Едногодишни от всички страни, добре сте дошли! - 2

• 38 923
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами!
Варна, и аз имамсъщия проблем като ир, не виждам снимките, изпратих ти заявка.

Добре завърнали се на Калалили и Ася, весело изкарване на почиващите!

Дани, сигурно вече се наслаждаваш на компанията на роднините, дано леко да е минал полетът !

Бруксел, като те четох за Йоан и прахосмукачката, все едно че за Стефко съм писала Simple Smile !е и сам я носи вече, вчера обърнал една саксия, идва да ми "каже" каква я е свършил и малко след това го гледам - дърпа прахосмукачката, носи ми кабела да я включвам, ще чисти милият Simple Smile

Ние с гърнето нямаме никакъв успех, уж знае за какво служи, но събуем ли гащите хуква да се рзсхожда из къщи и е трудно да го задържиш на едно място. Според педка трябва да го слагам всяка вечер преди банята и да му давам играчки та да се заседи за малко. Да, ама той като разбере че ще се къпем и полудява, като една жаба е, дай му вода и му гледай сеира Simple Smile

Hug на всички, отива да сервирам закуската Simple Smile

# 136
zana333, сега вече трябва да можеш да ги видиш. На който ми е пратил заявка всички съм ги одобрила Simple Smile

Вчера пак ходихме на плаж, водата обаче беше бурна, спасителя и нас не пускаше в нея камо ли деца, така че само на пясъка и в басейнчето Simple Smile добре си изкарахме. Преди ходихме когато тя се събуди от следобеден сън, но последните два пъти излизахме преди да заспи и като заспи в количката хоп на плаж Simple Smile Така ми е супер, защото два часа тя докато си поспи аз мога да си почина и да поплажувам нормално. После още един час с Вики и хайде в къщи да се къпем. Напоследък и прояде и съм много доволна. Сигурно и преди съм го казвала, но токлова се радвам, че все за това говоря.

Днес ще ходим да пазарим с майка ми, че хладилникът е празен Simple Smile и ще пропуснем плажа, че с баба на пазар няколко часа се ходи. Така че днес ще я караме по лежерно. А и да се похваля, и двете станахме след 11 часа, най-после се наспах.

# 137
Благодаря, Варна, малката е страхотна, да ти е жива и здрава! След плаж аз винаги съм много гладна, явно хубавото време и дългите разходки за повлияли положително на Вики Simple Smile Завиждам ви за хубавото време. Тук отново е мрачно, за уикенда се очаква дъжд, отново #2gunfire Май тази година ще пропуснем лятото Sad

# 138
  • USA
При нас огря най-после и хукваме на вън до като пак не ни е окъпало. Ето малко разбъркани снимки от моята камера на пътешествието ни до БГ По лека лека се захранваме.Лекси вече е в кондиция,но пък с яденето е мъка все още,но важното е ,че е енергичен.Аз пак малко прокървих и се чудя вече дали ще изкарам поне до октомври ooooh!
Варна честита нова къща голяма като за много гости Simple Smile ЗАвид за плажа и почивката.При нас от както се прибрахме не спря да вали.

# 139
Ех, страхотни снимки. И на мен ми се иска да обиколя България, но да видим кога ще се организирам Simple Smile

# 140
Калалили, много се радвам, че го преборихте този ужасен вирус. Ти не се преуморявай. Дано кървенето не е нищо притеснително. Ще те пращат ли пак на ехограф?
Ася, уелкъм бек!  Hug Нас често ни излизат обриви около устата и по врата, но по- скоро са от жегите и потенето. В устата не помня да сме имали. Като се раздразни, и на Вико ръката му все там, та още повече го възпалява. При вас как е "другият край" ? Ако е гъбичка обикновено и там има възпаление.
Варна, много хубави снимки. Честито къще Hug
зана, и ние сме като вас с гърнето. Предпочита да се катери по него, или да слага играчки вътре. Не може да стои и 5 сек. пък преди баня, при вида на течаща вода- абсурд Laughing
Ир, добре си го измислила със снахата.
Вико не само рева след къпането на спринклерите, ама и се тръшка, огъва, крещя.. Преоблякох го в колата- в момента в който остана гол млъкна. Много обича да е гол- само дето не е попаднал в точната държава в която да се "развява" по задник. Този ексхибиционизъм според мен го  е "добил" от баща си.  Laughing
Люци, кога е интервюто ( може и да си писала, но не го намирам) ?
Брюкселина, всички са впечатлени от синините по краката на Вико. И от тези на челото му, тук- там по ръцете му, и някоя друга по гърба. Аз ви казвам, че не се спира. Май си ги прави повечето като се катери по дървените столове у нас.

