкривяване какво да се прави или ген не знам кое от двете,но съм си много приказлива и днес споделих с една позната ,която ме светна за един склад ,че и препоръки ми даде и така.Никога не знаеш от къде ще изскочи зайчето.
Ася поздравления за бибата и да ти кажа ,че и ние се изправихме пред същия проблем от както се прибрахме.Много ми беше странно,защото Лекси всяка вечер спеше в различно легло по хотелите и не се събуди нито веднъж през нощта за 3 седмици.Като се прибрахме обаче леглото му беше като непознато както и животните в него.Първо ги изхвърляше от там.На другия ден се тръшнахме с вируса и го взех при нас за да го наливам с течности.После започна да заспива в нашето легло без да се гушкаме просто така да види,че сме там и после го местихме в неговото.Към 4-5 обаче се буди с рев и го вземаме при нас за да си доспим.От два дни насам пак седи някой до леглото му и той започна да не си хвърля животните и да заспива след известна борба.Все още обаче се буди и го вземаме при нас сутринта.Дано и при вас проработи и го върнете пак в неговото легло.

# 155
Привет и от мен,
Моят племенник взе виза и ще се имаме гостен4е за цялата лятна ваканция Heart Eyes
тъпотията оба4е която направиха в посолството е 4е на 2-ри му беше интервюто което беше с емърдженси приоритет(защото бяхме закупили билета месец преди интервюто за 3-ти-забележете-месец преди това съм подала документи за интервю)тъпанарите му удобтиха ден преди да лети емърдженси статуса.Така,отива на интервю,аз ве4е съмпроверене,консула казва- да след 2 дена елате да си вземете визата #Cussing outкажете сега накакво прили4а това?????такова безумие само в бг съм виждала,нищо 4е е уса посолство.сега се занимаваме с промяна на билети,глоби и доплащане ето каква "услуга"ни свършиха с молбата.важното е 4е до няколко дена ще си го видя,майната му.

така,оплаках се и съм бясна,в посолството също скоро ще полу4ат оплакване няма да им се размине.
Ние сме добре,Кайл е абсолютен глезлю и шугаве .Хапва стабилно но си е кле4ка абсолютна,тия дни ще се обадя на доктора 4е май много време стана и трябва да го заведа на 4ек-ъп.
Хайде мами,целувки и Hug Hug Hugна вси4ки мами и беб4овци!

# 156
  • София
Привет и от мен,
Моят племенник взе виза и ще се имаме гостен4е за цялата лятна ваканция Heart Eyes
Това е важното-не се ядосвай заради подробностите!  Hug

Честито ново столче на Лекси!  Heart Eyes
Йоана получи новичко от баба и дядо-не е най-доброто,
но аз съм супер щастлива, че ми спестиха обикалянето!  Joy

Ася, радвам се, че Тим вече е добре, и визитата при свеки е преминала!
 Hug

# 157
Калалили, честито ти ново столче Mr. Green
ти как се чувстваш?

Люци, и аз като дани смятам, че най-важното е, че скоро ще видиш племеника ти  Hug
ама се оплачи де, бюрократи или не, всеки трябва да си знае задълженията Naughty

Дани, как се чувствате в Бг? Йоана климатизира ли се? Laughing

при нас няма нищо ново.
Тим виси на някоя врата и я отваря и затваря до припадък. или стои седнал някъде - тренира да сяда сам на 1во стъпало или нещо подобно ниско и е като пенсионер  hahaha

