Мнения за школа "Междучасие"

• 191 881
  • 681
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Събирам информация за преподавателите и организацията на Междучасие като цяло. Предстои ни избор на школа и преподавател за следващата учебна година, когато синът ми ще е в трети клас.
Смятате ли, че има значение къде е курса - в I АЕГ или на Гурко?

# 286
  • София
Лара, според мен има значение изборът на преподавател. В 1 АЕГ стаите са учебни. На Гурко стаята според мен е ОК. Ако са десетина деца си е добре.

# 287
Тази година 3кл са на ул. Стара планина 14, където е доста приятно и на удобно място. В същност не съм сигурна дали всички групи де.
На децата им харесва, защото не е училищната среда и през почивните дни.
На мен ми е удобно и за паркиране, и за губене на 2ч време Simple Smile
Групата е малка 10-12 деца и това е голям плюс.
Преподавателката ни (Детелина Найденова) е млада, мила и с подход към децата.  Peace

# 288
  • София
Тази година 3кл са на ул. Стара планина 14, където е доста приятно и на удобно място. В същност не съм сигурна дали всички групи де.
На децата им харесва, защото не е училищната среда и през почивните дни.
На мен ми е удобно и за паркиране, и за губене на 2ч време Simple Smile
Групата е малка 10-12 деца и това е голям плюс.
Преподавателката ни (Детелина Найденова) е млада, мила и с подход към децата.  Peace
  202uu

Всъщност не бях се замисляла за извънучилищната среда. Наистина е важно да не се чувстват на училище и в неделя.
За Детелина Найденова досега съм чела само позитивни мнения  Peace

# 289
  • София
Запис. От днес учим математика при Данова. Колко, че я научим предстои да видим Simple Smile

А кое наложи смяната на учител? При кого бяхте до сега?

P.s. Върнах се малко назад и видях, че сте при Златилов. Жалко. Пожелавам му цялото здраве на света, той го заслужава! Дано да се възстанови бързо!  Praynig

# 290
  • sofia
Запис. От днес учим математика при Данова. Колко, че я научим предстои да видим Simple Smile

А кое наложи смяната на учител? При кого бяхте до сега?

P.s. Върнах се малко назад и видях, че сте при Златилов. Жалко. Пожелавам му цялото здраве на света, той го заслужава! Дано да се възстанови бързо!  Praynig

В тази връзка бихте ли споделили, тези които до сега бяхте при г-н Златилов/ и аз му пожелавам ЗДРАВЕ/ при кого преместихте децата си?
Аз не съм прехвърляла детето си в друга група, за сега , пък ще видим, дано е за добро. Praynig

# 291
  • Sofia
Sash, заблудила си се с постинга на друг потребител. Моето дете Ники не е бил при Златилов, за съжаление, само съм чувала за него. Затова й не мога да помогна с повече информация.

Изобщо не сме ползвали услугите на Междучасие досега, за първи път сега се записваме при г-жа Данова, 2-ри модул. Ники е изключително впечатлен от Данова, аз също я харесах, но нивото му е високо, не разбира всички задачи и се чувства дисконфортно.

Знае ли, някой дали днес ще има първи модул при Данова, или е отменен, заради Олимпиадата.

# 292
  • Ланкър, планините Овнерог
От къде да чакам резултати от пробните изпити? Мейл или телефонно обаждане? Констанца каза, че преди изпита са им искали или мейл, или телефон и нашата дала телефон  ooooh! Иначе мейла ми си го имат по принцип.

# 293
  • София
От къде да чакам резултати от пробните изпити? Мейл или телефонно обаждане? Констанца каза, че преди изпита са им искали или мейл, или телефон и нашата дала телефон  ooooh! Иначе мейла ми си го имат по принцип.
Ако имаш предвид първия пробен, отдавна изпратиха мейли с резултатите на децата.

# 294
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако имаш предвид първия пробен, отдавна изпратиха мейли с резултатите на децата.

На 6кл. бяха днес, едва ли отдавна са пратени мейлите

Последна редакция: нд, 15 дек 2013, 21:48 от Гита Ог

# 295
  • София

На 6кл, бяха днес, едва ли отдавна са пратени мейлите
Ааа, ок. Ние получихме май около 2 седмици след пробния. За четвърти клас говоря.

# 296
  • София
Здравейте! Моля някой да сподели за утре - 21.12.2013 г. (събота) курсовете по БЕЛ за 7 клас, от колко часа са преместени, предвид провеждането на олимпиадата по БЕЛ сутринта.

# 297
имам това в мейл, прдполагам, че всеки родител би трябвало да има подобно съобщение според преподавателя и часа

Уважаеми Родители и Ученици,
Бихме искали да Ви информираме за следната промяна в графика на занятията от курса за 7. клас по БЕЛ и МАТ на 21.12(събота).
1) На 21.12(събота) децата ще имат занятия само по БЕЛ и заради провеждането на Олимпиадата по БЕЛ, те ще се проведат следобяд, а именно.
БЕЛ - 16:00 - 18:00 ч., ст. 106

Важно: На 21.12(събота) занятия по МАТ при г-н Симеонов няма да има. Занятието от тази дата се измества на 26.01.2014 (неделя), като по този начин, краят на модула се измества с 1 занятие нататък.

Пропуснатото занятие по МАТЕМАТИКА от 17.11 (неделя) ще бъде взето на 23.12 (понеделник - неучебен и неработен ден) от 9:00 - 11:00 или от 11:15 - 13:15 ч, в зависимост от това, кога е по-удобно за детето.
В случай, че нямате възможност да посетите нито едно от занятията на 23.12, можете да го вземете на 21.12(събота) от 13:45 - 15:45 ч. в ст. 107 с групата на г-жа Светла Ангелова.

Напомняме, че:
На 22.12 (неделя) занятията по БЕЛ и МАТ са в обичайните си часове и място на провеждане.

Първото занятие след ваканцията е на 5.01.2014(неделя) в обичайните си часове и място на провеждане.

# 298

В тази връзка бихте ли споделили, тези които до сега бяхте при г-н Златилов/ и аз му пожелавам ЗДРАВЕ/ при кого преместихте децата си?
Аз не съм прехвърляла детето си в друга група, за сега , пък ще видим, дано е за добро. Praynig

Присъединявам се към пожеланията за здраве на Златилов.

Не съм местила детето. Групата се пое от г-жа Светла Ангелова, учител в СМГ - около 30 години опит. Преподавала ми е математика в 8 клас.  Като математик и то млад учител, още тогава беше желязна.

# 299
  • София
bubanka , благодаря! Съобщение в пощата нямам, само поздравителна картичка. А раздаденото  на 15.12. разпределение за занятията за 21.12(събота) вече е някъде дълбоко и "грижливо прибрано" сред "подредените" учебни купища у дома  Wink .

Общи условия

Активация на акаунт