Ние днес сме на ваксина и проверка на теглото. Пак сме със запек, но и лека температура тази сутрин. Май пак ще я отлагам.  Всички кучешки излязоха, назад въобще не мога да проверя колко нови зъба имаме.

# 141
Калалили, страхотни снимки - освен хубавата природа, друго си е да умееш да снимаш  Peace аз само хабя кадрите Simple Smile и ти изглеждаш чудесно, свежа, маалко сложила килце-две?
радвам се, че Лекси се възстановява.

ние сме от два дни в Бг за голямата си ваканция. Андрей започна да влиза в периода с тръшкането, което много ме притеснява именно тук, в Бг - все се намира кой да даде съвет или да изкоментира.
Иначе се радвам на дъжд и хлад. И зелено!

# 142
  • София
Ето ме и мен! Mr. Green
Пристигнахме благополучно-очаквах по-тежък полет, но мина сравнително леко!
Йоана има малко проблем с адаптирането, но това е от възрастта-почти не се откъсва от мен.
Тук е доста хладно, мрачно и дъждовно, което е неприятно като имаме да се разправяме по различни Институции, но ще се справим!
Както пише Тити-радваме се и ние на зелено! Wink

Kalalily, прекрасни снимки както обикновено-поздравения!
Надявам се вече сте добре! Hug

Ще се включа повечко идните дни!
Whistling

# 143
Тити, Дани, в кой край на България сте, че във Варна пък ще пукнем от жега. Дават го неделя да вали, дано, че да ни поохлади малко Simple Smile

Дани, радвам се, че полетът ви е минал добре Simple Smile

Тити, твоите снимки също са си супер Simple Smile а за тръшкането и умниците хич да не ти пука. Аз даже вече и спрях да отговарям на коментари. Пропускам си ги през ушите.

Моето диване пък тази сутрин и стана нещо и се събуди в 7 (в БГ по рано от 10 не става) добре, че баба и беше будна, та аз да си отспя. Лошото е че като спя много ме домързява да правя каквото и да е и май ще пропуснем плажа днес.

# 144
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Kaлалили, радвам се, че вече сте здрави!!! пази се. какво казва гинка за кървенето?
за яденето на Лекси не се притеснявай, те знаят кога по колко им трябва.
снимките са както винаги прекрасни!

Дани, радвам се, че полетът ви е минал безпроблемно! Йоана бързо ще се адаптира... Тим също на непознати места е вкопчен за мен, ама после се отпуска и мога и да го оставям... успех по институциите  Hug

Зелче, само около устата има червено. става повече. вътре не виждам да има нещо. от вчера и дупето е много червено и болезнено... Confused

4ти ден при свеки и не издържам... в неделя си отиваме...  Crazy

# 145
Цитат
Люци, кога е интервюто ( може и да си писала, но не го намирам) ?
Зел4е,вторник(2.07.)влиза в 10.В сряда лети Praynigмоля се вси4ко да е наред,4акам го с нетърпение и съм се изнервила ужасно от незнанието.

Калалили,дано кървенето е спряло,видяйте ли от какво е?
приятно по4иване на по4иващите мами в БГ! Hug

бягам по зада4и,ще пиша след инетрвюто на "син4ето" 4е ми е криво.
Приятен уикенд от нас! Hug Hug Hug

пс.Варна,мацката е страхотна!Каклили,много сте хубави!

# 146
  • USA
Привет, тук съм и съм добре.Забраниха ни да се обичаме по традиционния начин до края и така.Бебето е добре и си шава,но определено тая бременност не е като първата.
Тити приятно в БГ и да знаеш,че и мен много ме нервираха разни такива изцепки от страна на свеки по отношение на реакциите на Лекси.Аз се опитвам да му обяснявам и той тъкмо започне да ме слуша и да не се тръшка,тя го грабва и му вика "Ела бабе аз ще те кача на количките"Скръцнах и на два пъти да не ми разваля дисциплината ,тя реши да прави същото на братовчедчето на Лекси.Пак я скастриха и акъл пак не взема.Така ,че ти желая железни нерви ,но ти сигурно си свикнала да ги кастриш с  толкова опит Wink
Дани радвам се ,че сте пристигнали и сте добре.Дай и малко време и Йоанка ще се нагласи. Peace
Люци стискаме палци за интервюто на синчето!
Ася да не е алергия някаква тоя обрив ThinkingХайде прибирайте се да си починеш от свеки!
Лекси вече е с тукашен режим и пак става в 6,но поне на обяд спи по 3 часа.С яденето е трагедия.Яде само филии и от време на време някой плод или зеленчук нарязан.И млякото не иска на последък,а манджа не знам защо изобщо се хабя да готвя като трябва да я хвърля. Rolling Eyes
Иначе е много самостоятелен вече и се справя сам и на площадките за 5-8 годишни без никаква помощ от моя страна.Голям бърборко е станал и забелязал ,че аз като се размина с някой казвам "хай" и той сега като срещам човек с количката и вика "хай" LaughingГолям беладжия е вече и много внимавам кое къде оставям,че вече се е научил да си примъква нещо и се качва за да стигне нещата дето са по-високо.Напоследък е обсебен от влакчета(имаме едни дървени с дървени релси дето купих на един естейт сел) голям хит са и по цял ден е "пу-па ту-тууу"
Вчера успях да се заключа на вън с малкия.Излязохме след бурята на разходка с количката и взех само дистанционното за гаража и не си намерих телефона,та и без телефон бях.За мой късмет като се прибрахме разбрах,че е спрял тока и дистанционното ми не тръгна.Звъннах на мм от телефона на съседката,а на него му паднала батерията Rolling EyesДобре ,че след 30 мин си дойде и си носеше ключовете,а не като мен само дистанционно.Вечеряхме и се къпахме на романтична светлина. Laughing
Айде отивам да спя,че се самозабравих Simple Smile