# 158
привет,
след една много тежка нощ,в о4акване на издаване на виза и нейното доставяне,многократни обаждания и моления за ускорено издаване на виза дори от калифорния,преиздаване на билет и платени глоби-ве4е със сигурност мога да кажа 4е ще си имам гостен4е на 4 юли тъкмо за празника newsm44
незнам как ще издържа ,днес се о4ертава мнооого тежък ден.
Ася браво на Тим,колко културен бил да не пиква в басейна:)За бибата,как успяхте,браво,при мен е още невъзможно защото ги комбинирам с кърменето,може би трябва на веднуж да ги откажа и двете после.заспането при вас само да ти кажа 4е като беще болни4ък Кайл се нау4и пак даспи при нас,не 4е по голямата 4аст сега не спи де ама имам напредък даспи и в леглото.Като го накърмя гослагам и имаме "ритуал" пускам музи4ката над леглото,той хистери4но крещи но аз веднага му казвам лягай и дай ръ4и4ка, аз симу викам принца и граховото зърно,само леко да мръдна и е ококорен да види къде съм. Та пробвайте така да се държите,може и да се успокои.
калалили,много хубав дийл за стол4е.аз на Кайл бебешкото го взех и аз от крейгслист,а сега седи в едно което преди 5 години ни беше подарено за Моника,та не съм се охар4вала за столове и аз,вобще даже и не съм гледала за дата на гоност.
Дани как е Йоанка,адаптира ли се,по принципдецата много бързо свикват,то ние сме тия дето по -трудно ни понася адаптацията.
варна,много бизи ви зву4и ваканцията,то туй да си на плаж по цял ден и то е изморително,особенно ако патнеш и някоя друга бири4ка Laughing
ирка Hug
хайде мами,бягам 4е зада4и ме 4акат цял ден а таками щипят о4ите 4ак от не спането,ама ще се издържи,много съм развълнувана за син4ето!
хайде лека и спокойна седмица от мен! Hug Hug Hug

# 159
Е чак по цял ден Simple Smile днес ни домързя, или по точно не си намерих компания и не отидохме, че нещо не ми се ходеше сама. По биричките не си падам, но напоследък са пуснали едни плодове, та вече три дена смуча една такава в къщи.

Люцканова, супер новина, радвай се на гостенчето те тревогите ви вече са минали.

Със самостоятелното приспиване и ние нямаме късмет. Винаги заспива на гърда, а сега като го няма и тати даже не я местя в креватчето ами я оставям при мен на леглото. Днес само за следобедния сън я преместих, че е станала много чевръста и въпреки, че съм с камера бебфон ме е страх да я оставям сама. Днес даже ми демонстрира как слиза от леглото Simple Smile шашнахме баба и като се прибра, мислеше, че детето ще падне от леглото. Още не върви самостоятелно, става все по-уверена, но... Сега съм я омотала с едни каиши, които ми даде братовчедка ми, че да не се навеждам и най-после се научу да върви като бута проходилка, но все още не смее сама. Днес си прави упражнение по "падане" прави три крачки и туп на дупето, после обаче аз я вдигам, че не може сама, освен ако не се подпре. Не съм сигурна, не знам и дали е възможно, но май около горните кучешки е подуто, а още не са и излезли нито долните резци, нито долните кътници. Може и да си въобразявам, но нещо със сигурност напира някъде, защото ръцете са нон стоп в устата, спря храната и се лигави като за световно. А аз тъкмо я записах на кухня, от утре ще ми я носят та да видим как ще е. Много е удобна, можеш ден за ден, седмично или месечно, можеш да вземаш или да ти я носят, ех да имаше и в Англия такова удобство, че понякога има дни, в които хич не ми се готви, но заради детето имам ли избор.

Калалили, това с "обичането" хич не е хубаво, но какво да се прави, ще потърпите. Ама сигурно ще е трудно, аз като знам каква обичлива бях докато бременеех, мъжът ми нямаше търпение да родя, че да си почине Simple Smile

Ася, да ти е жив и здрав юнака пък ако ще и портиер да е Simple Smile

# 160
  • USA
Dani седалката е за бебето ,Лекси от 7 месечен е в нова Бритакс.Люци как си се навила да вземеш седалка от крейгслист newsm78Там никой не може да ти даде гаранция ,че не е била в инцидент.Предната аз я взех от приятелка,но после излезе един диил в тойсарас ,че ако си върнеш старото столче,ти дават 25% оф за следващ размер и повечето ми приятелки се възползваха и останах без познати с бебешки кош.Нищо де сега съм щастлива,че се уредих.Както казват хората който търси намира Simple Smile
Ние сме по цял ден на вън ,ако не вали и много се уморявам,щом на два пъти успявам да заспя на обяд с Лекси.Бях започнала да рисувам отново,но като се преуморя и не мога да си държа очите отворени.Какво е това чудо не знам,не ми се е случвало дори през първия триместър,нито пък с Лекси.Зарязвам всичко и лягам.Мм се опитва да ме убеждава да си намеря някой да ми помага поне за два часа на ден,когато го няма,но аз още упорствам,че ще се справя.Да видим до кога.
Хайде лек ден и весел празник на пребиваващите в Америка!

# 161
Люци, махането на биберона стана случайно. нали писах, че имаше нещо покрай устата. първо му изби под пластмасовата част на биберонаи аз денем не му я давах, за да диша кожата. така заспа на обед без биберон и аз пробвах далии вечерта ще заспи без. като стана номера и скрих всички биберони. сега смуче плюшените играчки или хапе завивките  Mr. Green нощем давам вода още с мек накрайник, та смуче и него... ама аз все пак от 6 месеца вече не кърмя...

varnagirl, не съм убедена, че каишките са супер приспособление. детето трябва да се научи само да става и пада. с каишките си правиш лоша услуга, но това си е твое решение.
незнам как е кухнята във Варна, ама като гледах пловдивските манджи - Тим не яде подобни неща  Naughty всичко супер чорбесто, а той не харесва течни манджи и бяха и доста подправени. опитах една зеленчукова манджа - беше даже люта... Thinking

Калалили, да не би желязото да ти е паднало? тогава се усеща умора  newsm78
вземи си помощ  Peace

# 162
  • USA
Калалили, да не би желязото да ти е паднало? тогава се усеща умора  newsm78
вземи си помощ  Peace
Не бях се замисляла за това.Трябва да го спомена пред гинка,но никога не ми е бил нисък хемоглобина,а може би за това е и този мой глад по шоколада на последък Thinking
Ася ти разбра ли от какво се появи този обрив newsm78
Варна и аз все им завиждам за кухнята,но като си знам капризацията,ще трябва да го хвърлям.Той е на вълна да яде с вилица и ще го опита ако може да го боцне,както той казва"боооб" Laughing Спрях да се ядосвам и се радвам,че поне овесените ядки сутрин си изяжда,а манджи не му готвя.Ако изяви желание да яде от нашите ок ако не му нарязвам разни неща в неговата чиния и той сам си избира.

# 163

Ася ти разбра ли от какво се появи този обрив newsm78

не, ама му мина. Mr. Green

и Тим яде определени неща с вилица. най-обича разни тестени. аз правя бебешки вариант на кайзершмарн и той обожава да го яде. ако искаш погледни рецептата...
ти какво му даваш нарязано на Лекси да си избира? че нали и аз съм с гурме вкъщи и вече се изчерпах... Tired

Скрит текст:
лесен кайзершмарн
1 яйце
стафиди или сушени плодове на ситно
смлени бадем по желание
брашно (аз слагам пълнозърнесто, ама понякога слагам и от елда, скоро нямах яйце и го замених с брашно от нахут)

белтъка се бие на сняг. жълтъкът се разбива, добавя се брашно колкото да стане гъста каша, но да не е сухо. слагат се стафидите. добавя се белтъкът и внимателно се смесва, после се наръсва със смлените бадеми.
загрява се масло с малко зехтин в тигана и се изсипва тестото, така че да стане като дебела палачинка. (аз пържа в малък тиган и стават 2 бр.) запържва се от едната страна, маха се, слага се пак малко мазнина и се обръща. веднага с 2 вилици се накъсва на парченца.

това е. можеш да го сервираш с плодов мус. Тим това успешно си го боцка и яде с вилица. без муса, него не го иска... Whistling

# 164
  • USA
Ася готина рецепта ще я пробвам.Дано се одобри.Аз не готвя нещо специално за боцкане.Предимно му режа плодове и зеленчуци(диня ,ягоди,пъпеш,домати,авокадо,краставици,чушки,краставици,понякога всичко изяжда понякога си избира само едно) и като гарнитура му слагам  ориз, омлет,печени картофки или паста със сирене или някакъв сандвич на парченца.Той много обича този Ето как се прави
Скрит текст:
2 филийки хляб се намазват от едната страна с масло и се поръсват с чеснова пудра и шарена сол.Между тях се слага кашкавал по ваш избор.Залепва се и се слага в тигана и се захлупва с капака.Когато се запече се обръща и от другата страна

Общи условия

Активация на акаунт