# 147
  • Калифорния, САЩ
Ние с гърнето нямаме никакъв успех, ... събуем ли гащите хуква да се рзсхожда из къщи и е трудно да го задържиш на едно място.
 Зана, и ние като вас, няма скоро да използваме гърнето по предназначение. Дано мама има по-голям успех от мене като си идем.
   Калалили, чудни снимки, както винаги. Прекрасни сте, толкова много любов и спокойствие лъха от очите ви, от позите. А България си е все така прекрасна, красива до безумие; как ми липсват тези планини и гори, тази зеленина, пустош и необятност; това дивото и девственото, което тук липсва. Благодаря ти за споделените моменти.
   Ти как си днес, как се чувстваш, спря ли зацапването?
   Зелче, как е Дона, мина ли Т? Направихте ли десет кила, или има още до тогава?
   Тити, леко, весело, зелено и прохладно лято в Бг!
   Дани, а дано периодът на адаптация не се проточи много при Йоанка, да я нагушкаш от нас! Направо ми става жал като знам колко нерви и време ще изхабиш по Бг. институции, няма оправия тази работа в милото ни Отечество. И да пишеш като имаш време, липсваш!

само около устата има червено. става повече. вътре не виждам да има нещо. от вчера и дупето е много червено и болезнено... Confused
4ти ден при свеки и не издържам... в неделя си отиваме...  Crazy
 Ася, как са нещата при Тим тези дни? Надявам се, че вече сте си вкъщи и поне психически ще си по-спокойна! Уф, тея свекърви!!!
  Люци,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, чакаме на 2-ри да се похвалиш, а дотогава ще ти пращаме позитивна енергия!
   При нас нищо ново само една НЕВЕРОЯТНА ЖЕГААААААААА!!! Спим голи, взимаме по осем душа на ден, ходим по закрити молове и библиотеки, къпем се в басейна и чакаме прохладата. И бозаем като за световно  Joy Joy Joy, явно имаме нужда от допълнителни течности, независимо, че вчера Иван изпи 500 милилитра айрян и доста вода. Ама памперсите не са оособено пълни, много се поти. Косичката му е все мокра, ама аз обещах на бабите, че първо ще видят къдричките и чак тогава ще ги режем. Айде, това е от нас, до скоро и да се пазите!!!  Hug Hug Hug

# 148
  • София
Ние с гърнето нямаме никакъв успех, ... събуем ли гащите хуква да се рзсхожда из къщи и е трудно да го задържиш на едно място.
 Зана, и ние като вас, няма скоро да използваме гърнето по предназначение.
И ние така-ще изчакам още малко да се адаптира в БГ и ще подновя опитите.
Ако не се получи-догодина!  Mr. Green

Kalalily
, дано няма други проблеми до края! Praynig

Люци, и от мен стиснати палчета за утрешния ден! fingerscrossed

varnagirl, от София сме-вчера беше ужасно студено (15-16градуса, а дойдохме от 33-34)
и почти целия ден преваляваше и беше мрачно.  Sad

asyalein, как е Тим днес-премина ли зачервяването?

Моята Йоана е малко болничка (изстинала е)-има Т и подозирам леко зачервено гърло.
Вчера стигнахме до поставяне на свещичка (Т-38,9), днес е по-добре, но е все още сънлива.
Давам хомеопатични (Хомеожен 9) за гърлото.
Дано бързо ѝ мине, че от утре времето се оправя за разходки!  Praynig

Желая на всички ви приятна седмица!
  Hug Hug Hug

# 149
Ех, Дани, запратихте лошото време и към нас. Един вятър един дъжд, дано утре не е такова, че както не сме свикнали да сме си в къщи по цял ден и аз и малкото човече се побъркваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт